Публикувано Март 8, 201511 гд За втори път ми се случва да се появи празна икона. И си е на дисплея докато не я изтрия. Това изписва когато я трия. Съвет нещо, че идея нямам, а не ми се ресторва. На 8.1.3 съм. Извинявам се за грешката в заглавието. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 8, 201511 гд Автор Няма джейлбрейк на телефона. Редактирано Март 8, 201511 гд от turieca
Публикувано Март 8, 201511 гд Автор Нямам профили в сетингс. На 99 процента не съм инсталирал или опитвал нещо през сафари. Изтрия го и пак се появи. А така да не ми се ресторва.
Публикувано Март 8, 201511 гд Имам го същото на пада. 8.1.3 без джейл, на безплатно приложение Konvert.
Публикувано Март 8, 201511 гд Освен да не се е инсталирало нещо от стора. Ако се разръчкаш в "закупени", можеш да видиш дали е оттам и кое точно е приложението. Триеш иконката, теглиш го в тюнса и го качваш. Иначе оправията е джейл и триене на кеша. П.П. Изтрий кукитата в сафари(първо ги разгледай от кои сайтове са), не го изключвам като възможност да е нещо оттам.
Публикувано Март 9, 201511 гд Автор Ресторнах, че много ме дразни така. Не можах да открия причина за това нещо.
Публикувано Март 9, 201511 гд Това "свързване със сървър" на телефон с английско меню ми говори само едно. Някоя БГ апликация или някой сайт се опитва да ти качи я приложение, я хоум скрийн добавка за сафари.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате