Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iphone 5s постоянен лаг и саморестарт

Featured Replies

Публикувано

Здравейте рових из форума и ако има подобна тема извинявам се,че не съм я открила. Купих си дълъг кабел от нета за да ми е удобно като си зареждам телефона, който явно не е оригинален, защото на няколко пъти телефона сам си казава, че не го съпортва. Една нощ седя на него и на сутринта беше се изключил... тръгна само с хард ресет ( плюсчето, бутона за он/оф и хоум бутона) и от тогава постянно лагва.Вече и оригиналното зарядно да сложа пак пише че устройството било свързвано с несъпортван хардуер...ресетнах го ...нищо ,..даже започна зверски да забива остава наполовината на операцията и само с ресет отново се осъзнава.Сложих последния ъпдейт ...по стар бекъп ...не се сещам какво друго може да има ...ако някой има идея от какво е ще съм благодарна...не ми се сменя още на една година е искаше ми се да изчакам новите устройства септември...

Публикувано

Грешката ти е в "по стар бекъп"!

Публикувано

Аз за 6+ си ползвам винагi бекъпa, който е още от 3гс, след това 5 и сега 6+. Никога не съм давал Set as New. Всичките са били с jailbreak, но до сега проблеми не съм имал. Ако се появят проблеми, пъровот ми нещо ще бъде рестор и set as new, но до сега не ми се е налагало.

Публикувано

Браво!...

Публикувано
  • Автор

И с нов и със стар бекъп все същото ..ще пробвам да го пусн като нов ...дано да се оправи ... :(

Публикувано

"(плюсчето, бутона за он/оф и хоум бутона)"

Плюсчето?!?

От него няма смисъл.

Пробвай set as new след рестора

Публикувано
  • Автор

Това с плюсчето е така наречения хард ресет :) сет ъпнах го като нов ...но пак забива на моменти и се саморестартира...интересното е че е по-рядко от преди...някакви други идеи?! :(

Редактирано от Svetka

Публикувано

Това с плюсчето, въобще не е така нареченият хард ресет :tooth: :tooth:

Публикувано

Ако е гаранционен - знаеш какво да правиш. Връщаш с оригиналния кабел и зарядно без да споменаваш за другия кабел поради факта, че ако даже и споменеш, веднага ще си измислят аксиома за това, че ти си повредила телефона и прочее... Ако не е в гаранция, поради факта че проблема не се влияе от каквато и да е софтуерна инртервенция, бих те посъветвал да пробваш с друга батерия. По възможност естествено ако имаш вариант само за пробата.

Публикувано
  • Автор

Каквото и да се нарича....поне действа. Пробвах да го сет ъпна като нов....проблема намаля...пак забива но на ден по веднъж.Някой ми спомена че ако изхабя батерията напълно и го заредя ....нещата ще се подобрят...направих и това ...за сега всичко си върви добре...ако пак започне да се ресетва явно ще се наложи да му търся сервиз.Благодаря Ви за бързите отговори !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.