Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HERE - Offline navigation, maps, traffic, public transit

Featured Replies

Публикувано

icon175x175.jpeg

Отново Я пуснаха в АppStore !

screen322x572.jpegscreen322x572.jpegscreen322x572.jpeg

9111f545de3e649ea1cc24341d8a1daa.jpgf1495c092a7f62dff8ca967ff69ed2df.jpg

https://itunes.apple...app/id955837609

Днес и направих един тест и се държа много прилично. И с преизчисленията бързо влиза в час .

☞ iPhone 

Публикувано

а има ли български език

Публикувано

Български език подържа,глас Не!

Публикувано

Много добре бачка.

Публикувано
  • Автор

В процес на разработване и за BG глас !

Публикувано

Доста бедна на информация, за офлайн карти MAPS.ME ми харесва повече!

Публикувано

В maps.me не виждам да има транзитни пътища, а и въобще не виждам да има плюсове пред here.

Публикувано

Няма никакви POI, ни отбелязани хотели, магазини, туристически атракции, като го отворя виждам една гола карта с блокове бели кутийки. За навигация с кола може и да е ок ама за друго не знам...

Публикувано
  • Автор

Това че не ги виждаш не значи ,че ги няма ! Който и магазин да напиша или заведение ми излиза с маршрут до там !

Публикувано

Аз ли съм сляп или не виждам никакви спирки автобусни нито София нито Пловдив....

Публикувано
  • Автор

Не си сляп няма автобусни , жепейски спирки показва . Явно заради това ти допада MAPS.ME щото там ги виждаш.

Още се чудя за какво да търся автобусна спирка на навигацията но и не държа да ми се отговоря :smile:

П.С

Тези си ги има !

Няма никакви POI, ни отбелязани хотели, магазини, туристически атракции,

П.С.С

Явно и метро спирките показва . ;)

2f01f5795e2abb3fb23dfb8256fb95b8.jpg

Редактирано от kaizersoze

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Навигацията не е лоша , но има някои неща , които не са удобни. Няма POI , ако си в чужбина и търсиш ресторант, бензиностанция и т.н. трябва да знаеш името на някоя та да я откриеш. Друга грешка,която установих, когато въвеждаш gps координати показва грешно място .А това е проблем и то голям . Търсиш блок в жилищен квартал и номера не му излиза. И това е проблем . Вече има български глас

Редактирано от bbbisser

Публикувано

Блокове се търсят без проблем, а и не видях да има проблем с gps координатите.

Публикувано

Вчера я ползвах в Турция и съм изключително доволен,без проблеми ме закара до адреса който бях задал,като използва максимално бързия маршрут.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

И аз съм много доволен от навигацията, няма и секунда след като мина знака за ограничение на скоростта и ме известява.

Между другото Нокия са продали картите на консорциум Ауди-БМВ-Мерцедес.

Да видим как ще се отрази това.

Публикувано

Някой знае ли защо вече не я намирам за ipad

Публикувано

Незнам дали някога я е имало за iPad. Може да сложиш тази за iPhone и да си ползваш.

Иначе работи перфектно и офлайн, сваляш си картата и си ти. Пробвах в Сингапур и много бързо ме позиционира между небостъргачите.

Редактирано от rooibos

Публикувано

Български език подържа,глас Не!

Нещо не мога да я настроя на български.Бг глас инсталирах,но не виждам от къде да направя и интерфейса на Бг.Адресите в българската карта,също са на латиница,но търсейки на кирилица,ми ги намира.

edit:Днес излезе ъпдейт,в който е включен и български.Ако някой може да ми каже,как да променя езика,ще съм много благодарен!Не знам какво ми убягва,но се изнервих!Влизах в акаунта си в HERE,през компютъра и там си е на български.Трих приложението и го инсталирах наново.Настройките в телефона са си наред,с регион България,но не откривам начин и това си е!

Редактирано от ne4o

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте! Ще споделите ли мнение за тази навигация как се държи на iOS? Ползвам я на Windows phone и съм доволен. Откъм POI е бедна, защото първоначално е създадена за WP само като turn-by-turn навигация. Има отделно приложение Maps, което намира ПОИ-вете. Но Гугъл Мапс откъм POI е много по-богата.

Публикувано

Прочети горните мнения, не са много, на пръв поглед виждам поне няколко свързани с въпроса ти за POI.

Публикувано

Да, прочетох ги преди да пусна мнението. Пишеше, че POI-те са постни. Така е, защото първонамално тази програма е създадена за WP и там имаше друго приложение Maps. Това, което попитах, беше как работи тази навигация под iOS и има ли някакви проблеми с нея?

Върви ли и на по-малки дисплеи?

Публикувано

Пак от предните мнения виждам, че колегите са доволни, колкото до дисплеите, явно върви - тук няма делене по резолюция, защото няма толкова модели и размери апарати, в описанието на самата програма пише оптимизирана ли е за дадени модели. Съща така в магазина има коментари запдаденото приложение по версии, където можеш да се ориентираш относно евентуални проблеми. Мисля, че ако имаше нещо сериозно, колегите щяха да споменат, но пък и тази навигация не е сред топ предложенията, може би затова мненията са малко. Под iOS всички приложения работят добре, просто контролът върху тях е достатъчно голям, за да не се допускат боклуци в магазина.

Публикувано

Колеги, нямам такова уст-во все още. От онази тема...след празниците ще взема някоя читава 4S-ска.

Питам, защото функцията на форума е да се пита. Тук атмосферата е дори по-недружелюбна и от Андроид форума. Това не се е променило от 2011 г когато последно имах профил тук.

Няма повече да пиша тука. Весели празници!

Публикувано

Вчера тествах из София навигацията. Въобще не е "чист боклук". Намери ми една забутана улица в Красно село. Единствено Google Maps би се оправил по-добре. Рутирането е също толкова добро. Не видях как мога да пусна черните пътища. Нямам Ай устройство вече, но я препоръчвам горещо. Даже е добра от Гугъл Мапс като опимизация на маршрути при рутирането. При откриването на POI обаче Google maps води.

Редактирано от Petar Ivanov

Публикувано

Ти, сериозно ли?

:tooth:

Единствено Google Maps би се оправил по-добре. Рутирането е също толкова добро.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.