Публикувано Март 18, 201511 гд Търся програмист за приложение на iPhone & Android, в което да е имплементиран сайта ми, както и допълнителни функционалности. Изискванията са: Сериозност и ангажираност (вече пробвах препоръчани контакти и имена и доста често утрешните неща се бавят с месеци); Финансово възпитан (приложенията няма да са комерсиални и респективно суми от сорта на 2-3 хилки са неприемливи); Съпорт след изготвяне на приложението. Преди някой да ми е казал "Работя бързо,качествено и евтино. Изберете 2 от 3-те" ще спомена, че задачата не е особено трудоемка и не искам да подценявам или обезценявам нечий труд. Искам коректно отношение и да няма опити за препродажба на вече създадени приложения като "ново и само за теб". За контакти - ЛС, имейл alltimecams@gmail.com или на тел. 0888216942 - Иван. Благодаря предварително на отзовалите се.
Публикувано Март 18, 201511 гд Пробвай с фирма Стеник. Работя със тях и съм доволен от обслужването. 0888716116 Стефан. http://www.stenikgroup.com Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 18, 201511 гд от BulgarianSS
Публикувано Март 18, 201511 гд Автор Привет, Благодаря за препоръката. Свързах се с хората, но за съжаление са толкова заети, че в следващите 2-3 месеца (цитирам) няма да могат да обсъдят идеята.
Публикувано Март 18, 201511 гд Да,претоварени са в повечето случаи. Съжалявам. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 18, 20205 гд WebView app-овете все по-трудно се одобрят, особено заради проблеми в сигурността. Сега масово навлиза WKWebView, под натиска на Apple.
Публикувано Април 19, 20205 гд Благодарим за информацията. Това с какво помага на тема от 2015-та година?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.