Публикувано Март 22, 201511 гд Здравейте, не знам въпроса да го задам конкретно за модел 5 или за всички, но защо от 3G - то ми се хаби супер много интернет ( от 500 МБ, около 300-350 са само за фб ). Попринцип не отварям клипове никога, а се и ограничавам от към отваряне на снимки и все пак ги правя ( за около 1 седмица ). Ако си е нормално за телефона, ако може да ми предложите как да го пестя или нещо такова, благодаря.
Публикувано Март 23, 201511 гд Получавайки достъп до интернет, телефона стартира различни процеси във фонов режим и ако не се изключат, това трупа трафик. Местоположения, обновяване на различни приложения автоматично и други, нали затова е смарт телефон. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 23, 201511 гд Автор Значи трябва да спра да ъпдейтвам приложенията? Защото до сега всяко приложение ми е с най-новия ъпдейт.
Публикувано Март 23, 201511 гд Не разбира се, но го прави когато имаш wifi, за да не ти хаби мегабайти от пакета. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 23, 201511 гд И макар и според адаша, настройките да не са проблем (само фейса), бягай в Settings->iTunes & App Store-> AUTOMATIC DOWNLOADS и спирай за да не ъпдейтва автоматично.
Публикувано Март 23, 201511 гд Любезните хора са направили switch за изключване на Cellular data при Automatic downloads на ъпдейтите.
Публикувано Март 23, 201511 гд Суичове - бол, ама е модерно да се пита по форуми, вместо да се чете ръководство. Четенето е за балъци.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате