Публикувано Март 28, 201511 гд Стандартно - среща при Гоце да начешем някой друг език и някой друг iPhone лопата Май даже по-добре да е през седмицата, че уикендите, Велик ден и т.н. Айде за да има време да го видят повече хора, нека да 7-8 април преди Велик ден.
Публикувано Март 28, 201511 гд Няма да стане при мене защото преместихме ресторанта на другата улуца и няма да сме готови до края на април. Предлагам при Johnnybravo да се проведе срещата ако не му пречим.
Публикувано Март 28, 201511 гд Автор Ако не стане организацията за април, направо после за май в новия ресторант
Публикувано Март 28, 201511 гд Дайте име на улица и номер, за да се ориентират всички. Ако не е в София предложете друго място за сБирка.
Публикувано Март 28, 201511 гд Скоро не съм ходил на нашето моренце. За при Джони на "Дюн" съм ОК! Но той да каже дали става.
Публикувано Март 28, 201511 гд Банкетче на Дюн ще е красота, но не всеки ще издържи финансовата и проекция, може би Те "само нас чакат" де
Публикувано Март 28, 201511 гд Интересното е, че в Дюн ще ни излезе по-евтино вечеря с включени нощувки отколкото само вечеря в новият ресторант, който е в София Ресторантът в София се казва Реджина, много е хубав, но и доста скъп. Имам приятел, който е собственик на много хубав ресторант близо до Кемпински. Ресторантът му се казва Osteria da Rado (бившият ресторант Карера). Последните три недели му гостуваме и сме супер доволни. Това е менюто, цените са нормални, пиците невероятни http://bapbg.trd.bg/index.php/osteria-menu Същият този човек Радо Кирязов беше в ресторанта ни за да обучи сладкаря как да прави хубави чиабати, които да са с хрупкава коричка и големи шупли. За първи път видях готвач, който да мери температурата на брашното и водата, с която готви. Предният ден си забърква тесто майка, което втасва 24 часа. Основното тесто се прави с пуснат хронометър, добавя водата до четвъртата минута. В 4:01 слага сол, в 8:01 слага зехтин и бърка до 17-та минута. Човекът е абсолютно отдаден на професията си.
Публикувано Март 28, 201511 гд Пешо, ти па един път не си дигна г*за на среща?! Аз викам, следващата да е в централна България(Арбанаси, Боженци, Дряново напр.), да е поравно. Или Пловдив, компромисно.
Публикувано Март 28, 201511 гд Абе сбирка да има ако ще да е в Узбекистан!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 29, 201511 гд То сбирки имаше няколко пъти, ама виждаме едни и същи лица, но тук във форума всеки се прави, че ще дойде ако ще и на луната да е сбирката.
Публикувано Март 29, 201511 гд Добре де- дайте да го направим някъде по средата - Пловдив примерно(обожавам го този град) . На сбирките в София са само едни и същи лица,така ще има разнообразие П.П. Другата седмица ще пътувам към Пловдив,ударете едно рамо с хубав ресторант Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 29, 201511 гд от BulgarianSS
Публикувано Март 29, 201511 гд Искам във пловдив правете организация. идвам и аз тъкмо сега съм почивка.
Публикувано Март 29, 201511 гд Споделям мнението на Жоро, но за софийските помиярници, наречени ресторанти. Невероятно стремглаво падна нивото в последните година-две и е истинско събитие човек да открие нормално място, с нормални продукти и нормално меню, в добавка с нормални цени накрая и да му се прииска да повтори. Но пък няма гаранция, че на повторението всичко ще е на същото ниво и вече не са го ударили през просото и там. Жалка картинка.
Публикувано Март 29, 201511 гд Ами зависи от времето. Аз съм казал, че там вътре не влизам защото се пуши. Имат само рибни ястия и ако някой търси друго да се откаже. Абе има няколко свестни ресторантчета, но ако е топло ще е по-добре.
Публикувано Март 29, 201511 гд В отговор на написаното от Алгор. Много си прав за всичко което споменаваш,на какво не се нагледах по всички софийски кръчми но досега не наруших принципите си и затова не се задържам на едно място защото за 35 години в занаята нямам едно оплакване от клиенти относно здравето и качеството на храната.особено на последното място имах пълната власт да налагам правилата да се продава само прясно месо незамразено. и свежи продукти. вярвайте ми струвало ми е много нерви.не продадох риба която ми е във фризера . с малки изключения в софия е голяма тиня. в повечето случай се случва да ти изсипят целият фризер върху ястието преминало през микровелето.Но по важното е да се съберем, да се видим другото не е важно. така че където решите!
Публикувано Март 29, 201511 гд В Пловдив предлагам Гребеца или Стария Хан, готвят уникално и имат зали за непушачи.
Публикувано Март 29, 201511 гд Казвайте дата. Организирам го, не е **** звезди, но е приятно място с приятна кухня и приятни хора. С приятна компания от наша страна, ще стане супер купон. Ще запазя нощувки, така че семейно няма проблем. Цените са народни. Пействам линк. http://m.bgvakancia.com/offer/2697/ От телефона, някой да ме поправи. Предлагам, най ентусиазираните, да седнем от петък вечер. За събота, един пейнтбол, за да има кой да почерпи вечерта. Редактирано Март 29, 201511 гд от baronbg
Публикувано Март 29, 201511 гд Това което е е супер. аз съм за. определяйте дата. само попитай за малко кученце как стоят нещата. приемат ли.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.