Публикувано Март 29, 201511 гд Тъкмо няма да сме коч-къмпани Ще питам за домашни любимци, мисля че ще може.
Публикувано Март 29, 201511 гд В Пловдив предлагам Гребеца или Стария Хан, готвят уникално и имат зали за непушачи. Старият Хан съм го посещавал. Не се пуши вътре,което въпреки че съм пушач ми харесва. Кухнята е повече от прилична. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 16, 201510 гд Автор Гоце като отворят новото заведение и ще направим там. Каза края на април
Публикувано Април 16, 201510 гд Закуска, обяд, вечеря и нощувка 50 лв. За ориентир , сега говорих със собственика. В комбинация с хубаво време ще останем много доволни.
Публикувано Април 17, 201510 гд Да уточним дата и да гласуваме. Всички сме толкова забързани и вглъбени в тоя живот, че не може да се съберем дори за по една бира... Редактирано Април 17, 201510 гд от mirror
Публикувано Април 17, 201510 гд Автор Затова казах, чакаме да отвори новото заведение Гоце и ще отскочим до там.
Публикувано Май 1, 201510 гд Гоце не е критерии, искате ли да се съберем аз ще го организирам. Мога да ангажирам когато поискате втория етаж на Мистър пица на Черни връх. Но е хубаво поне 25/30 човека да се съберем. Правихме една от сбирките там и не беше никак зле.
Публикувано Май 1, 201510 гд Нали и аз бях предложил, но никой не го прие присърце. Тиферич, чист въздух и добра компания.
Публикувано Май 1, 201510 гд Аз съм за,просто бийте няколко дати,да гласуваме и да се събираме... Доста време мина от последната среща.
Публикувано Май 1, 201510 гд Казвайте къде искате, черни връх Мистър пица или @барона където предлага. Предложете и дати, аз нямам претенции.
Публикувано Май 1, 201510 гд Трябва преди или след баловете. Всеки е на поне един, а и кръчмите са заети по това време.
Публикувано Май 1, 201510 гд След 16.05.15 съм свободен за София,ако е Пловдив или Стара Загора мога по всяко време. Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.