Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Не мога да подкарам 5S с R-sim 10 mini

Featured Replies

Публикувано

Кое му е толко сложното за разбиране ? Стой далече от заключени 5s и 5с.Турбосимовете не работят коректно за тях.А ако вече си купил заключен такъв ,насочи се към фабрично отключване,не е евтино (всъщност зависи от оператора може и да е, ако си късметлия ) ,но пък ще имаш нормално работещ телефон ,без всякакви изненади и пр.

Публикувано

А ако си го купил за около 500 а ънлока ти е половината от сумата, може да го върнеш :) Не, не е сложно.

Публикувано

Баща ми има 5S от Теленор и с един приятел се мъчихме преди време с няколко рзлични турбо-симки, но не можахме да подкараме Вивателска нано СИМ.

Сега се чудя дали да не го накарам да преподпише и да вземе една 6-ца, тъкмо и аз да сменя моята 5-цата.

Та въпроса ми е, някой подкарвал ли е Теленорска 6-ца, с Вивателска карта и 3G датата да работи нормално, че имам 10GB на месец? Или да се насоча към ФО?

Публикувано

Шестицата тръгва с турбина и виваком, 5ес не. Обаче от фо няма по-добро.

Публикувано

5 ес не тръгва с турбинка с вива - нано , микро изрязана или нормална сим изрязана ? или с всички ?

Публикувано

Alxx® ти е отговорил в едно просто изречение !!!

Публикувано

Колко мъка има на този свят!

Публикувано

Включвам се късно, но чак сега преглеждам форума и понеже съм "навътре" както спомена някой по нагоре ще Ви кажа аз какво разбрах от темата:

Mishocs се държи като ощипана невеста , но всъщност продава турбини от доста време или поне опитва , а както виждам и ФО предлага- лошо няма , ама да не се прави ;)

TheShaman се държи като истински форумец , каквато и е целта на занаятието си мисля аз !

gogi71 както винаги е обективен до болка , а на alxx не му харесва и плюе всичко , което не се предлага от неговия фаворит а забравя че на други места прави това , в което обвинява той ;)

Ей това видях аз в тази тема ...

П.П. Мишо за KDDI си се прецакал с поръчката :)

Нещата са доста по лесни

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Венко, тука се оля. Къде видя плюене? НИКОГА не съм приемал турбината за решение, без значение аз ли я продавам или някой друг. Който си купува ФЗ, сам си плюе на портмонето. Факт.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Много кофти се получава с потребителите като мен които търсят решение и попадат ма тема като тоя "да става" "не не става" моя въпрос е следния имам 5s към sprint , искам да го ползвам по възможност с турбо-х-м и тн сим , тук казват става и не става ако някой има варянт с подобен чип дето мисли , че става моля нека ми пише ! От личен опит казвам имам и айфон 5 от 2 години с р-сим тогава беше 6та версия на ios след 2 години ползване още работи безупречно при всеки ъпдейт дори и при ios 9 в момента , точно за това не съм скиптичен към тези карти и се надявам да намеря решение и за 5s

Публикувано

Май не правиш разлика изобщо в ус-вата .

Понеже съм убеден с теб и на теб съм обяснявал не само аз , какъв е случая с 5S , a като добавиш и Спринт какво става, ще ти пожелая успех в начинанието , дори и да не успееш(което е над 2576 % сигурно ), вероятно ще си мислиш , че ще успееш , така че давай смело ;)

Редактирано от kawabiker

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Извинявам се, че вдигам стара тема. 5s Vodafone UK 9.1 се активира с rsim 10+ има сигнал, има изходящи обаждания и до там :) с карта на Виваком и Мтел, с Теленор не успях да го подкарам. Постоянно лупваше в активационният екран.

0ba9156119d7db9b0ae7139e36118ec1.jpg

8e82f2fbff6a072cd7530a26e20cb620.jpg

Също не успях да подкарам 10+ на 4s и с трите операторски карти.

iPhone 4s.iOS 9.2beta4 + Gevey using Tapatalk

Публикувано

Пробвай да го подкараш със R-SIM 11 на Gevey!

Sent from my iPhone 6S

Публикувано

R SIM 10 v10.1 iPhone 5s Vodafone UK :)

a263ca1ac7d3c50802c861053eaccdc5.jpg

bbc174d227e86c5d86d842d08c8bb3f4.jpg

46c2f956bb61066f9bc5ac36856c88ee.jpg

15c9803e98cc63b50d39830b0afc518d.jpg

Нямам карта на Виваком за да тествам. С рсим 10 не може да се активира апарата, но при вече активиран апарат с v10.1 работи. 3G-то се лигави.

iPhone 4 using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.