Публикувано Ноември 20, 201510 гд там ми написаха да не цитирам). Объркали са-не трябва да цитираш предходен пост.
Публикувано Ноември 20, 201510 гд Объркали са-не трябва да цитираш предходен пост. Ами не знам, но проблемът е същият като при теб.
Публикувано Ноември 20, 201510 гд goria, явно от намеци не разбираш. Прочети и спазвай правилата за постване, МОЛЯ.
Публикувано Ноември 21, 201510 гд Здравейте. Днес видях че версията ми се е обновила на 0.0.2к. Когато стартирам добавката ми изписва : Module import fail и до там ..
Публикувано Ноември 21, 201510 гд Оп при мен току що спря , но поради не плащане от абоната на фюжън пакета и от булсат са решили точно преди мача да го резнат Ако някой може да ми услужи с юзър и пас ще съм благодарен ?!
Публикувано Ноември 24, 201510 гд Здравейте, трябва ли да имам платена диема екстра на сателитния булсат, за да мога да гледам диема спорт на Коди? Или задължително трябва да съм абонат на Фюжън?
Публикувано Ноември 25, 201510 гд И аз се включвам с молба за юзърнейм и пас за булстатком на лично. Благодаря предварително.
Публикувано Ноември 26, 201510 гд Ок, винаги е по лесно да ти кажат първо пък после да се мъчиш. Конвертиране на листата за букети за enigma2 не стана. С приложението dream tv също не работят каналите
Публикувано Ноември 27, 201510 гд Здравейте, ако мога да попитам - на вас излизат ли ви Диема Спорт 1+2 в момента? Благодаря!
Публикувано Ноември 27, 201510 гд Здравейте приятели. задължително ли е да има платен Диема Спорт пакет на сателитния Булсат, за да може да се гледат чрез Коди-Фюжън аддона?
Публикувано Ноември 27, 201510 гд На мен НЕ ми излизат - спортните Диеми, макар че четох преди около седмица, колеги от форума да имат доспъп.
Публикувано Ноември 27, 201510 гд На мен НЕ ми излизат - спортните Диеми, макар че четох преди около седмица, колеги от форума да имат доспъп. А Вие притежавате ли Диема Спорт пакет на сателита?
Публикувано Ноември 27, 201510 гд Да и аз четох, че при някои колеги са излизали Диемите, затова питам, дали в момента е така. Може да има някакви тънкости, настройки, които да се направят. Не мисля, че броят на каналите в това приложение зависи от това, какво е платено по акаунта, с който се логваш. Всичко е въпрос на настройки на Fusion-а и PVR-а, описано е по-горе в постовете. Само тези Диеми, дето не излизат...
Публикувано Ноември 27, 201510 гд Колеги,някой да има user/pass за HBO Go?Ще се гледа само на едно у-во?Имах преди,но булшита спряха HBO пакета....С/у това давам user/pass за Фюжън с Диема Спорт.Благодаря! Редактирано Ноември 27, 201510 гд от Veselin Panov
Публикувано Ноември 27, 201510 гд Нещо започна да ми изкарва "Module Import - Fail', и каналите не тръгват? :/
Публикувано Ноември 27, 201510 гд Май е нещо от юзера. И на тела не иска да се логне.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 28, 201510 гд И при мен така Module Import - Fail на единия компютър работи,на другия и телефона не.Пробвах с друг юзър същата работа- Module Import - Fail ??? И при мен така Module Import - Fail на единия компютър работи,на другия и телефона не.Пробвах с друг юзър същата работа- Module Import - Fail ???
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.