Публикувано Ноември 29, 201510 гд Спортните Диеми може да се гледат на Videos - UK Turk Playlists - Sport.
Публикувано Ноември 29, 201510 гд Сменена парола Да, щото някой от всички, които го ползваха (не собственика) е решил да смени паролата.
Публикувано Ноември 29, 201510 гд Поне това разбрах от мнение на колегата KurtiMakarov в друг форум. Май и самия акаунт е негов. Нямам думи..
Публикувано Ноември 29, 201510 гд Поне това разбрах от мнение на колегата KurtiMakarov в друг форум. Май и самия акаунт е негов.Нямам думи.. Да се обади на булсат ще му я сменят паролата без проблем или в някой от офисите ,щом той е титуляра.
Публикувано Ноември 29, 201510 гд Доколкото виждам вече я е сменил. Все още няма такова ограничение!Акаунта го ползвам все още,на няколко мои устройства и на компютър,включително и няколко близки.. До сега беше пуснат да го използват всички,но естественно винаги има един тарикат,който ще смени паролата.За това аз бях до тук! Ще си го ползвам само аз и няколко познати.
Публикувано Ноември 29, 201510 гд Някой за два дена три пъти смени паролата! За това е сменен мейла и паролата. Явно има и неблагодарни хора,но заради тях страдат и други. Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Ноември 29, 201510 гд Автор Здравей KurtiMakarov искам да те помоля за pass/user за Булсатком. Преди малко прочетох какво се е случило, но аз винаги съм бил коректен към хората. Преди време имах потр име и парола, но от онзи ден никой. Помислих, си че нещо се е случило с кодито, даже прейнсталирах windows, и отново коди, но уви. Като видях, че и други се оплакват казах си ясно. Само за лично ползване, няма да я разпространявам. Обещавам! Предварително ти Благодаря! Редактирано Ноември 29, 201510 гд от zdravko hristov
Публикувано Ноември 29, 201510 гд Ти сериозно ли??? Поне да беше опитал със лично съобщение! Така си е меко казано нагло! ☞
Публикувано Ноември 29, 201510 гд Автор Опитах, но не мога да му пратя съобщение. Лични не може да получава Разбира се това първо направих. Но с червени букви пише потребителя, не може да получава повече съобщения Иначе първо това направих
Публикувано Ноември 30, 201510 гд Безплатния обяд май свърши.1 акаунт-1 гледач по едно и също време,така че не се кахърете вече.
Публикувано Ноември 30, 201510 гд Няма такова нещо!Сега пробвах на лаптопа,айпада и айфона.И на 3те работеше.А и би било супер тъпо,ограничението трябва да не е валидно за броя на активните приемници,1 до 4 (ако плащаш за4 бокса примерно)
Публикувано Ноември 30, 201510 гд На едно ай-пи нормално да работят.Но както и да е ще се види с времето.
Публикувано Ноември 30, 201510 гд Колега,замисли се само,това приложение е за да гледаш,когато си извън къщи.Аз съм някъде,жената е някъде и какво,само единия ще гледа,щото сме на различни айпита?При положение,че имам и плащам за 2приемника вкъщи (примерно). Е то тогава за чий ми е това приложение? Ето обяснение на модератора на форума на булшит: Всеки потребител на ТВ услуга има възможност да използва приложението на стационарни и мобилни устройства /компютър, телевизор, таблет, телефон/, а максималният брой на устройствата е равен на броя абонаменти на потребителя /основни и допълнителни, както за сателитно, така и за ip приемане на телевизия/. Приложението може да се използва само на 1 компютър.За всички инсталирани приложения са достъпни каналите от абонаментния план на основното тв устройство /сателитен приемник или IPTV Фюжън бокс/. Възможно е блокиране на част от каналите, в зависимост от договорените условия със съответния доставчик (доставчиците на съдържанието). Редактирано Ноември 30, 201510 гд от Veselin Panov
Публикувано Ноември 30, 201510 гд На какъв принцип, при някой има спортните диеми, а при други не? От разговора ми с оператор, стана ясно че, няма значение таксата, Нова са забранили да се излъчва, през фюжан. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 30, 201510 гд Нова са забранили единствено излъчването на диемите през мобилното приложение. Но наистина е интересно на един акаунт вървят всички канали през коди но на друго коди не излизат диемите.
Публикувано Декември 1, 201510 гд Здравейте колеги, имам проблем с фюжъна и аз...от известно време ми не мога да пусна нищо. Версията на фюжън която ми инсталира е 0.0.2м. Правя всички настройки, потребител, парола, IPTV simple client, но... при стартиране логва, тегли каналите до 27ми и ми дава модул импорт фейл. Някаква идея за решение на проблема? едит: Тази грешка я дава при настройка самсунг и панасоник. На андроид я дава още след логин. На настройка пц и лг зарежда каналите, но след това като вляза в ТВ модула, цъкам върху съотвения канал, но не зарежда нищо. Помощ! Редактирано Декември 1, 201510 гд от regned
Публикувано Декември 1, 201510 гд Колега, не се разбира, за компа ли става дума, или за друго устройство. Ако е за компа, провери си настройките на PVR.
Публикувано Декември 1, 201510 гд Здравейте, Някой има ли представа защо при едни и същи настройки на kodi на windows 7 & Openelec/raspberry pi на openelec-а дърпа EPG за много по-малко канали от колкото на компютъра? благодаря предварително Редактирано Декември 1, 201510 гд от bukibalama
Публикувано Декември 1, 201510 гд @Баба Гана - става въпрос за уиндоус, пропуснал съм тази подробност. Ако става въпрос за PVR IPTV Simple Client, настроен е. ;/
Публикувано Декември 2, 201510 гд Грешна парола или логин! Аз преди време поисках за лично ползване но не откликнаха .... Да Курти ..защото всички ползваха твоят логин и парола и сега увиснаха . при мен си бачка всичко само дето каналите от 214 станаха 127
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.