Публикувано Март 28, 201511 гд Здравейте, тъкмо си взех iPhone 5s и се оказа, че има проблем с камерата. Проблема идва от това, че като се пусне камерата и забива. Интересното е, че като го взимах си работеше. Това, което ми направи впечатление е, че това се проявява само като е по - тъмно през деня. През деня като беше светло направих една две снимки (които бяха с доста лошо качество?!?!?) . Та въпроса ми е на какво мислите, че може да се дължи това?
Публикувано Март 28, 201511 гд Както го обясняваш - повредена камера. Дали дефект, дали изпускане или смяна с некачествена...
Публикувано Март 28, 201511 гд Автор Може, но същото става и с предната камера. Включвам камерата и или замръзва веднага или след секунда, две като фокусира. Ресторнах го като го забелязах, ала .....
Публикувано Март 28, 201511 гд Само ми потвърждаваш думите като спомена рестор. Може проблемът да е в платката, кой знае.
Публикувано Март 29, 201511 гд Имах същия проблем , добре , че беше в гаранция и в Creative я подмениха. След 2 седмици стана същото и пак го правиха.. След това го продадох.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате