Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Вече свалям iOS 9 за телефона и таблета. Нещо, което ми направи впечатление е, че са написали, че няма връщане назад от бета версията.

Затова смятам да изчакам отзиви преди да се закача на клона с основните си дивайси. :)

post-5071-0-99804600-1433792640_thumb.jp

Публикувано

Нещо важно за iOS 9 - ще е нужно около 1,3 GB свободно място на устройството, за да го инсталирате.

Публикувано

Аз се надявах да увеличат iCloud-a, ама уви.

Публикувано

Като цяло нямаше уау ефекта както минали години, какво мислите? Доста готини и полезни работи представиха все пак. Малко излагация сякаш с тази игра на Епик, а? И в крайна сметка май ще е добре да се учи суифт :D

Публикувано

Това което гледах като новости е едно...нищо!Явно другаде се крие изненадата;)

Публикувано

Супер си е всичко. Не може да очакваме извънземни неща все пак. ;)

Публикувано

Е нали "мислим различно"?

Публикувано

На Есен като разцъкате iOS 9 & OS X 10.11 ще мислим еднакво. ;)

Публикувано

За AppleTv имаше ли нещо ново?

Публикувано

На мен не ми хареса само едно - цяла година имаше упреци как iPhone 6+ не се възползва пълноценно от този голям екран.

Сега можеха да поправят това, като добавят поне някои от новостите за iPad... :(

Също така, не мога да разбера колко години още трябва да минат, за да добавят елементарна за другите платформи функция - вибрация при натискане на клавиши от клавиатурата. Това е може би причина N1 да ползвам джейл.

Публикувано

На някой направи ли му впечатление, че в началото на презентацията си направиха голяма гаргара с Гнусмас без дори да ги споменат? Те са единствените, които правят такъв тип театрални постановки за представянето на Галакси (жалъкси) моделите си.

http://youtube.com/watch?v=UDP1e17qDU4

Също разбрах, че за момента picture in picture работи само за клипове в Safari.

post-5071-0-42301600-1433838324_thumb.jp post-5071-0-46809400-1433838332_thumb.jp

Публикувано

Не думай...

Публикувано

Темата е за WWDC! За iOS 9 и OS X има теми.

Публикувано

Нищо не чух за Апул Мюзик? Има слухове, че в по-неплатежоспособните страни (като нас :tooth: ) ще е само 3-4$, в такъв случай минавам от Спотифай на Апъл :)

Apple-Music-India-Russia-Pricing.jpg

Публикувано

Ако е на същата цена като спотито ще го тествам :) ако е на 9.99€ да си го слушат те

Публикувано

Предполагам, че ще са сондирали за цената на Спотито по страни, ако е повече от 10лв никой няма да тръгне да се мести за едната хубост

Редактирано от profusion

Публикувано

Само заради 6-те юзъра си струва местенето. Писна ми аз да слушам, приятелката ми да ми сменя песните. :D

Публикувано

Лесно решим е проблема ако не слушаш нещо онлайн , демек което не е свалено на телефона. Минаваш в офлайн моуд и си готов.

Редактирано от Kery70

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Само заради 6-те юзъра си струва местенето. Писна ми аз да слушам, приятелката ми да ми сменя песните. :biggrin:

В Спотифай срещу 15 лв. можете да го слушате двамата с два премиум акаунта. 20 лв. за три мисля беше и т.н. Family Plan мисля се води.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.