Публикувано Април 21, 201510 гд Здравейте, имам хард диск WD Elements и го форматирах в формат за Мак, но преди това сложих цялата информация на друг компютър който е с Windows следователно когато се пробвам да свържа харда към този компютър изобщо не го намира предполагам заради Мак формата. Питането ми е има ли вариянт да си кача информацията и как е възможно това. Благодаря предварително !
Публикувано Април 21, 201510 гд Най-лесния вариант: Слагаш харда на Windows,форматираш го на на NTFS,и си връщаш инфото на него.А на Mac-a инсталираш Tuxera NTFS и всичко си бачка!
Публикувано Април 21, 201510 гд Автор да благодаря само че като го свържа харда към windowsa изобщо не ми го зарежда не го открива... ?!
Публикувано Април 21, 201510 гд Форматирай го първо на MAC-a на MS-Dos(Fat) и ще го види "Бозата" П.П. Вижда се и под Windows,но нямам в момента,а не помня точно "пътя".Някой колега да Win може да каже по точно. П.П. Влизаш тук и ще го видиш под Win: http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/disk-management-windows-7.htm Редактирано Април 21, 201510 гд от KurtiMakarov
Публикувано Април 21, 201510 гд Автор да мерси така стана, сега остана само да намеря тази програма за Мак -а т.е. аз я намерих но немога да намеря код, но ще потърся подобна която да извършва същата дейност. Благодаря Редактирано Април 21, 201510 гд от DesislavRusinov
Публикувано Април 21, 201510 гд Има го обратният вариант: оставяш го в MacOS Extended, а за бозата си сваляш от пирата MacDrive, който ще чете формата под уиндоус. ФАТ32 не е оферта, защото си ограничен в 2ГБ макс размер на файловете.
Публикувано Април 22, 201510 гд Аз всички външни хардове и флашки ги форматирам в exFAT и без никакви допълнителни програми може да се пише/чете върху/от тях и под Windows, и под OS X.
Публикувано Април 22, 201510 гд Ако форматираш харда в exFAT и решиш да гледаш някой филм на ТВ или някакъв друг външен плеър има вероятност у-вото да не го разчете.
Публикувано Април 24, 201510 гд И двамата сте прави ... Максималната големина на файловете при FAT32 е 2 гигабайта ако не се подържа опцията Large File Support (LFS) и 4 гигабайта (без един байт) ако се подържа.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.