Публикувано Април 26, 201510 гд Здравейте закупих си нов iPhone 6 от Теленор, дадоха ми нова сим карта в която нямах никакви номера в телефонният указател запаметих си най важните и така. Но сега ще си използвам отново 5s модела защото 6-тицата ми идва голяма. Въпроса ми е как мога тези номера да си ги сложа в сим картата и после само да ги import... знам, че става с iCLOUD но от както имах проблеми с iCloud вече не искам да го използвам. Търсех приложения в AppStore за import но не намерих. В фукнциите на телефона също няма такава опция. Поздрави Благодаря предварително
Публикувано Април 26, 201510 гд Използвай MyBackup. Пращаш ги на e-mail ,и после ги отваряш от другия тел. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 26, 201510 гд Най лесно ще ти е ако използваш iTools. Направи си бекъп на телефонните номера от шестицата, след това закачи другия телефон и си ги възстанови в него.
Публикувано Април 26, 201510 гд Автор Ами ако използвам телефона с Андроид ? Не че ще ми се налага но в колата винаги ми стои едно Галакси С2 ако случайно ми падне батерията използвам него.
Публикувано Април 26, 201510 гд Синхронизирай ги с Гугъл акаунта и така винаги ще са си под ръка, на какъвто и да телефон, че дори и на компютъра. Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате