Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple watch в продажба от 24.04.2015

Featured Replies

Публикувано

Ми, като ми идва отвътре да "сипвам", лошо има ли? Аз, силно се надявам да не съм прав.

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Може ли да споделите от къде в България може да се закупи часовника. Или да не се занимавам с продавалника и да го поръчам от Apple Store Англия с еконт или друга подобна фирма за доставки?

Публикувано

Извън Олх го намерих само тук:

http://www.citytel.bg/apple-watch-smart

Сам си прецени разликата в цената и чакането за доставка.

Публикувано

От няколко дни се чудя в коя тема да предупредя за новата схема на "търговци" в Продавалник и интернет като цяло, но тук ще го направя, заради въпроса на колегата.

Вече двама мои познати изгоряха след покупки в Продавалник на мобилни апарати.

Правят си сделките, гледат документи, състояние на апарат, проверяват работи ли и т.н. и се разделят по живо по здраво с продавача.

Месец по-късно (при единия даже две седмици) на вратата цъфват полицаи и с прилежните му законности изземват апарата, който бил обявен за откраднат от собственика.

Естествено нито един няма договор за покупко-продажба и сега ще се чудят какво да правят и как да доказват факта, че са купили мобилните апарати, а не са ги крали.

Повече внимание, правете си договори за покупко-продажбата и по възможност водете някой с вас да присъства, за да имате свидетели, когато купувате нещо от човек.

Публикувано

Сделката извършена по Еконт с документ за наложен платеж не помага ли в това отношение? Иначе, се случи същата схема и при нас, с едни познати.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Естествено,че помага!

Публикувано

С куриерска фирма няма проблем да се докаже всичко, защото има покупко-продажба и движение както на стоката, така и на парите.

Публикувано

Подариха ми от Мтел LG Uraban , само да споделя,че работи доста добре - единственият минус,който откривам - трябва да е пуснато приложението Android Wear за да работи известяването на часовника.

Батерията кара два дни,което ми изглежда добре.

Часовника е с кръгъл дисплей,което ми харесва страшно много.

Публикувано

Не цитирай.

Ако гаранцията на апарата е в теб, нямат право да ти го вземат (собствен опит) :smile:

Редактирано от arm11

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.