Публикувано Февруари 16, 201016 гд В интерес на истината такива настройки не намерих, но се влияе от регионалните настройки на телефона.
Публикувано Февруари 16, 201016 гд На мен ми крашва Bluetooth-a , който е в СБС-то ... ??? Някакви предложения ???
Публикувано Февруари 16, 201016 гд Хмм днес пращах и получавах без проблем на една елементарна нокиа с капаче.
Публикувано Февруари 16, 201016 гд Светкавично да се озовеш в раздела с правилата, и докато не оправиш профила си, не се научиш да пишеш грамотно, не наизустиш темите за начинаещи и за основни понятия, след което да свикнеш първо да полваш търсачката, да четеш, да навлезеш в материята и да не задаваш идиотски въпроси–да не се мяркаш никъде в темите. Само когато изпълниш горното, тогава може да се престрашиш да пишеш в някоя тема, където (можеш да бъдеш сигурен) ще видя сътворените ти бисери, и тогава се моли да не са като горния! Честити 6 точки.
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Появи се кракната в репото на xSellize. Не забравяйте да рестартирате телефона след инсталация.
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Работи перфектно! Редактирано Февруари 17, 201016 гд от The Shaman
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Без никакъв проблем изпратих няколко снимки на нокиа 3110. Доволен съм от информацията, която ми доставя за сигнал, скорост, проценти.
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Да попитам има ли начин да се пращат поеече от 1 снимки наведнъж или по-точно да се добавят в опашката, а получателя само да приема?
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Някой може ли да качи кракнатата версия, че ми дава грешка от репото на Xsellize ( "size mismatch" )
Публикувано Февруари 17, 201016 гд В момента на повечето хора им дава тази грешка и сваля само 63kb от програмата, ето кракната версия [ATTACH=CONFIG]2371[/ATTACH] iBlueNova2.0_Cracked.rar (562.73 KB) Редактирано Февруари 17, 201016 гд от johnnybravo
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Те даже и я махнаха от репото , аз изтървах. Редактирано Февруари 17, 201016 гд от alessandros
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Преди някой да зададе въпрос как да се инсталира файла 1.Създавате папка /var/root/Media/Cydia/AutoInstall 2.Копирате .deb файловете в папка /AutoInstall 3. Рестартирате, след което респрингвате Тествал съм я от линка на johnny Работи си перфектно
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Айде да кажеш как работи , по точно къде какво се включва , защото аз не успях да я подкарам даже и я махнах.
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Как не си я подкарал, като я пуснеш блутута от настройките трябва да ти е изключен, в програмата даваш Enable и от долу Visible и си готов.
Публикувано Февруари 17, 201016 гд А докато го търсиш с айфона и той не го намира пробвали с друг да я намериш?
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Готово стана сега се откриват , тръгна , но сега ново 20 дава filed transfer . p.s. Готово покарах го вече и праща без проблем. Ако някой се чуди къде е иконата след исталация на deb файла iBlueNova , просто я няма на спрингборда . Отивате в SB Seting давате more и от там hide icons , намирате иконата на iBlueNova и прецъквате бутончето on-off излизате и изчаквате да се респрингне и готово иконата е вече на спрингборда . Написах го това леко указание защото при мен се получи така , и за да не се чудите . Редактирано Февруари 17, 201016 гд от alessandros
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.