Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iBlueNova a.k.a. iBluetooth

Featured Replies

Публикувано

Деинсталирай го и го инсталирай пак от репото на xsellize (кракната е) и няма да имаш проблеми

Направих го и пак е същото - няма икона и търсачката не го открива, но като го закача към iFunbox има папка с това име. Явно ще карам без bluetooth :)

• Отговори 396
  • Прегледа 97.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ей някъв шанс да стане с iPod Touch 2G? Щото и той има Bluetooth чип.

• Случайно някой да е пращал на друг телефон(да не е Iphone) снимки правени с камерата на телефона защото аз като пращам не могат да ги отворят а като пращам снимки сваляни от интернет ги отварят да не

• Чети бре,братче - писано е 9801750915 пъти, че НЕ РАБОТИ НА 3GS!!! winterbg - имаш "честитка" за неспазване на правилата за попълване на профила!

Добавени снимки

Публикувано

!!!!!!!!!!!!!!

Може ли малко повече инфо за телефонът ти?С какво е jailbreaknat?Ако ти е важен bluetooth направи един рестор с чист Firmware и след това jailbreak с redsn0w .Успех :) !

Публикувано

firo,влез в settings/general/restrictions и включи/изключи веднъж(enable/disable). Би трябвало иконата да се появи.

Публикувано

Надявам се, че не започвам с тъп въпрос, но все пак:

Може ли да се ползва iPhone с Bluetooth слушалка която не е специално за iPhone ?

Публикувано

Може.

Публикувано
firo,влез в settings/general/restrictions и включи/изключи веднъж(enable/disable). Би трябвало иконата да се появи.

Да, наистина стана появи се иконката и даже тръгна. Благодаря ти, но се получи един фал, имам папка Games, където си слагах игрите, сега всички са на вън и в папката пак ги има. Защо така? И от двете икони се старти играта без значения коя. Какво да направя пак да си ги сложа в папката (не че не са там, просто да ги махна от springboard-a).

Публикувано

> Може ли да се ползва iPhone с Bluetooth слушалка която не е специално за iPhone ?

Може.

Потвържавам. Без проблеми се свърза с Jabra BT135.

Предполагам, че щеше да стане и без джейлбрейкване, но кой да чете вместо да слуша разни "легенди".

Публикувано

От една година ползвам Plantronics Voyager 520 и си работи без проблем. Моделът може да бъде свързан с 2 телефона едновременно. Много удобна джаджа.

Публикувано

Някой може ли да напише репото на Xsellize ?

МЕРСИ предварително!

Публикувано
Тук потърси отговора.
Публикувано

Да, наистина стана появи се иконката и даже тръгна. Благодаря ти, но се получи един фал, имам папка Games, където си слагах игрите, сега всички са на вън и в папката пак ги има. Защо така? И от двете икони се старти играта без значения коя. Какво да направя пак да си ги сложа в папката (не че не са там, просто да ги махна от springboard-a).

Не е фал,споко. Върни си ги обратно в Games, и ще се махнат от спринга.

Публикувано

Еее, то е по-сложно бе!

БЛАГОДАРЯ все пак! ;-)

Публикувано

Нещо не мога да подкарам програмата на 3GS 16GB , като стартирам програмата ми казва , че има грешка и да рестартирам програмата или телефона . Рестартирах няколко пъти и все така . От xsellize репото я инсталирах, нещо аз ли съм изпуснал или :question: На 2G-то тръгна от раз , само един рестарт на телефона трябваше.

Публикувано

При 3GS не работи, няма как да я подкараш.

Публикувано

Искам да попитам дали е само при мен тоя бъг с Ibluetooth никой не ми намира устройството единствено само аз мога да пращам как мога да го оправя и мен да ме намират та да получавам и аз ??

Публикувано

Това включено ли ти е?

24e4006.png

Публикувано

Някой има ли като моят проблем, а именно: програмата си работи идеално - пращам, получавам, но натисна ли червения "X" програмата зависва и се затвяря едва след 8-10 минути :surprised:

Помощ някаква... :confused:

Публикувано

изненадващо ми излиза на иконката се едно имам пропуснато повикване а нямам никакви незавършени трансфери и не виждам никаква възможност да го махна респрингвах, рестартирах ращах си нов файл и се си седи ...

някакви идеи?

Публикувано

Днес се случи и при мен. Деинсталирах и инсталирах от хиляда сорса и пак така.

п.п. Миро е дал едно репо... http://iphonesch.iespana.es/repo/ Сега опитах да инсталирам от него и проблема се оправи. Деинсталирай и инсталирай от тук.

Публикувано

не стана :) пак си ми седи и това си е не че ми пречи ама се ме бърка че трябва да го проверявам ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

при мен пък друг проблем.Днес си реснах телефона и си сложих iBluetooth от xsellixe.Проблема е че програмата не запаметява настройките.Слагам плузгача на ВИДИМ и излизам от програмата с Х.при повторно влизане плъзгача се е Върнал на OFF.....и така няколко пъти докато ми писна.Някой да е имал същия проблем

Публикувано
Някой има ли като моят проблем, а именно: програмата си работи идеално - пращам, получавам, но натисна ли червения "X" програмата зависва и се затвяря едва след 8-10 минути :surprised:

Помощ някаква... :confused:

Слагах я на четири телефона и само на моя забива при натискане на Х. Решението, което ползвам аз (въобще рядко ползвам програмата, но когато се наложи) - излизаш с Home бутона и през SBSettings -> Processes Toggle изключваш iBluetooth процеса.

Публикувано

Добър вечер мОГО моля да ми кажете source за cydia, че сЕГа иЗтрих и го нЯМАм този фаил iBluetooth .Дръпнах Всичко, и ifunbox мОГО ви моля. Мерси

Публикувано

Чети по- горните постове, мързел.

Публикувано

ПИШИ ГРАМОТНО! Нищо не ти се разбира! Какво се опитваш да направиш? Ако съм разбрал правилно - блутуута крашва. Ами преинсталирай го! Пробваш докато не тръгне- какво очакваш от кракнато приложение(освен че е на аванта)?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.