Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iBlueNova a.k.a. iBluetooth

Recommended Posts

Публикувано

Някакъв заместник на iBluenova за момента? Един приятел упорито ми твърди,че от iPhone не може да се прехвърля и да се получава нищо освен от други iPhone-и,а с моя iPhone 4 без iBluenova няма как да му докажа,че е в грешка.

ПП:Хванахме се на бас за по 50 лева така,че ако някой ми помогне ще съм благодарен :smile:

Публикувано

Дай му ги...или си купи 2G.

Срамота бре - напиши си града на кирилица! Намираш се в български форум!

Публикувано

Вземи от някой 2g на заем колкото да му покажеш. После ни правиш маса да ги изпием. :tooth:

Публикувано

Аз на такива дет искат да им прехвърля нещо казвам че телефона е направен точно за мен, защото съм Haters и не давам нищо.:tooth:

Публикувано

overlord_blade не им се нервирай за глупости.

Хвани им прати някоя снимка от мейла ти та като се приберат да си ги получат вкъщи. И нека тогава да ти се присмиват.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Свалих си iBluenova сложих файлчето в директорията, но като пусна програмата и блутуута и телефона не е откриваем, а като искам да изпратя нещо ме изхвърля, преинсталирах я но пак същата история. Някой с подобен проблем?

и аз си инсталирах вчера отварям го но не намирам устройства, та въпроса ми е КАК мога да го трия? Седи ми на екрана с една друга 18+ програмка дет г инсталирах незнам как.Благодаря ви предварително.

Публикувано

От където си ги сложил, от там. Въпросната от Сидиа.

Публикувано

Благодаря ще опитам от Сидия да го премахна(незнайно как),но ще опитам.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

вчера си свалих iBlueNova.ipa от един сайт но като я стартирам влиза и ме изхвърля, та ако някой я има читава да я качи:??

Публикувано

А, да попрехвърлиш темата, вместо да ровиш за глупости в гугъл? Всичко което ти трябва е тук.

Публикувано

понеже никога не съм записвал .deb файлове и затова се бръкнах в GOOGLE за да си потърся .ipa с мисълта че като я сложа с iTunes ще е супер лесно и бързо... но явно не съм попаднал на читава версия... Преди си я смъквах от Cydiata безплатно на всеки две седмици защото ти дава Trial ползване но от скоро не се получава и си мисля че вече са премахнали тази опция и трябва само да си я закупиш..

Публикувано

Значи остава само да потърсиш във форума как се инсталират deb файлове и си готов.

Публикувано

Хммм...и да поразгледаш цялата тема, как от сидиа да качиш "излекувана" версия.

Публикувано

За съжаление на моя телефон не иска да намира никакви дивайси. Говоря за iBlueNova. Инсталира се, тръгва, давам да търси дивайси и нищо. Нито мен ме намират. Пробвах от три различни репо-та и е все същото.

Публикувано

Съжалявам, толкова много изчетох, че ми се замая главата. :blush: Значи не върви и толкоз. А тогава каква алтернатива да ползвам, защото има няколко неща на съквартиранта на телефона, които искам да имам, а освен през блутут не се сещам как да стане?

Публикувано

С мейл ;)

Публикувано

И с кабел става ? :)offtopic.gif

Публикувано

Здравейте,

с Iphone 3GS съм, с iOS 4.0.1.

Изчетох доста от темата, понаправих някои неща и видях, че не става. После попрелистих малко по-актуални постове и видях, че проблема е в по-новата версия на iOS-a. Та въпроса ми е: Има ли актуална "излекувана" Ibluetooth или IblueNova, която да върви от 4.0 на горе ?!

Публикувано

Е :censored2: постовете от 10.03 неактуални ли ти се струват? И са само един-два по-нагоре...

Чакаш търпеливо и следиш тук: Celeste

П.П. Отрази версията iOS и уреда в профила, ще улесниш всички.

Публикувано

Приятелю ще те помоля да се успокоиш малко и да ми прочетеш поста отново. Там съм писал именно това, че последните постове са по-АКТУАЛНИ и именно от тях ми стана ясно как стоят нещата.

Иначе що става дума за профила ми - отразих всички данни, секунди след пускането ми на поста...не знам къде си гледал.

Иначе заедно със всичкото нареждане, благодаря за пуснатата информация.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...