Публикувано Май 24, 201510 гд Здравейте, от скоро се сдобих с новата шестица. Разгледах го от всякаде, въртях го насам-натам. В един момент го стиснах в долния десен ъгъл на екрана и той изщрака. Първоначално си казах: "А нищо не е това, наместил съм го явно". Но уви, на следващия ден пак го стиснах и пак изщтрака, все едно пак се е разместил. Случва се доста често. Чудех се някой има ли същият проблем, дали ако го покажа на тези в Теленор ще ми се изсмеят? Вие какво мислите?
Публикувано Май 24, 201510 гд До колкото съм чела за подобни случаи - сменят телефоните, няма да ти се изсмеят, това е дефект.
Публикувано Май 24, 201510 гд Здравейте,от скоро се сдобих с новата шестица. Разгледах го от всякаде, въртях го насам-натам. В един момент го стиснах в долния десен ъгъл на екрана и той изщрака. Първоначално си казах: "А нищо не е това, наместил съм го явно". Но уви, на следващия ден пак го стиснах и пак изщтрака, все едно пак се е разместил. Случва се доста често. Чудех се някой има ли същият проблем, дали ако го покажа на тези в Теленор ще ми се изсмеят? Вие какво мислите? Съседът ми имаше такъв проблем. Смениха му го веднага по гаранция. Никакви проблеми. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk
Публикувано Май 25, 201510 гд Здравейте. Извинявам се че пиша в тази тема, но не намерих темата за разместената предна камера. Питането ми е само това - къде е по добре да занеса шестицата за смяна в Мтел откъдето е взет или в Крейатив. Благодаря. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 25, 201510 гд Принципно е редно гаранционните апарати да се обслужват от търговеца, от който са закупени, но наскоро имаше случай с колега, чийто телефон беше заменен гаранционно и от Creative,така че ако нямаш доверие на сервиза на Мтел, можеш да се обърнеш и към тях.
Публикувано Май 25, 201510 гд Благодаря и аз мислех да се обърна към Creative. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 25, 201510 гд Здравейте. Извинявам се че пиша в тази тема, но не намерих темата за разместената предна камера. Питането ми е само това - къде е по добре да занеса шестицата за смяна в Мтел откъдето е взет или в Крейатив. Благодаря.Sent from my iPhone using Tapatalk Измества се не самата камера ,а уплътнението пред камерата. Редактирано Май 25, 201510 гд от cezare
Публикувано Май 26, 201510 гд И аз има проблема с камерата за втори път, телефона ми е закупен от Теленор. Обадих им се, казаха ми че ги носят в Криейтив, като за времето без апарат, ше ми дадат оборотен 4s,5... След това се обадих в Криейтив и те ми казаха, че мога директно да го занесая при тях, щяло да стане по-бързо. Но не дават оборотен апарат. Телефона са отваря и се намества уплътнението.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.