Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с Touch ID

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

До вчера разпознаването на отпечатъка работеше чудесно (ползвах го основно за отключване на телефона), но рязко бъгна и вече няма шанс да се работи с него.

При опит за активиране или настройване отключването да бъде с пръстов отпечатък за секунда примигва менюто за настройка и след това се извежда съобщение "Failed. Unable to complete Touch ID setup. Please go back and try again".

Естествено това "try again" е като ЕГН (за цял живот) и апарата не успява да изпълни процедурата. Пробвах всякакви варианти - логване, излизане от cloud, apple id, изтриване на passcode и какво ли не, но проблема си стои.

Порових из нета и намерих противоречива информация - от софтуерно сбъгясване до абсолютно хардуерен проблем.

Преди да пристъпя към любимата ми процедура - "Рекламация в Мтел" реших да попитам все пак дали някой е срещал подобен проблем и какво решение е намерил.

Апаратът е iPhone 6 , 16GB, iOS 8.3.

Благодаря предварително!

Публикувано

Ако решиш да го ресторнеш ще приключи завинаги с грешка 53 , най добре носи за смяна ...

Публикувано

Адаш,ако пак тръгнеш по мъките с Мтел,не ми се мисли....

Принципно - опита ли с друг пръст - на мен примерно отказва да ми приеме палеца на дясната ръка,но със всички останали пръсти нямам проблем.

Публикувано

Не му трябва Мтел, Creative сменят и операторски телефони.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Няма как да опитам с друг пръст, защото изобщо не ми дава опцията да сетна отпечатък.

При поставяне на пръст върху сензора не се случва нищо, изтрих стар отпечатък и исках да въведа нов, но получих същата грешка.

Creative сменят и операторски? Звучи чудесно.

А за "Мтел" - няма ядове. Като ми чукнат името на компютъра и явно четат интересни неща, та проблеми найн. :biggrin:'

EDIT: Говорих с Creative - 3 работни дни е диагностиката и взимат решение какво да правят. Дилемата е дали да тормозя "Мтел" и "Булграм" или да премина към ниво Creative.:)

Редактирано от Иван Шопов

Публикувано

В мтел ти е сигурна смяната :D

Публикувано

Със сигурност,след предишният случай :tooth:

Публикувано

Аз бих се доверила на Креатив, на колега с отлепен дисплей му го смениха, сега не намирам поста през телефона, но идеята беше че с новите документи гаранцията важи и пред оператора. Преди това Теленор бяха отваряли телефона...всъщност ти си решаваш де, късмет!

Публикувано
  • Автор

Пу, мислех да не пиша повече, че си седяха 56 точки и 56 мнения, ама някой ме "награди". :D

Притеснява ме единствено тридневният тест, който би ме принудил да стоя без бизнес телефона си (половината бизнес минава от там). Факт е обаче, че на база на "бойната ми слава" е твърде вероятно "Мтел" или "Булграм" да държат апарата ми и 30 дни, колкото е законовият срок.

От друга страна чисто теоретично, претенциите ми са актуални към продавача ("Мтел"), а от Creative мога да очаквам само добро желание да помогнат. Не твъдря, че няма да го получа, разсъждавам си само за хипотетичните препъни камъни или двойното "тестване".

Май ще пробвам Creative - поне от написаното досега не намерих негативно мнение за техните услуги. Остава да се наканя да стоя 2-3 дни без телефон...

Публикувано

Нали знаеш, че се грижа за имиджа ти :)

Публикувано

Аз точно това се канех да напиша - мтелци имат право да го държат 30 дни и ако се заядат, като нищо ще стане така. Измрънкай в Креатив, дано пък може и по-бързо да направят диагностиката, там надали дават оборотни телефони, ама пък като се замислиш и операторите вечно нямат налични.

Публикувано

Здравейте. Аз вчера си занесох в Креатив шестицата в 17.50, който имаше проблема с разместената предна камера. Апарата е гаранционен към Мтел. Приеха го даже не ми искаха гаранционната карта. Казах 3 дена. Днес в 10.00 ми се обадиха да си го взема. Проблема беше отстранен, а не да са ми заменяли с нов. При теб сигурно ще го заменят, но моето мноние е по добре в Креатив и не се занимавай с Мтел.

Публикувано
  • Автор

Оборотни в Creative не дават - питах вече. Могат да предоставят преход за нано картата.

Alxx, то вече трябва да ми триеш и мненията басси. :D

Избора е направен - Creative, сега е момента да започнете досие за мен. :tooth:

Публикувано

Аз имах същия проблем декември месец с 6-ца купена от Щатите - от Creative ми го смениха за 3 дни без никакви проблеми.

Публикувано

Alxx, то вече трябва да ми триеш и мненията басси. :biggrin:

Не се хили, че ще ти цъкна и аз един лайк. :D

Публикувано
  • Автор

Хубаво де - сложи максимална репутация 5600 и ми я сетни директно, че да се хиля на спокойствие. :)

Ще занеса апарата в понеделник, че да не станат 3 работни дни на 5 календарни. След това ще спомена какво се е случило.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.