Публикувано Май 26, 201510 гд Някой има ли опит с приложението и свързвал ли го е към Windows 7.Четох туториали,гледах клипчета,но накарая всеки път ми излиза грешна парола или потребителско име.Доколкото разбирам аз си задавам потребителско име и парола,но не успявам да св свържа. Намира компютъра,давам Accept,което значи че съм успял да пусна Remote-a на пс-то.Отворен съм към всякакви мнения и съвети.Благодаря предварително.
Публикувано Май 26, 201510 гд Цитирането на предходен пост се счита за спам. Ползвам редовно. Не съм забелязал нещо по-специфично, от RDP от Windows към Windows. Редактирано Май 27, 201510 гд от dessyteneva
Публикувано Май 26, 201510 гд Автор За пръв път се опитах да го използвам днес.Можеш ли да ми дадеш насоки къде е възможно да бъркам.Както прочетох в ръководствата влязох в System и позволих Remote Desktop.Още на едно място както пишеше го позволих.Къде според теб може да бъркам?Дава ми грешен user или парола.Не ги ли сетвам аз от приложението,защото така видях на един клип в тубата или бъркам?
Публикувано Май 27, 201510 гд Трябва да въведеш потребителското име и паролата за Windows-а, няма как ти да ги настройваш от приложението.
Публикувано Май 27, 201510 гд Автор Така и предположих,но не можах да видя къде да намеря паролата.По принцип компа е без password означава ли че трябва да сложа задължително за да използвам RD?
Публикувано Май 27, 201510 гд Ако не става без парола сложи някаква. Никога не съм бил без парола и не мога да ти кажа дали ще стане ако Win-а няма парола.
Публикувано Май 27, 201510 гд Автор Да пробвах да не въвеждам нищо.Не е активен бутона.Значи да сетна парола за user на windows и би трябвало да стане.Ок ще го направя и ще кажа какво е станало.Благодаря за всички съвети.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате