Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ограничава ли Мтел скоростта на хотспота?

Featured Replies

Публикувано

Тези дни ми се наложи да ползвам хотспот от телефона и бях супер учуден колко ниска е скоростта. Тествах със speedtest и забелязах, че когато имам закачено устройство към хотспот мрежата, скоростта ми пада до ~100kbps, докато когато нямам, без проблеми стига до 14-16mbps. Поразрових се в интернет и видях, че има някакви оплаквания и в общия случай отговорът е, че операторът ограничава hotspot трафика, та се зачудих някой друг има ли подобен проблем или е в моя телевизор само.

Публикувано

Нормално е да пада скоростта на устройството, когато се ползва трафика му. Отделно тези устройства се влияят много от околната среда. Примерно аз като пусна някоя торент програма да тегли, не мога да влизам в сайтове(това е на м-тел). С вивакомската ми карта нещата са малко по-добре. А относно въпроса ти: - не, няма проблем в твоя телевизор.

Публикувано
  • Автор

Странното е, че не ползвах (съзнателно) трафика му - бях спрял всички програми на мака и в Activity Monitor изглеждаше, че никой от background процесите не ползва network конекцията. И преди съм ползвал хотспот и никога не съм забелязвал падане на скоростта и затова се учудих.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.