Публикувано Януари 14, 201412 гд Тц!Намира,пращам,приема и стои на connected:( Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 28, 201412 гд Здравейте, преди малко ми спря тока за около 10мин и всички филми които бях изтеглил и бях качил в cinexplayer вече не ги показва... паметта е пълна но пък показва, че програмата е празна.. и всичко това стана след като спря тока... да не би да има някакъв trial период и след това да спира да бачка? ..
Публикувано Януари 28, 201412 гд през iTransmission. Рестартирах 1 000 пъти.. изтрих програмата, а после пробвах с o player.. Проблемът е същият.. п.с. със iPad mini съм
Публикувано Януари 28, 201412 гд Ами изтрий iTransmission и CineXplayer и пак ги качи. И какво общо има iFile с тока? Започна да плескаш въпроси където ти падне, да отваряш нови теми без да си потърсил такива сходни! Айде малко по-сериозно!
Публикувано Февруари 4, 201412 гд Проблем имам с изпращане на zip файлове към мейл!Пробвах с gmail и епълския ми акаунт-нищо!Дава звук като изпратени,но не получават!В папка sent на моя мейл няма никой?!Свърших работа с WinZip,но защо да е така!Някой успял ли е да прати?
Публикувано Февруари 6, 201412 гд Аз ли съм пропуснал или не ставаше до сега?!Добавя музика и видео в iPod лайбърито като цъкнеш на ipod иконката За какво са тогава тези безмислени операции с bridge и тем подобни?!Цъкаш на прсента,open in ...iFile...audio player,иконката ipod и готово При мен я няма тази опция. Липсва иконата iPod. С v.2.0.1-1 съм, изтеглена от HYI, със статус - регистрирана.
Публикувано Февруари 6, 201412 гд Трябва да си платиш, но намерих подобна алтернатива на bridge. Казва се TrackImport
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Във var/Mobile имаше папка Application на тези инсталирани от AppStore. Някой знае ли къде се намира тя сега?
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Някъде се споменаваше, че папката е преместена - виж Containers или пробвай търсачката на ifile!
Публикувано Ноември 1, 201411 гд В Containers са, но не им показва имената. Има ги в Bundle и в Data.
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Знаеш,но да питам аз...в настройките включи ли отметка да показва имената?
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Ако не сте след чист рестор + джейл, приложенията са били в апликейшънс и след джейла са преместени в контейнер. Айфайл ще има поне още един ъпдейт заради тая функция. При мен папката апликейшънс си я има и беше пълна като ровичках със сайбърдък, но след инсталацията на сидиа и първия рибуут, приложенията лъснаха в другата папка. Хм...
Публикувано Ноември 1, 201411 гд В репото на hackyouriphone са пуснали кракната версия на ifile 2.1.0-1. Току що я пробвах работи. В репото на biteyourapple също я има но не е кракната. Така,че ползвайте репото на hackyourapple
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Ако сте хора на място - платете си я. 4$ е т@шак работа, срамота!!! Най - смисленото приложение за iPhone!
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Аз съм я платил, само че ми изписва че не е съвместима с устройството ми... Още не са оправили възможноста за купуване от Сидия стор, може би заради това?!?
Публикувано Ноември 1, 201411 гд Пешо, логни се първо с акаунта си в Cydia. После щом отвориш iFile, веднага ще ти изпише Registration Successfull.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.