Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Купих си я преди малко .. къде мога да видя какви са другите лицензи?

• Отговори 393
  • Прегледа 116k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Добавени снимки

Публикувано

Другите телефони ги регистрираш като въведеш в Purchase регистрацията ти в mail-а.

Публикувано

Може ли един бърз въпрос... преди не знам какво бях сложил , но като влизах с iFile директориите ми излизаха с имената на програмите, а сега ми излизат с цифри и букви.

Сигурен съм,че го има някъде написано, за което се извинявам предварително, но търсих и не успях да намеря нищо ...

Публикувано

Качил си стара версия на iFile.

Оправи си профила!

Публикувано

Влез в настройките на iFile (зъбното колело долу вляво) и включи Application Names.

Публикувано

Ако не е след рестор, а след преинсталация само на iFile, и са му излизали преди, а сега – не, е качил друга версия. Иначе ако само го е ъпгрейдвал върху това, което е имал, настройките му са запазени, и би трябвало пак да ги вижда.

Публикувано

Нвинаги е така, Кака,и при мен при ъп-а бяха "избягали".

Публикувано

Извинявам се за закъснението, но ...работа. Значи.. преди версията ми беше 1.1.0 и всяка папка си имаше име, вчера сложих 3.1.3 и реших да си сложа последната версия на iFile която има в sinful т.е. 1.2.0.-1c. Като влезнах в папките ми направи впечатление,че сега папките се виждат все едно ги гледам с iFunbox през компютъра. Това е общо взето.

п.с. Много благодаря на всички и особенно на mupo. Сложих новата версия от sinful и както mupo каза си го оправих от настройките(не ми мина през акъла да погледна там). Пак мерси за бързите отговори !

Редактирано от Grievous
Използвай бутона за редактиране на мнение!

Публикувано

Здравейте, понеже си купих iPod Touch 2G 8GB който е хакнат и е инсталиран на него iFile, може ли да ми кажете как да записвам файлове от компютъра на iPod-a. Ако може да ми кажете малко по подробно или да ме препратите към някой линк където е обсъждано или описано. Предварително ви благодаря, просто съм нов в тази област.

Публикувано

Браво, нещо, което е обсъждано многократно, сега трябва да се повтори специално за теб. Започни с правилата на форума, темите свързани с iFile, Install0us, Safari Download Manager и т.н. Направиш ли го, всичко ще светне.

п.с. и iFunBox.

Публикувано

Мерси ще ги прегледам темите.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

iFile 1.2.2-1

Новости:

- Добавена поддръжка за iPad

- Използване на pop-over изглед в диалогови прозорци за bookmarks, настройки, атрибути, "Open with"както и при всички действия

- Показва също размер на файла и дата на последна промяна на файл в браузъра при показване на заглавия на песни, резултати при "search" и др.

- Поддръжка на MobileSubstrate разширения

- Зареждане на QuickScroll2, когато е наличен

Файл браузър:

- Променено дефолтно местонахождение при създаване на нов файл/директория/линк

- Нова икона на iFile без сянка за iPhone OS 4.0

Корекции(фиксове):

- Коригирани проблеми в зуум при уеб Viewer, например в xls, doc, html документи и др.

- Незначителни корекция в френските локализации

- Коригиран проблем при "забравяне" на настройките на полетата в скролиране при превключванме on/off в Preferences

- Отстранена ротацията нагоре–надолу

- Корекция на проблема със (не)запомнянето в редактора на bookmarks в случаите, когато се добавят нови такива и се използват незабавно

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Страхотно.Много полезна информация е това за ftp-то.Става също и от айфон на айфон.Не се получава номера обаче ако телефона е възан с кабел към компютъра.Трябва да е през wi-fi

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Някакви идей,защо iFile 1.2.2-1 крашва.Стартира се,стой си няколко секунди след което ме изхвърля.

Публикувано

А някакви идеЙ защо си се качил на iOS 4, за който все още не всички приложения са портнати?

А идеЙ дали си виждал нова версия на iFile за iOS4?

Публикувано

Последната си върви почти супер на 4.0... Е не може да се прави сървър, но това по-нататък. Говоря за платена версия.

Публикувано

И моята е платена, ама отказа пущината. За сметка на това пък днес се ъпна Popup Blocker. :(

Публикувано

Хах... Днес и при мен така. Ти си свидетел, че работеше :(

Публикувано

При мен, както писах в друга тема, от 4 рестора, само един път я подкарах с 300 зора, ама като тръгна-направо лети :() и толкоз, от тогава само я преинсталирам, мъча я, ама неще , пробвах я от всички сорсове които се сетих, единствено когато тръгна беше оригиналната версия от bigboss , ако някой успее да я подкара-само от там ще е .

Публикувано

Да бе, нашата е от там... Ама запецна.

Публикувано

Да взема да пиша на Carsten Heinelt, за проблема. И без това си станахме приятелчета покрай всеки ъпдейт... Активира ми ръчно човека :D

Публикувано

Най новата ще заработи като върнете датата назад до 20 или 22 мисля (не помня точно)

Публикувано

Ъ верно, върнах датата на 20 и хукна. Шаманче, пиши му.

Публикувано

Странно при мен стана, когато върнах датата на 19 юни.

Публикувано
Hi,

sorry, but iFile is broken on iOS4. I just fixed it on my side. I will see that I release as soon as possible.

Cheers,

Carsten.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.