Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

На някой друг да му се е случвало да му звъни телефона, но да няма нито вибрация нито звук?

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

На някой друг да му се е случвало да му звъни телефона, но да няма нито вибрация нито звук?

На мен ми се е случвало няколко пъти на първата и втората публична бета.С третата,все още не ми се е случвало.
Публикувано
  • Автор

Постоянно ми се случва. Докладвах го два пъти вече. При мен проблема се появява когато пусна безшумния режим докато телефона е заключен. Оправя се само с рестарт.

Публикувано

потвърждавам и при мен е така няма звук и няма и вибрация , чак сега го забелязах тоз проблем

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Кога ще има update че вече не се издържа с таз батерия

Публикувано

След 30 мин

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Какво не и харесвате на батерията? Аз изкарах 2 дена без да зареждам.

Публикувано

С нормално ползване ? Това изскарах какво ще рече колега ? Един път си изскарал или няколко пъти по 2 дена ? Защото и аз преди време бях изскарал 4 дена без да зареждам ама за съжаление беше само един път ;):)

ПС: не се заяждам просто питам и наздраве :)

Публикувано

Ми карам по ден, ден и половина. Ползвам нормално, когато дойдат 20% пускам Power Saver и издържам поне още два - три часа.

Публикувано

Е нали "бета тестери".

Публикувано

А за батерията - знаеш много добре, че стигнеш ли до смяна на батерията не се сменя с оригинална и съответно не кара както истинската. Въпроса със зареждането всеки ден или да не се зарежда всеки ден е според ползването на всеки и живота на батерията. Ти ползвайки телефон на 4 години най-добре го знаеш. Тези който всеки октомври си взимат следващия телефон не ги бърка ;)

Публикувано

Най-доброто качество на българина е да гледа в купичката на другият и да му натяква личният си мироглед. Жалко, че няма бутон "не ми харесва"

Публикувано

Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем.

Мен ме дразни колата че я зареждам всяка седмица...

Публикувано

А има и такива, които просто си мрънкат във всяка тема!

Публикувано

За да има 4 дена стендбай явно е изключил нета или въобще не си е ползвал телефона.

Публикувано

В общи линии сме все зрели хора, ползваме еднакви телефони и е безсмислено да си говорим врели некипели!

Публикувано

Точно Shamana го каза .Просто по горе писах кога ще излиза следващата тема и някой се базикаха след 30 мин. Други казват че им издържало 2 дена и какво не и харесвам на батерията .Просто питах кога ще има Update и всички почнаха да се обесняват , като незнаеш не казваш това е и няма да има разводняване на темата и излишно писане

ПС: Ето за това пиша толкова рядко във форума защото 80% от потребителите само гледат как да се заяждат и да пречат на други да помагат

Редактирано от cecur

Публикувано

Как да се помогне на въпрос"Кога ще има ъпдейт?"

Публикувано

Е то точна дата и час има само за официалните ъпдейти и то големите, затова те бъзикат, а не вярвам някой умишлено да се заяжда, просто както каза колегата по-горе, всичко е относително и зависи от ползването на телефона, чела съм и положителни отзиви за бетите, в твоя случай е зле положението... Другия месец нещата ще се оправят, като пуснат официалния релийз.

Публикувано

От 5 години съм член на форума а от 2009 само го следях искам да подчертая никога не съм имал проблем с батерията просто от последната бета почна да пада по бързо от обикновенно и за колегата информативно всяка вечер го зареждам и до като свърша работа в 17:00 оставям на 10% батерия ,а преди бяха на 40% за това :).

Пс: Бетите излизат горе долу по мои наблюдения на 2 седмици особено от публичната бета 1 до бета 3 илизаха на 2 седмици

Редактирано от cecur

Публикувано

Еми "Beta" бе хора!!!!!

Всеки път говорите едно и също, " От както сложих Beta OS ми пада много бързо батерията".Еми ще пада,никой не ви кара да слагате версиИ за разработчици! Това сами си го правите и после само недоволствате.

Изчакайте да излезе официалната IOS и ще сте доволни,какво толкова не можахте да разберете за толкова години?

Публикувано

image.jpg

Ден и половина. Пауър сейф мод го пуснах като падна под 15% защото не знаех кога ще стигна до зарядното. Телефона е шестица със всичко що има да се включи като сървис и да смуче ток.

Публикувано

Хм това е нещо ново на бета 3 или не съм забелязал преди- иконката долу в ляво!

6605e80f0297b0726746b21e5104cbed.jpg

Редактирано от arm11

Публикувано

Има си го и сега. Имаш отворена същата апликация на мак или таблет.

Публикувано

Не нямам, просто изкарва шорткът като включиш слушалките на затворен екран и ако нищо не е пуснато излиза иконата на плеъра :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.