Публикувано Септември 16, 201510 гд Да 9.1 наистина е много добре , а сега свалям официалнта 9.0 да видим и тя как ще е Пс:грешка 1671 означава че в моента сървърът не е намерен
Публикувано Септември 16, 201510 гд Единственото, което открих на официалната деветка е, че ми бяга сърча нагоре, но предполагам след рестор на чисто ще се оправи Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 16, 201510 гд Вече ъпдейтнах. Всичко е на 6. Както винаги Ейпъл са на висота. Приятно съм изненадан , че на Айфон 5 всичко върви без лаг. Редактирано Септември 16, 201510 гд от aserrr
Публикувано Септември 16, 201510 гд Ето такова мнение чаках, благодаря колега.. Скачам веднга. Чист рестор ли направи?
Публикувано Септември 16, 201510 гд Аз ъпдйтнах ОТА - никакви лагове нито бягащи спотлайтове, с 2 думи - перфектна работа
Публикувано Септември 16, 201510 гд Горе до оператора ми се появи нова икона - слушалка със стрелка навън. Какво показва? Пренасочване на повикванията?
Публикувано Септември 16, 201510 гд До сега нещата, които не ми харесват са: - новия мултитаскинг. Може би ще е удобен за ползване чрез 3д тъч жеста на 6с, но с тези големи апп-ове трудно се открива този, който искаш, ако имаш много отворени. Също така по-бавно и трудно става бързото затваряне на няколко приложения. - добавянето на спотлайт/проактив шит вляво на спрингборда. Щеше да е хубаво, ако можеше да се изключва или да се появява само отгоре като се swipe-не. - няма Dynamic wallpapers. Рибките ще са 6с ексклузив като че ли.. Редактирано Септември 16, 201510 гд от DreamcatcheR
Публикувано Септември 16, 201510 гд Някой забеляза ли, че в messages вече излизат снимките на контактите, но при 5 s не е така?
Публикувано Септември 16, 201510 гд Махнали са фунцията при двойно натискане на хоум бутона, най-отгоре да излизат последните набрани номера и фаворитите. Тъкмо им бях свикнал и са ги махнали!
Публикувано Септември 16, 201510 гд Здравеите преди няколко дена сложих иос 9.1 от сайта на апле и сега не ми излиза да ъпдейтна някой знаели нещо по въпроса Редактирано Септември 16, 201510 гд от GeCaTaA
Публикувано Септември 16, 201510 гд Защото това е 9.0 а ти си с 9.1. Плюс това имаш и инсталиран бета профил! Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 16, 201510 гд от simba4
Публикувано Септември 16, 201510 гд Еми няма как да ти излезе ъпдейта като ползваш по-нова версия от актуалната в момента
Публикувано Септември 16, 201510 гд Дали е добре сам трябва да го решиш. Едното е официален рилийз другото е бета. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 16, 201510 гд При положение че 9.1 е добре действаща е ОК! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 16, 201510 гд Забелязвам че добре се държи батерията а ако искам да сложа официалната версия как евентуално става че съм малко бос
Публикувано Септември 16, 201510 гд Ами, прочети за да не си бос. Ръководства и информация - бол. П.П. За разнообразие си оправи профила, че от шльокавица леко излизам извън нормите.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.