Публикувано Септември 16, 201510 гд За 4s да скачам ли според вас на 9ката или ще му дойде много тегаво ,сега съм с 8.3......много ми се иска ама ме е шубе да не гушне букета ?
Публикувано Септември 16, 201510 гд И аз се опитвам с един 4S, ама нещо сървърите не отговарят. Ако не ми хареса, предполагам 2-3 дни все още 8.4.1 ще се подписва. Редактирано Септември 16, 201510 гд от dizela13
Публикувано Септември 16, 201510 гд Ще се радвам да напишете отзиви за 4с.Мен като цяло ме интересува дали ще се държи 9 по-добре от 7.1, но и отзиви за разликата между 8.4 и 9 също ще са ми интересни.Иначе малко косвено е свързано с темата,но явно сървърите на Apple са доста натоварени,защото радиото което имам в 7 насича за пръв път.Също така за пръв път ъпдейт на приложения от стора бъгва.
Публикувано Септември 17, 201510 гд При положение, че на 5S има очевиден лаг, клавиатурите са гнусноандроидски , мултитаскинга сигурно е ок на 13" дисплей, но на 5S е ужасен, не те съветвам да го слагаш на 4S. С две думи, съжАлявам, че се подлъгах да ъпдейтна, ако остане време ще връщам на 8.4.1 докато се подписва още.
Публикувано Септември 17, 201510 гд При вас липсвали опцията Wi-Fi Assist? Би трябвало да е в General->Cellular. Едит: Там е, най-отдолу. Когато имаш 1500 апликации.... Редактирано Септември 17, 201510 гд от ML16
Публикувано Септември 17, 201510 гд Скролирай най-долу. Едит:Разминахме се. Редактирано Септември 17, 201510 гд от ne4o
Публикувано Септември 17, 201510 гд Нямам закъснение при входящи повиквания, най-сетне! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 17, 201510 гд Значи от iOS7 насам сложиха "Live wallpapers" и заебаха "функцията" напълно за 2 години напред, но сега когато решиха да я развият малко с по-готини изображения се оказва, че само тези с iPhone 6S ще могат да се възползват... пародия отвсякъде.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Нямам закъснение при входящи повиквания, най-сетне! Sent from my iPhone using Tapatalk Еврика! Само заради това си заслужава ъпдейта! Редактирано Септември 17, 201510 гд от tommy
Публикувано Септември 17, 201510 гд Е нека не са снимки, да не би всички живи тапети да са все снимки, ама да внесат малко разнообразие... И мен ме е яд за бетите, много красиво стоят на екрана. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 17, 201510 гд Абе глупости, колко мощен хардуер трябва за една... "мърдаща снимка". Ще видите, че щом се появи jailbreak от cydia веднага ще излезе някакъв tweak за тези Live wallpaper-чета.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Автор Мисля, че не ме разбрахте. Тук не говорим за мощен хардуер, а за липсващ 3D Touch в старите телефони и таблети. Живите снимки са имплементирани така, че освен статичната снимка има 1 кратък три секунден видео файл със същото име. Когато се упражни натиск върху снимката се пуска краткото видео. Даже и на презентацията показаха, че тапета си стои статичен и се анимира само когато се натисне с пръст върху снимката. Тъй като новите тапети с рибките и пушеците ползват тази същата имплементация, няма как да ги качат на по-старите устройства. Е.. има как, но само статичните картинки. Не правите разлика между динамичните тапети и "живите" такива. Работят на напълно различен принцип.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Преди няколко часа ресторнах и ъпдейтнах една 6-ца и ми прави впечатление, че лагът в менютата е като на Андроид у-ва. В приложенията нещата са ок.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Снощи restore&update-нах без проблеми. Обаче реших да го сетна като нов. Първо при setup процеса вече не избираш регионални настройки и разни други както при iOS8. Т.е. директно го активирах в американската зона и трябваше да си променям настройките за календар и т.н. Не че е болка за умиране, но преди беше по-добре. Второто е, че като гледам iCloud акаунта от телефона, вече не виждам стария си бекъп от iOS8. Изписва кога последно е бекъпнат, но бекъп размера е 0KB. Довечера ще направя пак един restore, за да видя дали ще мога да върна бекъпа от облака или е безвъзвратно изтрит. Трето, замина ми цялата информация от Health. Явно не е системния бекъп в облака, където са контактите, бележките и т.н., а е в потребителския бекъп, което си е малко тъпичко за мен. @newabv, няма го. Редактирано Септември 17, 201510 гд от Anton
Публикувано Септември 17, 201510 гд Сега тегля иос9 на моята шестица и искам да ви питам задължително/препоръчително ли е да направя рестор ?
Публикувано Септември 17, 201510 гд Има ли го news, когато регионът е БГ? Не, в настройките за интернет го имам, но иначе го няма, трябва да се смени региона. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 17, 201510 гд atshir, ако не си джейлвал, не е задължително, а дали е препоръчително има различни мнения. Направи си бекъп, ъпдейтни го и ако ти се появят някакви проблеми, тогава направи един рестор.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Благодаря, засега няма проблеми, гледам нови иконки у-а Ще го видим и този иОс. Тези технологии са като наркотик, много искам 6с, а моята 6 е на 1 месец
Публикувано Септември 17, 201510 гд Между другото вече има интеграция на български език на системно ниво, но все още няма цялостен интерфейс на български. Сири може да чете и на кирилица (от iOS8), но транслитерира буквите, така че четенето си излиза напълно неразбираемо, но поне го прави. Преди като й кажеш да прочете нещо на български просто не прочиташе нищо.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Нещо странно се случва - затварям фейса, а след малко отново се пръква, първия път мислех, че съм го забравила, въпреки че винаги "убивам" всичко използвано, ама още два пъти след това вече не е възможно... Някой друг да е забелязал подобно нещо? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 17, 201510 гд Вижте сега един интересен случай с 5S на 9.1. При ъпдейт от itunes казва, че е ъп ту дейт. При опит за рестор с iOS 9 както е включен/дфу/рековери казва че фирмуера не е съместим. Оказа се, че в сайта били разменили линковете с този на CDMA версията, изтеглих уж правилната - iPhone6,2_9.0_13A344_Restore, и с нея същото и то на различни компютри. Идеи? модела е а1457 Редактирано Септември 17, 201510 гд от apomarinov
Публикувано Септември 17, 201510 гд И аз забелязах че в облъка след 9 ми вика Last Backup: never. А в Manage Storage в iCloud се вижда един 1.4гб Редактирано Септември 17, 201510 гд от profusion
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.