Публикувано Септември 17, 201510 гд При мен не ми върна всички 200 снимки а само 75, за клауда става въпрос. Фото стийм. Защо така се получи, някой знае ли?
Публикувано Септември 17, 201510 гд На мен също преди време ми изчезна един бекъп от клауда.Някой назад, каза че на Облака(не Тройния) не може да се разчита и май наистина е така.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Ipad retina 3 е пълна мъка, ОС8 беше супер, след 9-ката всичко лагва и приложенията се стартират с 5-6сек закъснение чакане.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Знам,че изисква време,но защо не ресторвате?Поне от 8 към 9 !Тези ъпдейти им нямам вяра.Особено ОТА Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 17, 201510 гд Автор Знам,че изисква време,но защо не ресторвате?Поне от 8 към 9 !Тези ъпдейти им нямам вяра.Особено ОТА Sent from my iPhone using Tapatalk Според мен няма смисъл от ресторване. Като си качиш всички контакти, приложения, игри, снимки и като си оправиш настройките става същото.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Аз също мисля, че трябва да се ресторва на чисто, поне след голям ъпдейт, за да се премахнат евентуални остатъци от старата версия, но все още нямам възможност, събота сигурно ще отделя час и за това, въпреки че от както компютърът ми е с уиндоус 10, нещо му нямам вяра, а работещото USB е задното и ще е мъка, но дано мине добре... По мои наблюдения не е същото след рестор, по-пъргава е някак си системата, усеща се, макар и минимално.Нямам оплаквания, дори сърча спря да ми се размества, но му е време все пак за есенно почистване.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Не знам. Аз не съм очерован. На няколко пъти ми лагна здраво фейсбук и гадния 2-3 секунден лаг на звука при заключване на тела си го има пак от време на време. Толкова ли е трудно да се намери един телефон без никакъв лаг, само това искам Редактирано Септември 17, 201510 гд от atshir
Публикувано Септември 17, 201510 гд Фейсбука си е лагав по начало, на мен ми се буди сам, въпреки че го чистя всеки път, но това си е паразитно приложение, едно от най-скапаните, независимо от операционната система.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Излез и влез в профила наново! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 17, 201510 гд Аз съм много доволен от ios 9 и от бета-та ,и от самото OS . Нямам никакви проблеми -поне за сега
Публикувано Септември 17, 201510 гд За фейсбук пробвайте Paper. Май го има само в щатския стор, но си заслужава да отделите 5 мин. да си направите един акаунт, за да го изтеглите. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 17, 201510 гд Защо нов акаунт,могат само да си сменят стора.Единствения проблем е,че трябва да видите някой пощенско код за щатския.
Публикувано Септември 17, 201510 гд За протокола, след 9.0 айпад 3 лагваше повсеместно, ОТА на 9.1 (1.3 ГБ) оправи всичко.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Вързан съм към Wi-Fi обаче горе пише 3G, като вляза в Settings пише, че съм вързан и даже браузвам пред него, защото през 3G няма мегабайти. Със следващия ъпдейт сигурно ще го оправят.
Публикувано Септември 17, 201510 гд Повечето писали от снощи насам сте стари потребители и сте наясно с материята. Добре де, повечето дропвания и проблеми с дадени припожения не се ли замисляте, че е от липсата (все още) на оптимизация и ъпдейт за iOS9? Едно по едно ще ги оправят, стига ревахте. Аз лично съм перфектно доволен от видяното и оптимизираното в 9-ката до сега и нямам нито една забележка. Страхотна работа са свършили хората, че даже в обхвата (Мтел) и батерията виждам подобрение. Всичко това още повече ме убеждава в правотата на решението ми да не скачам на S-класата. За сега. По-нататък ще видим. пп. Ама си давам ясната сметка как ще върви 9-ката на 6S plus, ебаси...
Публикувано Септември 17, 201510 гд Този път се осраха!Баси бозата Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 17, 201510 гд То като човечеството, еволюцията тръгна накриво Всички скачаме у кюпа, пичове, каквото и да си говорим
Публикувано Септември 17, 201510 гд Да кажа и аз за протокола. Лагва си яко! Да не излезе, че не уважавам мнението на Сашо (algor), но го казвам това с лага щото аз се бъзиках най-много. Т.е. признавам си:/
Публикувано Септември 17, 201510 гд И при мен е така, не ми засича старият бакъп и не ми дава да изключа елемент от бакъпа. Има нещо гнило Редактирано Септември 17, 201510 гд от profusion
Публикувано Септември 17, 201510 гд Е, братле, изказваме си мненията и това, че твоето е различно от моето няма лошо. Визирах по-горе повечето проблеми с дадени приложения, но в същото време съм наясно, че ще има и тако и вако. пп. А бе сигурно в Пловдив лагва яко, а в София сме ок. А?
Публикувано Септември 17, 201510 гд Имах предвид, че си прав за постоянното повтаряне Ако сте ок, да идваме
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.