Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

При мен не ми върна всички 200 снимки а само 75, за клауда става въпрос. Фото стийм. Защо така се получи, някой знае ли?

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

На мен също преди време ми изчезна един бекъп от клауда.Някой назад, каза че на Облака(не Тройния) не може да се разчита и май наистина е така.

Публикувано

Ipad retina 3 е пълна мъка, ОС8 беше супер, след 9-ката всичко лагва и приложенията се стартират с 5-6сек закъснение чакане.

Публикувано

Знам,че изисква време,но защо не ресторвате?Поне от 8 към 9 !Тези ъпдейти им нямам вяра.Особено ОТА

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Сега слагам 9.1 ако пак е така чист рестор го чака...

Публикувано
  • Автор

Знам,че изисква време,но защо не ресторвате?Поне от 8 към 9 !Тези ъпдейти им нямам вяра.Особено ОТА

Според мен няма смисъл от ресторване. Като си качиш всички контакти, приложения, игри, снимки и като си оправиш настройките става същото.

Публикувано

Аз също мисля, че трябва да се ресторва на чисто, поне след голям ъпдейт, за да се премахнат евентуални остатъци от старата версия, но все още нямам възможност, събота сигурно ще отделя час и за това, въпреки че от както компютърът ми е с уиндоус 10, нещо му нямам вяра, а работещото USB е задното и ще е мъка, но дано мине добре... По мои наблюдения не е същото след рестор, по-пъргава е някак си системата, усеща се, макар и минимално.Нямам оплаквания, дори сърча спря да ми се размества, но му е време все пак за есенно почистване.

Публикувано

Не знам. Аз не съм очерован. На няколко пъти ми лагна здраво фейсбук и гадния 2-3 секунден лаг на звука при заключване на тела си го има пак от време на време. Толкова ли е трудно да се намери един телефон без никакъв лаг, само това искам

Редактирано от atshir

Публикувано

Фейсбука си е лагав по начало, на мен ми се буди сам, въпреки че го чистя всеки път, но това си е паразитно приложение, едно от най-скапаните, независимо от операционната система.

Публикувано

Излез и влез в профила наново!

Публикувано

Аз съм много доволен от ios 9 и от бета-та ,и от самото OS .

Нямам никакви проблеми -поне за сега ;)

Публикувано

За фейсбук пробвайте Paper. Май го има само в щатския стор, но си заслужава да отделите 5 мин. да си направите един акаунт, за да го изтеглите.

Публикувано

Защо нов акаунт,могат само да си сменят стора.Единствения проблем е,че трябва да видите някой пощенско код за щатския.

Публикувано

Us zipcode 02135

Публикувано

Tapatalk върви на талази, все едно е на Alcatel c Android :wacko:

Публикувано

За протокола, след 9.0 айпад 3 лагваше повсеместно, ОТА на 9.1 (1.3 ГБ) оправи всичко.

Публикувано

Вързан съм към Wi-Fi обаче горе пише 3G, като вляза в Settings пише, че съм вързан и даже браузвам пред него, защото през 3G няма мегабайти. Със следващия ъпдейт сигурно ще го оправят.

Публикувано

Повечето писали от снощи насам сте стари потребители и сте наясно с материята.

Добре де, повечето дропвания и проблеми с дадени припожения не се ли замисляте, че е от липсата (все още) на оптимизация и ъпдейт за iOS9?

Едно по едно ще ги оправят, стига ревахте.

Аз лично съм перфектно доволен от видяното и оптимизираното в 9-ката до сега и нямам нито една забележка.

Страхотна работа са свършили хората, че даже в обхвата (Мтел) и батерията виждам подобрение.

Всичко това още повече ме убеждава в правотата на решението ми да не скачам на S-класата.

За сега.

По-нататък ще видим. :biggrin:

пп. Ама си давам ясната сметка как ще върви 9-ката на 6S plus, ебаси...

Публикувано

Този път се осраха!Баси бозата

Публикувано

То като човечеството, еволюцията тръгна накриво :tooth:

Всички скачаме у кюпа, пичове, каквото и да си говорим ;)

Публикувано

9b1bc9714417c7cdcf1b0ebb482c049e.jpg И що така?

Публикувано

Да кажа и аз за протокола. Лагва си яко! Да не излезе, че не уважавам мнението на Сашо (algor), но го казвам това с лага щото аз се бъзиках най-много. Т.е. признавам си:/

Публикувано

И при мен е така, не ми засича старият бакъп и не ми дава да изключа елемент от бакъпа. Има нещо гнило :smile:

Редактирано от profusion

Публикувано

Е, братле, изказваме си мненията и това, че твоето е различно от моето няма лошо.

Визирах по-горе повечето проблеми с дадени приложения, но в същото време съм наясно, че ще има и тако и вако.

пп. А бе сигурно в Пловдив лагва яко, а в София сме ок.

А?

:tooth:

Публикувано

Имах предвид, че си прав за постоянното повтаряне :)

Ако сте ок, да идваме :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.