Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Сега ще ресторна на чисто, загуба на време, но много ме дразни, че нещо не работи - при вас работи ли бекъпа в iCloud? Упс, грешка 9006 - изключих антивирусната, нещо друго да правя ли?

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

Благодаря, ама и аз като кифлите първо пита после чете .... извинявам се!

Публикувано

8.4.1 подписва ли се още?

Публикувано

Би трябвало да се подписва.

Деси, при мен е ОК

d0a95c754ae02452e59f5372a2281fb8.jpg

Публикувано

Подписва се, сега проверих. Но защо да връщаш на 8.4.1, не разбирам?

Публикувано

Искало си е рестор - тръгна бекъпа, ама сега сто настройки...мразя!

Едит: и сърча пак ми бяга нагоре, явно си е бъг, оправя се като дръпна нотификейшъна.

Публикувано
Подписва се, сега проверих. Но защо да връщаш на 8.4.1, не разбирам?

Освен че лагва,не вижда apple tv2!Стриймва само аудио:))))2793a8cd804cc1e2d31ceb6f75bbc017.jpg

Това е при опит за air play;)Mirroring ?bb9f086de4b99135908aa800b1deea87.jpg

Редактирано от gogi6

Публикувано

gogi6, всяка година направо ме утрепваш! Винаги при теб не работят най-важните неща и новата версия е "най-голямата боза, която са изкарвали в историята на света". :smiley-face:

Публикувано

Не се сещам, преди изписваше ли локацията при входящо, без допълнителни програми? В случая България.

44b19d99a46003794b92ba04b3b1f9f8.jpg

Публикувано

Мисля, че не е изписвало, щях да забележа. Между другото ми се увеличи свободното място от 6,8 на 9,2 след рестора, ката съм инсталирала всички стари приложения и не съм качила само едва снимка защото я изтрих при рестора.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

За България е ново. В САЩ отдавна го има и изписва щата, от който се звъни. Жалко само, че не пише града за стационарни номера :(

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

На мен сигурно веднъж на 2-3 години ми звъни някой от стационарен номер и винаги е от София, тъй че чак толкова не ме вълнува. По интересно ще е да изписва към кой мобилен оператор е звънящия :D

Публикувано

Тони, няма да е коректно. Информацията е от префикса, но за прехвърлен номер ще е греда.

Публикувано
gogi6, всяка година направо ме утрепваш! Винаги при теб не работят най-важните неща и новата версия е "най-голямата боза, която са изкарвали в историята на света". :smiley-face:

Що,при теб работи ли?Кажи как да го оправя като не е боза.

Публикувано

Touch id работи осезаемо по-добре с ios 9 .Харесва ми функцията в Safari Paste and Go и Paste and Search

Публикувано

Разясни за тази функция, че не схванах.

Публикувано

Присъединявам се!

Публикувано

Аз пък чак сега забелязах, като задържиш за да пейстнеш линк в сафари и излиза paste and go и веднага те пренасочва към поставения линк, ама второто не го намирам как действа.

Публикувано

4S за сега изненадващо добре се държи. Както и батерията, така и приложенията. Нищо не забива и си върви добре.

Публикувано

Деси пак не разбрах.

Публикувано

Копирай си линк и после опитай да го поставиш и ще го видиш, а второто до колкото четох било когато нямаш линк в клипборда, но не съм опитвала сега.

Публикувано

Да го поставя в адресната лента ли?

Аха. Стана. Спестява ти един клик.

Публикувано

Някой заигравал ли се е с CarPlay и какъв е случая там?

Дали трябва да си изтрия апарата от системата на колата и тогава да пробвам търсене и намиране, защото сега като пусна блутут-а и апарата директно се връзва в системата и след това тоя CarPlay само си върти на търсене?!?!

Не, че съм отделил много време за проби, но онзи ден докато ме возеха из града се опитах да се позанимавам и от там са ми наблюденията.

Публикувано

Саше и преди казах, но и при мен е така. При мен обаче на дисплея на колата излиза съобщение и до там. Колата ми ме съмнява да поддържа CarPlay

Публикувано

Предполагам, че не само при мен е така, но явно ще си трябва четене, преди заиграването в колата.

Или другия момент е дали за нашия регион изобщо е активна тази екстричка...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.