Публикувано Септември 19, 201510 гд Сега ще ресторна на чисто, загуба на време, но много ме дразни, че нещо не работи - при вас работи ли бекъпа в iCloud? Упс, грешка 9006 - изключих антивирусната, нещо друго да правя ли?
Публикувано Септември 19, 201510 гд Благодаря, ама и аз като кифлите първо пита после чете .... извинявам се!
Публикувано Септември 19, 201510 гд Подписва се, сега проверих. Но защо да връщаш на 8.4.1, не разбирам?
Публикувано Септември 19, 201510 гд Искало си е рестор - тръгна бекъпа, ама сега сто настройки...мразя! Едит: и сърча пак ми бяга нагоре, явно си е бъг, оправя се като дръпна нотификейшъна.
Публикувано Септември 19, 201510 гд Подписва се, сега проверих. Но защо да връщаш на 8.4.1, не разбирам? Освен че лагва,не вижда apple tv2!Стриймва само аудио))) Това е при опит за air play;)Mirroring ? Редактирано Септември 19, 201510 гд от gogi6
Публикувано Септември 19, 201510 гд gogi6, всяка година направо ме утрепваш! Винаги при теб не работят най-важните неща и новата версия е "най-голямата боза, която са изкарвали в историята на света".
Публикувано Септември 19, 201510 гд Не се сещам, преди изписваше ли локацията при входящо, без допълнителни програми? В случая България.
Публикувано Септември 19, 201510 гд Мисля, че не е изписвало, щях да забележа. Между другото ми се увеличи свободното място от 6,8 на 9,2 след рестора, ката съм инсталирала всички стари приложения и не съм качила само едва снимка защото я изтрих при рестора. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 201510 гд За България е ново. В САЩ отдавна го има и изписва щата, от който се звъни. Жалко само, че не пише града за стационарни номера Редактирано Септември 19, 201510 гд от DreamcatcheR
Публикувано Септември 19, 201510 гд На мен сигурно веднъж на 2-3 години ми звъни някой от стационарен номер и винаги е от София, тъй че чак толкова не ме вълнува. По интересно ще е да изписва към кой мобилен оператор е звънящия
Публикувано Септември 19, 201510 гд Тони, няма да е коректно. Информацията е от префикса, но за прехвърлен номер ще е греда.
Публикувано Септември 19, 201510 гд gogi6, всяка година направо ме утрепваш! Винаги при теб не работят най-важните неща и новата версия е "най-голямата боза, която са изкарвали в историята на света". Що,при теб работи ли?Кажи как да го оправя като не е боза.
Публикувано Септември 19, 201510 гд Touch id работи осезаемо по-добре с ios 9 .Харесва ми функцията в Safari Paste and Go и Paste and Search
Публикувано Септември 19, 201510 гд Разясни за тази функция, че не схванах. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 201510 гд Аз пък чак сега забелязах, като задържиш за да пейстнеш линк в сафари и излиза paste and go и веднага те пренасочва към поставения линк, ама второто не го намирам как действа. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 201510 гд 4S за сега изненадващо добре се държи. Както и батерията, така и приложенията. Нищо не забива и си върви добре.
Публикувано Септември 19, 201510 гд Копирай си линк и после опитай да го поставиш и ще го видиш, а второто до колкото четох било когато нямаш линк в клипборда, но не съм опитвала сега. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 19, 201510 гд Да го поставя в адресната лента ли? Аха. Стана. Спестява ти един клик.
Публикувано Септември 19, 201510 гд Някой заигравал ли се е с CarPlay и какъв е случая там? Дали трябва да си изтрия апарата от системата на колата и тогава да пробвам търсене и намиране, защото сега като пусна блутут-а и апарата директно се връзва в системата и след това тоя CarPlay само си върти на търсене?!?! Не, че съм отделил много време за проби, но онзи ден докато ме возеха из града се опитах да се позанимавам и от там са ми наблюденията.
Публикувано Септември 19, 201510 гд Саше и преди казах, но и при мен е така. При мен обаче на дисплея на колата излиза съобщение и до там. Колата ми ме съмнява да поддържа CarPlay
Публикувано Септември 19, 201510 гд Предполагам, че не само при мен е така, но явно ще си трябва четене, преди заиграването в колата. Или другия момент е дали за нашия регион изобщо е активна тази екстричка...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.