Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Пробвахте ли новите ad blockers за сафари? За 1$ Blockr върши чудеса...

Преди: 512bf83477106a5e797fbc0e140b59fd.jpg

След:

fa0c7e86e7dc815e2cf7e26d57e777c3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

Да го поставя в адресната лента ли?

Аха. Стана. Спестява ти един клик.

Здравей, Мозила ;)

Публикувано

За carplay утре ще кажа , че колата е в жената. Последно преди 2 месеца ми ъпгрейднаха софтуера на санта фе-то и ме гложди дали ще работи, а и за първи път го виждам като функция в настройките на тела. Ще връзвам с кажел и ще доложа. От ios 9 засега никакви забележки свмо не мога фа им простя смяната на шрифта на клавиатурата. Не мога да свикна и това е -все едно съм взел самсунга на баща ми!

Публикувано

Здравейте, имам въпрос към Вас. Проблема е следния Iphone 4s пуснах го да се ъпдейтва до ios 9. Ъпдейтна се и когато ъпдейта приключи ми показа екран все едно телефона е заключен.. Изисква ми APPLE ID & PASSWORD пиша коректно и ми казва, че е грешна паролата. Пробвах и с други apple id-та?

Публикувано

За да не стане грешка, id-то е регистрацията ти в Apple, нали?!

Публикувано

Само като инфо: След излизането на iOS 9, получих няколко обаждания със следния проблем.

Изисква 6 цифрен код, при активирането, въпреки че, хората никога не са имали и нямат код. Днес получих същото обаждане, но с 4 цифрен. Тези с 6 цифрения става с 123456.

Само като инфо: След излизането на iOS 9, получих няколко обаждания със следния проблем.

Изисква 6 цифрен код, при активирането, въпреки че, хората никога не са имали и нямат код. Днес получих същото обаждане, но с 4 цифрен. Тези с 6 цифрения става с 123456.

Публикувано

Етова не е ли кода за отключване - в новата ОС от 4 става с 6 цифри за повече сигурност, аз си го смених преди ъпдейта още, защото не знаех как ще ми поиска смяна, въпреки че ползвам отпечатък по принцип.

Публикувано

При активиране няма как да иска код за отключване на телефона!

Публикувано

Да, Apple ID ми е регистрацията в Itunes. Не ми дава да вляза в менюто на телефона. Стартира ми го като нов Iphone и ми казва постоянно, че паролата е грешна

Публикувано

Относно CarPlay: станаха нещата с кабела.

Поиска ми сваляне на телефона апликацията BMW Connected и всичко става нататък, но кабела трябва да си е включен непрекъснато.

https://goo.gl/photo...f7BDrHdS5V2oVL7

https://goo.gl/photo...QodAMhnp6pavU59

https://goo.gl/photo...CvVtNxZ2jodaQ36

https://goo.gl/photo...SKEsjDEe8RYYbN6

Има страхотни радиостанции от целия свят с уникален звук и качество, разделени по стил.

Събитията със задачи от апарата излизат като списък на дисплея също.

Довечера ще чета, разбира се, защото данните, свързани с ЕкоПро режима не ми е ясно как се отчитат и какво показва дисплея и т.н.

пп. Ще си купя един USB конектор с два входа от другата страна, за да видя дали колата ще чете флашката с музиката заедно с работещия CarPlay на апарата.

А бе каквото пробвам ще споделя, но ми е интересно и на други автомобили как действа и идентични ли ще са нещата.

До тук съм доволен.

Много, много доволен даже от 9-ката, дори и с дребните бъгове от онзи ден. :smile: :smile: :smile:

Едит: за сефте споделям снимки от гугълското приложение и ако нещо не се вижда като хората кажете, за да ги кача другаде.

Публикувано

Това само с кабел работи?Или при теб не тръгва без?

Публикувано

При мен работи само с кабел за момента.

В апарата пише за активиране с бутона са гласови команди, но като го задържа нищо не се случва.

А бе четене си трябва, според мен.

Публикувано

Основния му начин на работа е през Bluetooth.

Публикувано

При активиране няма как да иска код за отключване на телефона!

Ми на мен при рестора вчера ми го поиска, както и един отпечатък да направя, не знам, не виждам логика да е друго.

Публикувано

След рестора? Би трябвало след последното рестартиране на телефона да излиза на 'Hello" екрана. Малко по-късно ти предлага да зададеш паролата!

Публикувано

Да, като започнах да го настройвам я поиска, имах предвид след като направих рестор, защото ти каза след активация, а това е най-близо като вариант. И няма друг код, който да иска... Просто не знам какво би могло да е, освен това.

Публикувано

Не допуснах, че става въпрос за настройките. Барона със сигурност знае, че ако иска може и да прескочи тази стъпка. Ако зададе 123456, така ще се отключва телефона и след това. Със същия успех може и 000000. Помислих, че говори, че иска парола още на първи екран.

Публикувано

Ами то и малко неясно е написано, а и щом са го питали по телефона, може и така да са обяснили, ще видим какво ще каже като влезе, не мисля че е някакъв нов код, пък и само на някои телефони...надали. За мен логиката е, че има промяна в броя цифри на паролата и затова е по-странно, но пък е писал и че с 4 са казали...ще видим.

Публикувано

Два телефона ми ги донесоха с искане на 6 цифрен код. С първия си поиграх и след няколко опита, 000000, 111111, 999999 изхождайки че са се заблудили с пин код, въведох 123456 и продължи активацията доста преди, get started. При втория с първия път 123456 и продължи отново активация след ъпдейт. Много ме изненада, защото преди това бях качил 9 на 5S- а на жена ми и парола не е искало. Днес ми се обади приятел от Англия и каза че на колегата му при ъпдейт, сега на активация му иска код, но 4 цифрен.

И на двата телефона, нямаше skip this step.

Това доста ме изненада и го пиша само като инфо.

Двамата никога не са имали код, даже и пръстовия не ползват.

Редактирано от baronbg

Публикувано

Ъпдейт, не рестор! Добре де, след като си го въвел, после какво? Не искаше ли пак при отключване?

Публикувано

Мъча се сега да си спомня какво ми поиска след ОТА ъпдейта, знам че беше по-различно, не беше само да въведа кода за отключване и да си е на началния екран, но не мога, толкова се бях ядосала, че 40 минути не можех да се закача да го изтегля, че после набързо минах няколко екрана, в желанието си да видя промените, но съм абсолютно сигурна, че не беше само кода, имаше и още нещо. Но такъв код 123456 не е имало и нямам, освен keychain дето пак са цифри, ама той пак си се настройва отделно...

Публикувано

Skip има, но трябва да се пипне синият текст под паролата. Там може да се избере и да е с 4 цифри паролата.

ios-9-codigo-6-digitos-2.jpg

Редактирано от mariankata

Публикувано

Но това пак не е първото, което виждаш след рестор/ъпдейта.

Публикувано

И Деси и Барона ( Деси х2 ли да ви пиша ? :) ) пишат, че кода се появява при настройване, не директно след черен екран (Hello).

Според мен разликата е единствено, че сега по-лесно ще научат хората да си слагат пароли, като са им скрили опцията Skip / Don't add passcode.

Горната снимка е от iOS 9, а долната е от iOS 8 (за тези кото не са запознати).

010.jpg

Редактирано от mariankata

Публикувано

Много ми харесва опцията "Back to" в горния ляв ъгъл на екрана. Спестява натискането на хоум бутона.

9c411ffd50f62cd0ef84332a86237bc8.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.