Публикувано Септември 23, 201510 гд За да спестя време на останалите - не се занимавайте да инсталирате extensify. Просто не работи. Сваляте си икона (aka bookmark) на спрингборда и това е! Никакви туийкове, нищо! И всички коментари по сайта са такива. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 23, 201510 гд Само при мен ли "spotlight" вече не намира контакти записани на Бг? Отделно някой по назад се оплакваше от липса на звук и вибрация... при мен до сега нямам пропуснат разговор, но някой нотификации просто си работят когато си искат. Рестор от дфу съм правил, без връщане на бекъп. п.с. у нас в части от апартамента където с иос 8 имах добър обхват, сега с иос 9 - тука има, тука нема... иии те така
Публикувано Септември 23, 201510 гд Нямам проблем с имената, след рестора на чисто ми остана само изместването на търсачката леко нагоре, бях сложила шот преди. Не съм връщала нищо, но аз и не я ползвам, на не ме дразни, ще го оправят сигурно в 9.1. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 23, 201510 гд Morfei Само ResetAllSettings помага! Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Септември 23, 201510 гд Morfei Само ResetAllSettings помага! Sent from my iPad using Tapatalk Мда, това реши проблема. Мерси. Шамане, щото бях с джейл.
Публикувано Септември 23, 201510 гд Само на мен ли буквите на клавиатурата на 6+ след ъпдейта ми се струват по-малки? Тоест са по-малки и редактирам нещо написано по две минути след това, защото с пръста закачам по 2-3 букви. Някъде в настройките има ли опция за увеличаване на буквите?
Публикувано Септември 23, 201510 гд По гладко ли върви 9.0.1 някой може ли да сподели , че върнах на 8.4.1 на айфон 5 и не ми се прави още един рестор за нищо. Благодаря
Публикувано Септември 23, 201510 гд Reset all settings прави чудесни нещата ако някой има проблем , мисля че и Курти беше го споменал нагоре ...
Публикувано Септември 23, 201510 гд @algor settings/general/accessibility/keyboard/software keyboards - off
Публикувано Септември 23, 201510 гд Клавиатурата на мен ми харесва, сега вече доста по-ясно е кога пишеш малки и големи букви. Шрифтът на 6+ на някои места (апп стор например) наистина е доста намален. Аз виждам на близко (за разлика от надалече ), но това е малко прекалено. Има опция в accessibility (larger text), която обаче в случая не променя нещата за апп стор. Първият ъпдейт не закъсня. Не съм изпитвал нито един от проблемите, за които има фиксове, но го качвам през туньо. Вече ще избягвам ОТА - понякога има проблеми, а и когато излезе джейл обикновено едно от условията е да не е правен ОТА ъпдейт..
Публикувано Септември 23, 201510 гд Това за джейла никога не е важало.Доста са барнали FaceTime Уникално качество на видео разговорите!Може би от 9.0 е така
Публикувано Септември 24, 201510 гд @algor settings/general/accessibility/keyboard/software keyboards - off Жив да си Благодаря!
Публикувано Септември 24, 201510 гд Клавиатурата пише само с главни букви като копчета, иначе в полето написаното си е както си му задал в настройките. Което ме устройва перфектно за пръстите ми
Публикувано Септември 24, 201510 гд Забелязах нещо странно след снощния ъпдейт - приложенията се ъпдейтват наново, в частност дропбокс, чийто ъпдейт е от 16-ти и беше направен и туитър, който пък е с дата 22-ри и също беше направен на деня. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 201510 гд С иос9 и ел капитан, не можеш да стриймваш на джейлнато Атв. Телефона позволява само звук да се стрийма през еърплей при мака функцията изобщо не работи. Е това вече е греда ...
Публикувано Септември 24, 201510 гд Имах предвид, че излизат старите ъпдейти, които вече бях изтеглила. Аз на 19-ти го ресетнах и изтеглих всичко на ново, би трябвало да са актуални, а след това поне два пъти на ден проверявам и ъпдейтвам каквото има, сега ми направи впечатление, че и двете са със стара дата, освен пък да е грешка в описанието, ама надали. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 201510 гд За повторноте ъпдейти мога да потвърдя, но се получиха преди да кача на 9.0.1. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 201510 гд Е, значи си е бъгче на маркета май. Ни ме притеснява, просто ми стана интересно. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 201510 гд Може нещо да са чеквали във връзка с атаката... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 201510 гд Много индикатори на статусбараПовтарящи се,като андроидче Редактирано Септември 24, 201510 гд от gogi6
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.