Публикувано Юни 9, 201510 гд Някой използва ли iCloud Drive приложението,защото аз не го намирам налично при мен? П.С Връщане назад към 8.3 има ли все още? Редактирано Юни 9, 201510 гд от evgeni_77
Публикувано Юни 9, 201510 гд Автор Ако питаш за това на Multitasking-а където излизаха отгоре, вече са го махнали.
Публикувано Юни 9, 201510 гд Автор В Phone.app не случайно има фаворити. По-логично ще е да може да си сложиш икона на Home screen, отколкото да ги тикат в multitasking. И това ще го измислят в някоя следваща версия.
Публикувано Юни 9, 201510 гд То остава и Фаворити да няма!То и сега можеш да си сложиш икона на home screen!
Публикувано Юни 9, 201510 гд Автор Икона за контакт ли? Аз това имах предвид. А фаворитите са си на мястото. Много е готина новата функция за местене на курсора/селектиране на текст. Толкова по-удобно е от стария вариант. Не се сдържах и тегля El Capitan в момента.
Публикувано Юни 9, 201510 гд Пиши за капитана как се държи , аз и аз много се двоумя ама май ще изчакам да пуснат публик бетата. Редактирано Юни 9, 201510 гд от midnight
Публикувано Юни 9, 201510 гд Точно икона за контакт!Няколко приложения имаше такива в стора!Само,че преди 2-3 години съм ги ползвал и не се сещам!През сафари ставаше врътката също!
Публикувано Юни 9, 201510 гд Тъкмо щях и аз да кажа че функцията за маркиране с двата пръста е много яка, copy, paste, cut така озвадени са също чудесни, а и insert към мейлите със документи от облака също ми е доста полезна.
Публикувано Юни 9, 201510 гд Опитах над 10 пъти и повече чрез рестарт на телефона да се върне името на оператора и индикатора за сигнал,но без успех за съжаление май май ще връщам ако все още е възможно,защото така без обхват,без изписване дали е пуснато 3G-то не е работа.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 9, 201510 гд Много е готина новата функция за местене на курсора/селектиране на текст. Толкова по-удобно е от стария вариант. SwipeSelection;)
Публикувано Юни 9, 201510 гд Опитах над 10 пъти и повече чрез рестарт на телефона да се върне името на оператора и индикатора за сигнал,но без успех за съжаление май май ще връщам ако все още е възможно,защото така без обхват,без изписване дали е пуснато 3G-то не е работа.. Sent from my iPhone using Tapatalk Ако си качил без dev , от това е ,под нагоре го коментирахме, няма смисъл така да се качва ... Редактирано Юни 9, 201510 гд от kawabiker
Публикувано Юни 9, 201510 гд Не веднъж съм казвал - iPad Air е най-добрия хардуер от всите ус-ва Редактирано Юни 9, 201510 гд от kawabiker
Публикувано Юни 9, 201510 гд Днес разцъках на адаша шестицата с iOS9 - много плавно джитка за първа бета. Някои неща ми харесаха, други не и малко почнах да се загубвам в настройките. Сърч-а в сетингс ми идва на място
Публикувано Юни 10, 201510 гд Супер изглежда наистина но Sygic не тръгна и май доста бързо падаше батерията на 6plus даже и на новия battery save режим. Най-добре изглежда новия шрифт и функцията за връщане там от където си препратен. Редактирано Юни 10, 201510 гд от mircosoft
Публикувано Юни 10, 201510 гд iPhone 6 iOS 9 наблюдения(без дев акаунт): Батерията се проточва сравнително с 8.3 доста по-бързо, дори и в "Low power mode". Notes.app крашва от време на време и до надписа на графата iCloud от снощи има кръгче за зареждане, въпреки че имам всичките си бележки. Известията като banner от изтеглените приложения седят, докато не се махнат ръчно. В Search страницата не всеки път излизат "Siri suggestions". Снощи нямах показани обхвата, оператора и мобилните данни, а вместо тях "iPhone", но след рестарт се оправи. Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.