Публикувано Септември 24, 201510 гд При мен иконата на Weather изчезна. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 201510 гд Някъде четох за подобно изчезване, за съжаление съветът беше рестор. Може би можеш да пробваш първо да го рестартираш с двете копчета, нищо не губиш. После може да опиташ и с ресет на настройките и вече, ако не стане - рестор. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 201510 гд Общо 3 пощи са, и повчето са някакви рекламни мейли. Много странно, iOS 9 я инсталирах на чисто през DFU, и тази сутрин ъпдейтнах към 9.0.1, не би следвало да има подобен проблем. П.С. След рестарт се оправи, но докога.. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 24, 201510 гд от SpiceBoy
Публикувано Септември 24, 201510 гд Още наблюдения - бягат ми някои нотификации, последно хванах тапаталк, не изписука, но пък сърча си застана на мястото и не се приплъзва нагоре. Фейса го излових пак буден, но си надявам че това си е от бъгавото приложение. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 201510 гд Viber също се обажда когато си иска ...предполагам, че е виновно приложението и ще го фикснат.
Публикувано Септември 24, 201510 гд @algor settings/general/accessibility/keyboard/software keyboards - off Еее човек, ти ме спаси. Тия дребни букви ми вадеха очите! Мерси много
Публикувано Септември 24, 201510 гд Кои дребни букви бе хора? Говорите за главни и малки или просто ви е дребен шрифта?
Публикувано Септември 24, 201510 гд Тоест главните стават малки! Щото дребни е друго Сега вече разбрах "проблема"!
Публикувано Септември 24, 201510 гд При мен след ъпдейта нещо се сговни батерията. Ей това е след като го разкачих от зарядното преди работа Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 24, 201510 гд от midnight
Публикувано Септември 24, 201510 гд Аз пък много си я харесвам новата клавиатура, много ми е удобно и не ми се струва дребен шрифта, новият шрифт също ми харесва, в началото ми беше малко странно, но бързо свикнах. За батерията не мога да преценя, ето примерно как е в момента: Като се има предвид, че постоянно го чопля.
Публикувано Септември 24, 201510 гд Еми аз имам доста наблюдения в/у батерията и по време на бетите мачкаше, а и със официалната беше ок. Ама след като ъпнах вчера и за 1 час без зарядно и без много много да го ползвам се смъкна с 18% е доста странно. Официалната я пуснах с рестор 9.0.1 беше ОТА. ето и скрийн от бета 5. Редактирано Септември 24, 201510 гд от midnight
Публикувано Септември 24, 201510 гд Честно казано гледам да не се впечатлявам, достатъчно ми е да издържа до вечерта, иначе се превръща във фобия. Ще се понамести, ще мине някой друг ъпдейт още и всичко ще е ок. Дай да не коментираме тук, има тема за батерията, да не се разводнява тази, нека само е споменато като възможност за тези, които още не са ъпдейтнали.
Публикувано Септември 24, 201510 гд При мен иконата на Weather изчезна. Sent from my iPhone using Tapatalk Бате, май имаш поща...
Публикувано Септември 24, 201510 гд Е то това са само от последните минути А може и да колекционира непрочетени писма.
Публикувано Септември 24, 201510 гд Мен ми показа 18 000+ мейла непрочетени като качих на iOS 9. Голяма борба беше докато ги отбележа като прочетени.
Публикувано Септември 24, 201510 гд АБВ е единия мейл, два гмейл и един яху. Всичко непрочетено. Направо ме съсипа. Въртях всичките да ги свали за да ги отбележа като прочетени.
Публикувано Септември 24, 201510 гд И на мен до сега само абв ми правеше така, но този път го направи с всички акаунти. Иначе ще ми трябва време да свикна със щрифтовете и малките букви на клавиатурата, но е добра промяна според мен.
Публикувано Септември 24, 201510 гд Това YouTube audio как става?Пускам тубата и затварям очите? Редактирано Септември 24, 201510 гд от gogi6
Публикувано Септември 25, 201510 гд Е то при абв на поп3, ясно че всички мейли ще са непрочетени, като наново се закачи акаунт. Редактирано Септември 25, 201510 гд от morfei
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.