Публикувано Септември 25, 201510 гд АВV между другото имат приложение, не съм го пробвала, но го видях в магазина. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 201510 гд 4s след ъпдейт с iOS 9 никакви проблеми освен първия ден имах проблем с обхвата ,постоянно се откачаше от оператора ,но разбрах ,че като изкл 3G-то се оправя ,сега нямам никакви проблеми работи перфектно не забива ..... някой ъпдейтнал ли е 4s с 9.0.1 ,защото като потърся в списъка за кои телефони е ъпдейта въобще го няма ?!?!
Публикувано Септември 25, 201510 гд Здравейте колеги. Искам да попитам имаше ли вибрация при писане в ios9? Струва ми се, че след ъпдейта вибрацията ми изчезна, или аз нещо не съм в ред, но си мисля че имаше.
Публикувано Септември 25, 201510 гд Вибрация при писане е характерна за АндроИд телефоните. Не е имало преди това в iPhone, или поне не е стандартно. Може би има опция за активиране.
Публикувано Септември 25, 201510 гд Ясно, значи няма смисъл да продължавам да търся из менютата Благодаря колега за отговора.
Публикувано Септември 25, 201510 гд Нито ММС-а, нито hotspot-а мога да пусна след качването на 9-ката. Не знам какво става. Аако някой ги е подкарал към Мтел, моля да помогне.
Публикувано Септември 25, 201510 гд Има тема където съм написал настройките за Мтел на 9-ката Sent from my LG-D331 using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 201510 гд Искам да си инсталирам официалната версия iOS 9, а в момента съм с iOS 9.1 public beta. Изтрих си профила и излязох от програмата, но получих последния ъпдейт. Трябва ли да се върна до iOS 8.4.1 през iTunes?
Публикувано Септември 25, 201510 гд Още нещо странно при мен - за дните от 19-ти до днес свободното място след ресета де стопи от 9,2 на 7,7 ГБ, при едни и същи приложения... Толкова кеш никога не са ми събирали. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 201510 гд Някой има ли идея как се държи на ipad 3 ? Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 201510 гд След ъпдейтване към IOS9 приложението "бележки" се ъпдейтва ръчно след първото влизане в прилижението. Жената обаче без много да чете отказала ъпдейта. Някой може ли да подскаже как да ъпдейтна сега. Не откривам такава опция. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 201510 гд Като отвори апп-а и даде назад за да си озбере от къде да чете белележките, горе в дясно трябва да има Ъпгрейд бутон. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 201510 гд Доста странно, при мен беше там Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 201510 гд Сега видях че в gmail бележките са по стария дизайн а на on my iphone са с новия дизайн и новите опции. Тоест би трябвало да се е ъпдейтнало приложението Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 25, 201510 гд Щом са в gmail, отиваш в настройките на мейла, изключваш и включваш notes и ще се налеят пак. --- Най после синхронизиране на бележките с icloud, без да имаш епълски мейл адрес.
Публикувано Септември 25, 201510 гд Аз съм пас с новите бележки засега, докато не пуснат Ел Капитан. Иначе синхронизация - уй. Не знам за вас, но на мен iOS9 ми харесва повече от 8. Уж дребни и малки промени, но са такива, които се ползват всекидневно и изключително подобряват работата с телефона. А това ми е рекорд, откакто ползвам iPhone (а може би и смартфон въобще):
Публикувано Септември 27, 201510 гд Направих рестор до 9.0 и стартирах като нов iPhone 5. Проблема е че не мога да си върна бекъп. Когато кликна на рестор бекъп, не виждам този който ми трябва.... а всъщност го има в iTunes preferences. Някой може ли да помогне? https://www.dropbox.....42 AM.png?dl=0 https://www.dropbox.....53 AM.png?dl=0 Аз се върнах от 9.1 public beta 2, точно това е проблема и стана ясно, че трябва да изчакам тя да излезе официално, след което ще си върна бекъпа. "Wait until iOS 9.1 is officially released, and then restore from this backup after you have upgraded your iPhone 5 to that new version (who wants to wait that long?)." Може да изтриете мнението, ако не е полезно на никой!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.