Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

АВV между другото имат приложение, не съм го пробвала, но го видях в магазина.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

4s след ъпдейт с iOS 9 никакви проблеми освен първия ден имах проблем с обхвата ,постоянно се откачаше от оператора ,но разбрах ,че като изкл 3G-то се оправя ,сега нямам никакви проблеми работи перфектно не забива ..... някой ъпдейтнал ли е 4s с 9.0.1 ,защото като потърся в списъка за кои телефони е ъпдейта въобще го няма ?!?!

Публикувано

2db68f71922bead892bfcba329b87ac8.jpg

Добре ли е?

Публикувано

E ти счупи всичко :D

Публикувано

След рефреш на пощата изчезват

Публикувано

Здравейте колеги. Искам да попитам имаше ли вибрация при писане в ios9? Струва ми се, че след ъпдейта вибрацията ми изчезна, или аз нещо не съм в ред, но си мисля че имаше.

Публикувано

Вибрация при писане е характерна за АндроИд телефоните. Не е имало преди това в iPhone, или поне не е стандартно. Може би има опция за активиране.

Публикувано

Ясно, значи няма смисъл да продължавам да търся из менютата :D Благодаря колега за отговора.

Публикувано

Нито ММС-а, нито hotspot-а мога да пусна след качването на 9-ката. Не знам какво става. Аако някой ги е подкарал към Мтел, моля да помогне.

Публикувано

Има тема където съм написал настройките за Мтел на 9-ката

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Публикувано

Искам да си инсталирам официалната версия iOS 9, а в момента съм с iOS 9.1 public beta. Изтрих си профила и излязох от програмата, но получих последния ъпдейт. Трябва ли да се върна до iOS 8.4.1 през iTunes?

Публикувано

Свали си 9 на компютъра и ресторни до нея.

Публикувано

@Lacoste разбира се че има ъпдейт за 4s до 9.0.1

Публикувано

Още нещо странно при мен - за дните от 19-ти до днес свободното място след ресета де стопи от 9,2 на 7,7 ГБ, при едни и същи приложения... Толкова кеш никога не са ми събирали.

Публикувано

Някой има ли идея как се държи на ipad 3 ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

След ъпдейтване към IOS9 приложението "бележки" се ъпдейтва ръчно след първото влизане в прилижението. Жената обаче без много да чете отказала ъпдейта. Някой може ли да подскаже как да ъпдейтна сега. Не откривам такава опция.

Публикувано

Като отвори апп-а и даде назад за да си озбере от къде да чете белележките, горе в дясно трябва да има Ъпгрейд бутон.

Публикувано

Къде са синхронизирани бележките?

Публикувано

В iCloud, по подразбиране.

Публикувано

751315a252f0c7fee75e4def38163616.jpg

Няма бутон ъпдейт

Публикувано

Доста странно, при мен беше там

Публикувано

Сега видях че в gmail бележките са по стария дизайн а на on my iphone са с новия дизайн и новите опции. Тоест би трябвало да се е ъпдейтнало приложението

Публикувано

Щом са в gmail, отиваш в настройките на мейла, изключваш и включваш notes и ще се налеят пак.

---

Най после синхронизиране на бележките с icloud, без да имаш епълски мейл адрес.

Публикувано

Аз съм пас с новите бележки засега, докато не пуснат Ел Капитан. Иначе синхронизация - уй.

Не знам за вас, но на мен iOS9 ми харесва повече от 8. Уж дребни и малки промени, но са такива, които се ползват всекидневно и изключително подобряват работата с телефона.

А това ми е рекорд, откакто ползвам iPhone (а може би и смартфон въобще):

f349b6d62a2da337.PNG

Публикувано

Направих рестор до 9.0 и стартирах като нов iPhone 5. Проблема е че не мога да си върна бекъп. Когато кликна на рестор бекъп, не виждам този който ми трябва.... а всъщност го има в iTunes preferences. Някой може ли да помогне?

https://www.dropbox.....42 AM.png?dl=0

https://www.dropbox.....53 AM.png?dl=0

Аз се върнах от 9.1 public beta 2, точно това е проблема и стана ясно, че трябва да изчакам тя да излезе официално, след което ще си върна бекъпа.

"Wait until iOS 9.1 is officially released, and then restore from this backup after you have upgraded your iPhone 5 to that new version (who wants to wait that long?)." Може да изтриете мнението, ако не е полезно на никой!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.