Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

И какъв е смисълът да стартираш телефона като нов и да върнеш бекъп?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

Аз се чудя какво толкова ресторвате от тези бекъпи.

Публикувано

Бекъп направен на по-стара не може да се сложи на по-високата нито през тюнса, нито през iCloud .

Публикувано

Аз така както го чета, неговият е бил от по-нова (9.1 към 9.0), но явно и това не може.

Публикувано

Обратното не може, от по стара може!

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Публикувано

Естествено, че може, нали това е идеята.

Публикувано

Така е. kawabiker мисля че това е имал предвид, просто ги е разменил. Сложих бекъп на 5S 9.0.1 от 4-ка с 7.1.2 вчера.

Публикувано

Деси е права - бекъп на по-нова версия не може да се сложи върху стара (примерно от 9.0 -> 8.4). Бекъп от по-стара може да се сложи на новата без проблем. Инача хората щяха да са много нещастни, ако си губеха всичко при ъпдейт.

Едит: докато го напиша и 100 човека са постнали :)

Редактирано от killer4o

Публикувано

Така е. kawabiker мисля че това е имал предвид, просто ги е разменил. Сложих бекъп на 5S 9.0.1 от 4-ка с 7.1.2 вчера.

Именно, разменил съм местата щот съм влюбен и съм се отнесъл :D

От 9.0.1 не става на 8.4

Публикувано

Знаем бре:)

Публикувано

Ма аз не съм казвал на никой още :biggrin:

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Вече го каза тук, така че има няма 100 000 души вече знаят ;)

Публикувано
  • Автор

Аз се чудя какво толкова ресторвате от тези бекъпи.

Че иначе за какво ще е бекъпа? :D

Публикувано

Само за съобщенията се сещам май.

Има iCloud contacts, iCloud Photo Library iCloud Keychain.

Напоследък даже call history гледам че ми се ресторва без бекъп.

Редактирано от JVV

Публикувано

До сега през живота си, бекъп не съм връщал а всичко ми е на телефона.

Като се замисля, може дае полезно ако си прецакал/изгубил нещо.

Публикувано
  • Автор

Добре де. Като си смените телефона не го ли ресторвате от бекъп? Или си играете да настройвате всичко наново?

На мен ми прави голямо удоволствие, че не се налага да се занимавам.

Публикувано

Аз тва питах. Кое настройваш освен да се логнеш в iCloud и един-два mail акаунта?

Публикувано
Само за съобщенията се сещам май.

Има iCloud contacts, iCloud Photo Library iCloud Keychain.

Напоследък даже call history гледам че ми се ресторва без бекъп.

При set as new няма как да ти върне call history. Само след ъпдейт или бекъп.

Като е нов телефона как да разбере кои обаждания да качи и на кой телефон? Освен ако няма гадателски умения Сири. Със същия успех, може числата от тотото да ти напише в Нотс.

Публикувано

Е кое да си настройвам всичко наново? С въвеждането на iCloud акаунта ми се връщат:

- Фото

- Контакти

- Календар

- Сафари

- Бележки

- Пароли

Свалям си ръчно приложенията и всичко заспива.

Публикувано

При set as new няма как да ти върне call history. Само след ъпдейт или бекъп.

Като е нов телефона как да разбере кои обаждания да качи и на кой телефон? Освен ако няма гадателски умения Сири. Със същия успех, може числата от тотото да ти напише в Нотс.

Демек лъжа или халюцинирам, нали така?

Тва за числата от тотото е турбо оригинално и типично високомерно-заядливо в стил саркастична форумна батка.

Евала :smile:

Специално за теб бих ресторнал с филмче да те видя как мълчиш.

От Facetime на мака ми ги синква. Гений :)

Редактирано от JVV

Публикувано
  • Автор

Говоря за всички настройки в Settings. Не ми се занимава всеки път да ги минавам. :)

Публикувано

Толкова ли са важни да ви се връща хронологията на разговорите. Колко човека трябва да напишат, че с влизане в акаунта всичко връща, но вие с цел заяждане търсите под вола теле. Имате си елементарен и подреден IOS и мрънкате, ползвайте гомнид и тогава ще разберете, какво е настройка на апарат.

Публикувано

Ако направят и iCloud Health ще стане чудесно. Понякога ме дразни, че Messages също не са в системния бекъп, като човек, който обича да си пази кореспонденцията, ако се наложи да търси нещо в нея. Напоследък се опитвам да се откажа от този навик, защото разбирам, че реално нямам добавена стойност от старите съобщения.

Иначе чистия рестор си е чист рестор. Изчиства се всичко натрупано.

@dessy, това в settings.app ли го гледаш за намалялото пространство? Ако да, закачи телефона към компютъра и виж дали в iTunes цифрите не са по-различни. При iOS8 забелязах едно такова разминаване от около 2GB. Все още не съм имал време да седна да потърся информация и да разнищя тази разлика при 9ката.

Публикувано

В General- storage & iCloud usage го гледам, аз също забелязах разминаване преди, но не знам кое е правилното, сега не съм гледала. Другото, което видях и, че вече не се чисти кеша на обновените приложения, преди след ъпдейт намаляваше заетото място, сега не. Не че има много голямо значение, но ми прави впечатление, както и че някои приложения са по-лакоми, примерно туитър дебелее яко.

Публикувано

Аз не разбирам защо толкова агресивно си промотирате вижданията :) Както и ресторващите, така и не-ресторващите. На мен обикновено ми е удобно да ресторна защото имам 7-8 мейл акаунта, които следя, които са exchange и трябва всеки път да въвеждам сървъри, да пиша корпоративни пароли, което е досадно. Също така, харесва ми, че ми запазва подредбата на екрана. Но се е случвало и да не ресторвам и пак не е било болка за умиране. Независимо дали съм ресторвал или не, не съм имал проблеми след това, така че не виждам защо го превръщате в религиозен спор.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.