Публикувано Септември 28, 201510 гд Значи чакаме следващ ъпдейт и стискаме палци да оправят батерията
Публикувано Септември 28, 201510 гд Чета само тия дни и се чудя...ае, нищо няма да кажа, че пак ще ме нагласите...
Публикувано Септември 28, 201510 гд Съжалявам, че връщам темата, но реших, че ако ви е супер важно да имате call log и имате няколко устройства, това Изключително сложно е. Call log-a се синква между устройства през Continuity/Handoff и при Set As New. не е съвсем вярно Вероятно JVV се е заблудил, защото, наистина, continuity синхронизира някаква част от call log-a и ако човек не се загледа, ще предположи, че работи. Всъщност, то добавя записи в call log-a на не-iPhone устройството само ако то е в същата continuity/handoff зона. Например: 1. Обаждаш се на Алис от вкъщи (когато макът ти е наоколо, но iPad-ът ти е изключен). 2. Боб ти звъни докато си навън (и си носиш iPad-a). 3. Чарли ти звъни докато си вкъщи (и макът и iPad-ът са наоколо). Ако погледнеш call history-то на мака, ще видиш само записите на Алис и Чарли, а обаждането към Боб няма да го има. Аналогично, на iPad-a ще има само обажданията на Боб и Чарли. Честно казано, не съм експериментирал при сетъпване на нов device дали и откъде взима call log-a, но освен ако нямаш устройство, което винаги е включено и в близост до телефона, шансовете са, че ще имаш непълен call log И това го пиша не за да се заям с някого или да обвиня някого, че не разбира нищо, по-скоро ако на някой му е супер интересно и важно (както може би на JVV), да го има предвид.
Публикувано Септември 28, 201510 гд Баааа това като задача от математика беше) Sent from my LG-D331 using Tapatalk
Публикувано Септември 29, 201510 гд Забрави да включиш Том и Дейвид!Ще замотате хората с тези безмислици!Добре,че не съм пил, иначе щях цяла вечер да се чудя Редактирано Септември 29, 201510 гд от gogi6
Публикувано Септември 29, 201510 гд Съжалявам, че връщам темата, но реших, че ако ви е супер важно да имате call log и имате няколко устройства, това не е съвсем вярно Вероятно JVV се е заблудил, защото, наистина, continuity синхронизира някаква част от call log-a Ей страшни напъни. Стигаме до там да изкараме Apple такива дебили, че да подбират за синхронизиране само частта от лога когато устройствата са били в една мрежа Тества ли го наистина или предполагаш? Тъкмо преглеждам facetime лога да видя дали наистина съм такъв идиот и гледам на мака обаждания от телефона от Пловдив, а макчето си е стояло в София
Публикувано Септември 29, 201510 гд Интересно но след последния ъпдейт на 4с за една нощ батерията пада от 85 на 67% при положение че съм спрял всичко което евентуално дърпа батерията освен wifi' то?? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 29, 201510 гд Споко бре, всиЧко синква. Включително си виждам смс-ите на мака, нищо, че не съм си бил у нас.
Публикувано Септември 29, 201510 гд Какво ще кажете да спрем да ги дъвчем тия логове? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 29, 201510 гд snake, направи един рестарт с Home+Sleep бутоните. Понякога приложенията зациклят и въпреки че си ги спрял от Multitask-a пак си циклят процесорно време и ти точат батерията. Особено след като каза, че си ъпдейтнал, нищо чудно някое неоптимизирано приложение да е проблемът.
Публикувано Септември 29, 201510 гд JVV, прегледай си лога на телефона и лога на мака и ми кажи дали са идентични. Защото при мен на 3 устройства са различни
Публикувано Септември 29, 201510 гд Ама верно ли предположи че не съм ги гледал? Да се занимавам ли да ти правя скрийншот като трия имената? И да не забравим усмивчицата в края на поста : Самочувствие до небесата пак.
Публикувано Септември 29, 201510 гд Момчета, моля ви, стига с тия заяждания и обиди, стига с тия логове, темата се превърна във фарс!
Публикувано Септември 30, 201510 гд При мен на 9.0.1 на 6+ се прецака хотспота и нокакъв шанс да тръгне рестарти ресети настройки и нищо. На Виваком съм, ако някой е имал подобен проблем и го е решил моля да сподели. edit: След хиляда опита захапа и се появи. Редактирано Септември 30, 201510 гд от turieca
Публикувано Септември 30, 201510 гд 9.02 и 9.1 beta 3 са налични за сваляне Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Септември 30, 201510 гд След като направих ъпдейта iOS 9.0.2, отново не мога да активирам iMessages? "Resolves an issue that prevented iMessage activation for some users"
Публикувано Октомври 1, 201510 гд Някой ползва ли вече Move to iOS? Пробвах между 30 и 50 пъти, в момента на въвеждането на последната цифра от кода, Самсунга (Андроида) си гаси Wi-Fi-то, разбира се не може да се свърже с iPhone и след известно време иска кода отново. Тогава казва че има налични мрежи и след секунда се свързва с Wi-Fi-то. Въвеждам кода отново и всичко се повтаря отново и отново... Дали им се свиди за клиентите и не дават да си местят информацията и да си сменят толкова лесно телефона, незнам! Може пък да не правя нещо както трябва, макар че са 2 стъпки и си пише какво и кое. След още няколко опита, тръгна. Явно iPhone сездава собствена мрежа, с която се свързва Андроида. Трансфера е доста бавен, вероятно пропорционално на количеството информация, която прехвърля. Готово 30-40 минути, смс, контакти и снимки. Редактирано Октомври 1, 201510 гд от baronbg
Публикувано Октомври 1, 201510 гд Здравейте, някой, който е направил ъпдейт до 9.0.2 може ли да сподели дали са оправили бъга с известията? Сега нямам време да го направя, пък и ако не са го оправили мисля да изчакам 9.1. Благодарско
Публикувано Октомври 1, 201510 гд Работи доста по-добре от 9.0.1.Заприлича на IOS.Какъв бъг,какви известия?Нещо съм пропуснал? Редактирано Октомври 1, 201510 гд от gogi6
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.