Публикувано Октомври 1, 201510 гд Понякога има проблем, не знам дали е от приложенията или от ОС. На Вайбър например, когато някой ти пише или те търси, не звъни и не вибрира, а само свети екрана. Същото се получава и при други приложения, след като съм минал на 9-ката. Четох тук във форума, че и други потребители имат такива проблеми, затова питах. В момента свалям 9.0.2 и ще видим как ще е! Благодаря! Хубава вечер!
Публикувано Октомври 1, 201510 гд След ъпдейт към 9.0.2 батерията ми сякаш се държи както преди. Като цяло телефона се държи достс по-добре. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 1, 201510 гд Някой забеляза ли новата опция в 9.0.2 Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 2, 201510 гд @venciradkov5 потвърждавам на 9.0.1 имам проблем с нотификациите - някой ми пише а звук понякога йок.
Публикувано Октомври 2, 201510 гд Не само че няма звук понякога, но при мен и времето на нотификацята не се променя.Може и цял ден да ми стои и да показва, че съм получил примерно iMessage преди 1m.
Публикувано Октомври 2, 201510 гд При мен на IOS9.0.2 не ми се изсчистват нотификациите някой с подобен проблем Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 2, 201510 гд Това си и от оптимизацията на приложенията и при мен някой се изчистван, някои не. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 2, 201510 гд Мисля, че проблема с известията е от самите приложения, защото след като минах на 9.0.2. проблема пак си остана. Днес сутринта направих ъпдейт на Вайбъра и той засега се оправи.
Публикувано Октомври 3, 201510 гд 4S съм с iOS 9 и нямам забележки за сега. Освен днес забелязах, че на абонатите на които съм добавил рожденна дата, преди ми излизаше нотификация на lock screen. А след ъпдейт на 9 не се показва. Та съм пропуснал 2-3-ма рожденника да поздравя. Някой нещо?
Публикувано Октомври 3, 201510 гд iPad Notification Center изглежда така на iOS9: Ще е интересно и ако на 6+измислят нещо подобно за iOS10. via Tapatalk
Публикувано Октомври 4, 201510 гд След доста ОТА ъпдейти до 8.4.1, направих бекъп през iTunes на iPad mini retina и след рестор и връщане на бекъпа от iTunes, от 750 Мб свободно място достигнах до 3.7 Гб.
Публикувано Октомври 4, 201510 гд Аз пък след няколкодневно ползване на 6+ както си го ползвам аз - мачкане целодневно с браузване, 7 имейла, офис пакета, ФБ и 2-3 месинджъра и т.н., мога да кажа, че батерията определено държи по-малко. От 1 година прибирайки се вечерно време имах батерия 20 до 30%, а сега съм с 10 и по-малко и два пъти дозареждах даже привечер, да не изключи. Това си е моето наблюдение, разбира се и тези дни ще я срутя да падне до края и да изключи апарата и ще я оставя цяла нощ в изключено положение да се зареди, та ще видим.
Публикувано Октомври 4, 201510 гд При мен след ъпдейт до 9.0.2 телефона се държи доста зле. Батерията ми пада по- бързо и е една идея по бавен. Да се надяваме, че скоро ще до пуснат фикс.
Публикувано Октомври 4, 201510 гд То забавянето е просто неуловимо, аз го усетих на 9, но после като направих рестора не виждам такова нещо нито при 9.0.1 нито при 9.0.2
Публикувано Октомври 4, 201510 гд Ами за мен е една идея по бавен. Не не нещо фрапантно разбира се. Най- вече се усеща като пиша, малко по тромава ми идва клавиатурата. Но батерията наистина не е ОК поне при мен. При 9.0.1 едвам го изхабявах за да го заредя вечерта а сега до към 7ч вечерта съм на червено.
Публикувано Октомври 4, 201510 гд Пиша доста през телефона и не съм усетила забавяне на клавиатурата, а за батерията - аз все не успявам да я смъкна под 30-тина % и не си и правя труда, всяка вечер се зарежда, независимо на колко е, за да ми е спокойно на другия ден, мразя да влача кабели и се радвам, че се отървах от това задължение.
Публикувано Октомври 5, 201510 гд 9.0.2 Върви чудно на 5S....Определено батерията се държи невероятно!!! Безпроблемен ъпдейт през айтюнс..сега чакам Jail!!
Публикувано Октомври 5, 201510 гд Направих това рестартиране с power off и home бутоните и положението при мен се оправи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.