Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Не исках аз да го казвам това за бъга!

Наистина работи добре!

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

Понякога има проблем, не знам дали е от приложенията или от ОС. На Вайбър например, когато някой ти пише или те търси, не звъни и не вибрира, а само свети екрана. Същото се получава и при други приложения, след като съм минал на 9-ката. Четох тук във форума, че и други потребители имат такива проблеми, затова питах. В момента свалям 9.0.2 и ще видим как ще е!

Благодаря! Хубава вечер! :)

Публикувано

След ъпдейт към 9.0.2 батерията ми сякаш се държи както преди. Като цяло телефона се държи достс по-добре.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Някой забеляза ли новата опция в 9.0.2 cda5dca0c53d818520164cb8e2103887.jpga824aed7cd1977e988c74a9fbb79ffab.jpg

Публикувано

Нищо ново не виждам?

Публикувано

"сл. об." не го ли виждаш?

Публикувано

Казах, че нищо ново не виждам. Това си го има много отдавна. ;)

Публикувано

Просто като preferred language, ти е зададен български.

Публикувано

@venciradkov5 потвърждавам на 9.0.1 имам проблем с нотификациите - някой ми пише а звук понякога йок.

Публикувано

Не само че няма звук понякога, но при мен и времето на нотификацята не се променя.Може и цял ден да ми стои и да показва, че съм получил примерно iMessage преди 1m.

Публикувано

При мен на IOS9.0.2 не ми се изсчистват нотификациите b81231d4a849b934c4714ee04cc0b78d.jpg12b816627fb457ad0c63ec295655a62c.jpg някой с подобен проблем

Публикувано

Това си и от оптимизацията на приложенията и при мен някой се изчистван, някои не.

Публикувано

Така е и под 8.4, споко ;)

Публикувано

Мисля, че проблема с известията е от самите приложения, защото след като минах на 9.0.2. проблема пак си остана. Днес сутринта направих ъпдейт на Вайбъра и той засега се оправи.

Публикувано

4S съм с iOS 9 и нямам забележки за сега. Освен днес забелязах, че на абонатите на които съм добавил рожденна дата, преди ми излизаше нотификация на lock screen. А след ъпдейт на 9 не се показва. Та съм пропуснал 2-3-ма рожденника да поздравя. Някой нещо?

Публикувано

iPad Notification Center изглежда така на iOS9:

c7f1275453cd53d30d195b462dbc744e.jpg

Ще е интересно и ако на 6+измислят нещо подобно за iOS10.

via Tapatalk

Публикувано

След доста ОТА ъпдейти до 8.4.1, направих бекъп през iTunes на iPad mini retina и след рестор и връщане на бекъпа от iTunes, от 750 Мб свободно място достигнах до 3.7 Гб.

Публикувано

Аз пък след няколкодневно ползване на 6+ както си го ползвам аз - мачкане целодневно с браузване, 7 имейла, офис пакета, ФБ и 2-3 месинджъра и т.н., мога да кажа, че батерията определено държи по-малко.

От 1 година прибирайки се вечерно време имах батерия 20 до 30%, а сега съм с 10 и по-малко и два пъти дозареждах даже привечер, да не изключи.

Това си е моето наблюдение, разбира се и тези дни ще я срутя да падне до края и да изключи апарата и ще я оставя цяла нощ в изключено положение да се зареди, та ще видим.

Публикувано

При мен след ъпдейт до 9.0.2 телефона се държи доста зле. Батерията ми пада по- бързо и е една идея по бавен. Да се надяваме, че скоро ще до пуснат фикс.

Публикувано

Казваш, че 9.02 е "по-бавна" от 9.0.1 ли?!

Публикувано

То забавянето е просто неуловимо, аз го усетих на 9, но после като направих рестора не виждам такова нещо нито при 9.0.1 нито при 9.0.2

Публикувано

Ами за мен е една идея по бавен. Не не нещо фрапантно разбира се. Най- вече се усеща като пиша, малко по тромава ми идва клавиатурата. Но батерията наистина не е ОК поне при мен. При 9.0.1 едвам го изхабявах за да го заредя вечерта а сега до към 7ч вечерта съм на червено.

Публикувано

Пиша доста през телефона и не съм усетила забавяне на клавиатурата, а за батерията - аз все не успявам да я смъкна под 30-тина % и не си и правя труда, всяка вечер се зарежда, независимо на колко е, за да ми е спокойно на другия ден, мразя да влача кабели и се радвам, че се отървах от това задължение.

Публикувано

9.0.2 Върви чудно на 5S....Определено батерията се държи невероятно!!!

Безпроблемен ъпдейт през айтюнс..сега чакам Jail!!

Публикувано

Направих това рестартиране с power off и home бутоните и положението при мен се оправи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.