Публикувано Октомври 5, 201510 гд Леко бъгче , когато исках да видя кой ме е търсил! iPhone 6 9.02. Оправи се с рестарт.
Публикувано Октомври 5, 201510 гд Автор Рестартирай телефона. Преди малко ми правеше подобен проблем таблета на 9.1
Публикувано Октомври 5, 201510 гд След ота ъпдеит 9.0.1 до 9.0.2 не ми разпознава входящите позванявания от контактите когато са без +359! ИМА ли начин да го оправябез да променям всеки един контакт по-отделно?
Публикувано Октомври 6, 201510 гд Пробва ли рестарт със задържане на 2-та бутона и евентуално ако не помогне - reset all settings. В темата доста хора пишат, че помага. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 7, 201510 гд от Русев
Публикувано Октомври 6, 201510 гд Извинявайте за лаишкия въпрос но как мога да кача тези публични бети Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 6, 201510 гд Пробва ли рестарт сЪС задържане на 2-та бутона и евентуално ако не помогне - reset all settings. В темата доста хора пишат, че помага. Sent from my iPhone using Tapatalk Пробвах непомага!
Публикувано Октомври 6, 201510 гд Не знам за вас, ама мен два дни ме разцепи тая 9-ка от проблемчета. Едни такива дребни, ама достатъчни, за да ти скъсат нервичките. 4 пъти съм рестартирал днес, пфууууу...
Публикувано Октомври 6, 201510 гд Чак не ми се изреждат... Не ми дава да добавя нов номер към контакти. При писане на съобщение (примерно) изписвам дума, а на екрана нищо - застинал. Трия, щракам по няколко други букви - не. След 5-6 секунди изведнъж минават няколкото действия в рамките на секунда с букви, триене и т.н. и вече екрана е активен за писане. 7-8 пъти ми се случва при двойно натискане на хоум бутона да реагира след около 4-5 секунди и то насечено. Ей такива работи. Казах - нищо сериозно уж, а в същото време къса нервите, защото не са едно и две неща. А във времето между тези проблемчета апарата е пушка.
Публикувано Октомври 7, 201510 гд Аз единствено имам драми с някои нотификации които се показват на екрана но няма сигнал.
Публикувано Октомври 7, 201510 гд Не е много ясно. От както излезе iOS9 вече няколко пъти имаше ъпдейт на най-ползваните от мен аппове и все още драмата с нотификациите си стои.
Публикувано Октомври 7, 201510 гд При мен в началото (говоря още като излезе iOS9) имаше подобен проблем с Viber, но от доста време нямам проблеми с него. Може би си е до апликация.
Публикувано Октомври 7, 201510 гд Аз единствено имам драми с някои нотификации които се показват на екрана но няма сигнал. Не е само при теб, аз съм със същия проблем. И не е от приложенията със сигурност, защото имаше няколко ъпдейта, а не се оправя.
Публикувано Октомври 7, 201510 гд Да много е дразнещо хората ми пишат а аз разбирам след дъжд качулка....
Публикувано Октомври 7, 201510 гд И аз имам същите проблеми с нотификациите И аз имам същите проблеми с нотификациите
Публикувано Октомври 7, 201510 гд При мен се получи нещо интетесно. Понеже сутрин обикновенно като стана първо проверявам синоптика през прилижението на телефона, от 6-7 дни се получи тази икона е долния ляв ъгъл И тази икона я имам само за около 5-10мн след като разбутам телефона. След това през деня я няма. Отварям я както камерата с плъзгане нагоре и ми зарежда синоптика. С две думи имам шорт кът но само сутрин. При някой да има нещо подобно? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 7, 201510 гд Това трябва да е suggested apps, но на мен не ми се е показвало до сега, въпреки че и аз сутрин все едни и същи приложения проверявам. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 7, 201510 гд Преди да излезе официалната 9-ка,бях с публичните бети и ми излизаше на същото място шорткът на приложението Новини.Така и не разбрах,как защо и по каква причина ми излиза сутрин.От както съм с официалната 9-ка два пъти сутрин ми излиза същия шорткът.Все още не мога да доловя някаква закономерност.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.