Публикувано Октомври 17, 201510 гд Никаква разлика не намирам и никога не съм намирал. Имам TryOBD, iFile, iAdministrator, top и терминал.
Публикувано Октомври 18, 201510 гд iphone 4S след ъп на 9.0.2 отново щуротията от преди няколко ъпдейта. На входящите обаждания снимките пак у малко кръгче горе в дясно. Някой нещо?
Публикувано Октомври 18, 201510 гд Същия проблем го имам на 5S, но не всички станаха в малко кръгче, някои си останаха големи. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 18, 201510 гд Ами хайде сега потърсете местата, на които сме го разисквали за да не го правим пак де
Публикувано Октомври 18, 201510 гд Ами в тази тема за iOS9 и нагоре, не успях да намеря, да е коментирано. При положение, че 8 и 8 и нещо се бяха пооправили, а сега след 9,0.2 пак се смалиха на кръгче. Не виждам драма да попитам.
Публикувано Октомври 19, 201510 гд Здравейте.Приятелката ми е с 5s и има много странен проблем.Има си известие за новата версия на iOS,но когато тръгваме да я сваляме изписва, че не сме свързани с интернет. Така свалянето става невъзможно. Опотиахме с няколко wifi мрежи, рестартираме у-вото, но ефект няма. Ще съм благодарен ако някой изкаже мнение или препоръка. А по-кофтито е, че телефона започна и да влачи леко полеко, но това е отделна тема. Мерси предварително
Публикувано Октомври 19, 201510 гд Работи си без грешка.Всяка вечер използваме FaceTime с идеално качество Редактирано Октомври 19, 201510 гд от hurricaneevo
Публикувано Октомври 19, 201510 гд Провери дали има достатъчно свободно място. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 19, 201510 гд 1.2gb мисля трябваше, но ако няма място, съобщението щеше да е за това, а не за връзка с интернет, освен това даветката има опция да ти предложи да разинсталираш някои приложения временно, не мисля че е от мястото...
Публикувано Октомври 19, 201510 гд На един приятел 5ц не му даваше ъпдейт и се оказа, че е заради недостатъчно свободно място, не изкарваше никакво съобщение. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 21, 201510 гд Моя май стана по-мазен с 9.1 Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 21, 201510 гд от turl
Публикувано Октомври 21, 201510 гд Да ама при мен и процентите на батерията почнаха да се сменят като брояча за левчетата на бензиноколонка нещо Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 21, 201510 гд Напротив 9.1 е с по-прилична консумация! Sent from my LG-D331 using Tapatalk
Публикувано Октомври 21, 201510 гд Аз от бетите от 1 до 5 публична и гарантирам довода си!!!! Sent from my LG-D331 using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.