Публикувано Октомври 21, 201510 гд От 5 ъпдейта към 9.1 бе 30 мб на 6-ца що промяна няма да има Sent from my LG-D331 using Tapatalk
Публикувано Октомври 22, 201510 гд Саше, батерията е толкова голям проблем, че хората качват новия ъпдейт и веднага проверяват батерията. Щом е загубила 2-3 % - край ... Батерията пада по-бързо и от Ейпъл пак са се справили лошо. ПП. Средния пръст поне със всички цветове и не могат да те обвинят в расизъм
Публикувано Октомври 22, 201510 гд Моя отзив е от 2 часа ползване, нищо не твърдя, дано е по- арна батерията. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 22, 201510 гд Появи ли се news приложението с 9.1 ? Някъде прочетох, че с ъпдейта добавяли още държави.
Публикувано Октомври 22, 201510 гд И да добавят едва ли България е от тях. Просто си смени региона на САЩ и ако искаш в часа - 24-часово време. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 23, 201510 гд Емоджи със среден пръст туриха, а поне оправиха ли в 9.1 проблема с губещите звук нотификации?
Публикувано Октомври 23, 201510 гд Къде ще сравняваш толкова важно подобрение като емоджи - среден пръст с някакъв си смешен проблем с губещ се звук при нотификации...
Публикувано Октомври 24, 201510 гд Това, което става мен поне ме утешава - не само в България действителността е придобила накъкви уродски нечовешки измерения и от къде и да го погледнеш все до един извод стигаш - че хем ти го слагат, хем ти се подиграват. Глобално било! Тоя велик ъпдейт със средните пръсти в различни нюанси според настроението го доказва. Винаги досега триех в сетингите клавиатурата с еможитата, ама сега я изкарах и си я ползвам - яки есемеси стават - до шефа, до жената, ...
Публикувано Октомври 25, 201510 гд Някой с 5-ца ще каже ли по добре ли върви, че съм на 8.4.1, а преди това слагах 9.0 и нещо не бях впечатлен от перформънса.
Публикувано Октомври 26, 201510 гд Да активирани са. Много е разбъркано всичко. Преди можеше да се настрои кое да излиза най отгоре...
Публикувано Октомври 26, 201510 гд Някога не ми излиза търсения, друг път ми показва фейстайм, при положение, че баща ми е с нокия с фенерче и няколко пъти ми набира друг контакт, не избрания от спотлайт. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 26, 201510 гд За сефте на ios 9 всичко проработи вече с 9.1, нотификации за мейл, вайбър, спортни събития голове и т.н. Отделно Spotlight търси коректно контакти и на бг и на латиница записани. Добре свършена работа...
Публикувано Октомври 26, 201510 гд Според сайта - да. Edit: Тук може да се проверява: http://api.ineal.me/tss/status Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 27, 201510 гд След час и нещо ще знам със сигурност Нацапах се преди малко Снощи към 11 още ставаше.
Публикувано Октомври 27, 201510 гд Искам да попитам, колко точно голяма грешка ще бъде да ъпдейтна един 4s от 7.1.2 на 9.1? Предполагам ще ползвам този телефон още доста дълго време (в експлоатация е от година и нещо), а на настоящия етап вече почти никакъв нов софтуер не мога да му инсталирам, защото всичко живо иска осмица и нагоре. Морално остарялата ОС много осакатява. От друга страна, телефонът е старичък, пък и със седмицата функционира без сериозни проблеми. Не ми се иска да го прецакам с ъпдейт, който не му е по силите.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.