Публикувано Октомври 30, 201510 гд При мен е Английски и после Български! Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Публикувано Октомври 31, 201510 гд BG/En на айфона и е ОК ,същото на айпада им го ням проложението.... Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Октомври 31, 201510 гд Излезе след ъпдейта и понеже подписа на Movie Box се скапа, изтрих го и News изчезна а преди това влязох да го настроя! Интересното е че съм заложил New York Times, но не получавам никакви пуш съобщения? Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Редактирано Октомври 31, 201510 гд от simba4
Публикувано Октомври 31, 201510 гд Чак ми стана интересноСега ще го бодна от Cydia, да видим за какво е този зор?Горките китайци,отрязали са ги от световните новини Редактирано Октомври 31, 201510 гд от gogi6
Публикувано Октомври 31, 201510 гд Това приложение се нарежда в една папка, в която даже вече не си спомням какво имам!
Публикувано Октомври 31, 201510 гд Колеги, извинявам се за тъпия въпрос но има ли начин да изтрия датата на дадено приложение?. Сега забелязах че фейсбук ми е 600мб, датата е 490мб. При андроид може да се изтрие и след време като се натрупа пак си го триеш, тук не виждам такава опция, или трябва да изтрия прилижението и ДС го инсталирам наново?.
Публикувано Октомври 31, 201510 гд Само с джейлбрейк и iCleaner или IconTools Редактирано Октомври 31, 201510 гд от SpAwN
Публикувано Октомври 31, 201510 гд Преинсталирай го, ще намалее, само имай предвид, че след известно време пас ще натрупа кеш. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 31, 201510 гд Да да Деси, то това е ясно просто мислех, че може да се размине бе да трия ама... Ама то пък същата работа ако махна дата пак трябва да оправям настройките на приложението.
Публикувано Октомври 31, 201510 гд Ами от време на време системата сама си ги чисти, аз веднъж го засякох и честно казано до тогава не знаех, но нямам идея кога точно става това, винаги имам поне 6-7гб свободни (с 16гб модел съм), че и отгоре, така че явно няма логика да е при много малко свободно пространство, ако не ти пречи остави го, при ъпдейти също чисти кеш, а те са на около две седмици. А настройките си ги помни, те са в облака.
Публикувано Октомври 31, 201510 гд Колеги, извинявам се за тъпия въпрос но има ли начин да изтрия датата на дадено приложение?. Сега забелязах че фейсбук ми е 600мб, датата е 490мб. При андроид може да се изтрие и след време като се натрупа пак си го триеш, тук не виждам такава опция, или трябва да изтрия прилижението и ДС го инсталирам наново?. Инсталирай Battery Doctor от AppStore.Отваряш го,отиваш на junk,правиш го примерно 2 пъти докато поизчисти излишния cache от приложенията и си готов Ето преди и след резултати.
Публикувано Ноември 1, 201510 гд Battery Doctor - Must-have Battery Management App by KS Mobile, Inc. https://appsto.re/bg/gRZTK.i
Публикувано Ноември 4, 201510 гд Оп пъблик бета 2! 6s хвърчи на бета 2 честно Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Редактирано Ноември 4, 201510 гд от simba4
Публикувано Ноември 13, 201510 гд Имате ли проблеми с теглене и ъпдейт на приложения от стора последните дни? При мен нещо яко се точат.. Правих reset network settings и 5-16 рестарта на рутера. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 13, 201510 гд от DreamcatcheR
Публикувано Ноември 14, 201510 гд Току що ъпдейтнах няколко приложения без никакви проблеми.С 9.1 съм.
Публикувано Ноември 14, 201510 гд Веднъж нещо не стана но след рестарт на апарата се оправиха нещата. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 19, 201510 гд На 9.1 при входящо обаждане от контакт с записани няколко номера в него, не става ясно от кой точно номер е обаждането. При предни версии съм сигурен че номера седеше оцветен мисля в зелено. Изключително дразнещо... Някой колега да провери как е при него. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 19, 201510 гд Да така е колега. Прав си. Преди стоеше оцветено в синьо. Сега проверих при мен и не може да разбереш от кой номер са ми звъняли. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 19, 201510 гд Сега е така когато набираш ти. Не съм сигурен, че и преди не беше същото.
Публикувано Ноември 19, 201510 гд До 9.0 не беше същото, гарантирам... Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.