Публикувано Ноември 19, 201510 гд Да така е колега. Прав си. Преди стоеше оцветено в синьо. Сега проверих при мен и не може да разбереш от кой номер са ми звъняли. Sent from my iPhone using Tapatalk В синьо е,ако абоната е с IOS у-во
Публикувано Ноември 19, 201510 гд В синьо е номера който сте набрали, при изходящо обаждане. При входящо обаждане си пише името на търсещия и под него ( work, iPhone, home) или къстъм, например: домашен, теленор, мтел, виваком и т.н. Дано съм бил ясен. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 19, 201510 гд 9.1 в син цвят е оцветен номера от който са ми звъняли. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 19, 201510 гд Сега е така когато набираш ти. Не съм сигурен, че и преди не беше същото. Моля ви, четете поне пет, шест мнения преди да се включите! Няма смисъл да пишем едно и също.
Публикувано Ноември 26, 201510 гд Не знам дали е точната тема, но все пак. Айфон 5 при опит за ъпдейт от ios 9.0.2 към 9.1 айтюнс ми дава грешка 14. Изчетох доста по нета, доколкоо разбирам е хардуерен проблем. Опитвах на различни компютри с различни кабели и при ъпдейт или рестор стига приблизително до 20 % и отново грешка 14. Правих опит през рековери и дфу същото. Телефона е без джейл.
Публикувано Ноември 26, 201510 гд Повечето резултати показват това, но се опитвам да разбера дали някой е имал подобен проблем и евентуално решение. Благодаря. Теглих от различни места ios 9.1 включително изтегления от айтюнс. Редактирано Ноември 26, 201510 гд от skpavlov
Публикувано Ноември 26, 201510 гд Не използавм антивирусни и защитни стени. Преди да напиша поста съм опитал какво ли не, преинсталация на айтюнс + бонжур, смяна на кабели юесби-та изключване на вички други устройства на юесби и тн.
Публикувано Ноември 26, 201510 гд Той ако не е правилния, няма да тръгне изобщо. Пробвай на друг компютър.
Публикувано Ноември 27, 201510 гд 14 е доста категорична грешка и не е причинена от софтуер по никакъв начин. За сервиз си баце.
Публикувано Ноември 27, 201510 гд 4S само плюе 48 или -1 Сервиз? Утрепах се на три компа и не става...
Публикувано Ноември 27, 201510 гд Източник: http://alekserviz.com , но по обясними причини няма да публикувам материал. Сещаш се. Пеца, 48 е неработещ бб чип, а -1 е няма никаква връзка с комборда(т.е. с частта в която е бб чипът). Не знам колко е зле и нямам идея ще стане ли. Дай да пробваме?
Публикувано Ноември 27, 201510 гд Ето един хинт на сервиза от мен 48 и -1 са едно и също и единствения начин да се оправят е да се препрограмира eeprom-а.
Публикувано Ноември 28, 201510 гд Колеги, за втори път ми се случва от 50% заряд на батерията да падне през нощта на 10%. Идеи?
Публикувано Ноември 28, 201510 гд И на мен ми се случи на 9.1 вече два пъти. Единият път в 11.00 вечерта беше 52-53 %, а на сутринта беше изгаснал - батерията беше изцедена докрай. Даваше ми Home & Lock screen - 70% за последните 24 часа.
Публикувано Ноември 28, 201510 гд Показваше ми Facebook 35%, но по принцип аз си го ползвам доста, така че не смятам да е от него. По странното беше, че ми показваше 15 часа Usage, но никое приложение не ми изкарваше толкова много да е работило, дори и в background.. Продължава нещо да точи зверски батерията ми.. Днес телефона ми съм го ползвал максимум 10 мин., а usage ми показва над 3 часа.. Прилагам screenshot Дайте съвет какво да правя (( Редактирано Ноември 29, 201510 гд от andro89
Публикувано Ноември 29, 201510 гд А какъв е проблемът блутут да е включен. Аз от 5-6 години никога не съм го изключвал на никой телефон. Ако не се ползва няма и консумация. Дори и да се ползва, пак е незначителна. Чудя се защо хората си взимат смартфон, а му изключват всичкo "смарт" за да не им изхаби свещената батерия?
Публикувано Ноември 29, 201510 гд Със сигурност идеята на въпроса e да се изчистят въпросителните около проблема и да не стане така че , там е имало няква консумация и това да е причинило проблема, а не да се постави под въпрос това , че някой е превъртял смарт-а още преди години ... Редактирано Ноември 29, 201510 гд от kawabiker
Публикувано Ноември 29, 201510 гд Минутите горе/долу излизат, а и там си пише, че е за последните 24 часа. Можеш да пробваш да спреш background updates на фейсбук и viber освен ако не държиш много да си спестиш чакането 1-2 секунди докато заредят нови данни при пускане. Може да пробваш и да рестартираш телефона ако не си досега.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.