Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано
Да така е колега. Прав си. Преди стоеше оцветено в синьо. Сега проверих при мен и не може да разбереш от кой номер са ми звъняли.

Sent from my iPhone using Tapatalk

В синьо е,ако абоната е с IOS у-во

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

Не говорим за съобщенията.

Публикувано

В 9.2 е оправено донякъде. Поне на входящите.

Публикувано

В синьо е номера който сте набрали, при изходящо обаждане. При входящо обаждане си пише името на търсещия и под него ( work, iPhone, home) или къстъм, например: домашен, теленор, мтел, виваком и т.н.

Дано съм бил ясен.

Публикувано

c9296d52e90eaa2eb5d7e5e40f4c48b5.jpg

Публикувано

9.1 в син цвят е оцветен номера от който са ми звъняли.

Публикувано
Сега е така когато набираш ти. Не съм сигурен, че и преди не беше същото.

Моля ви, четете поне пет, шест мнения преди да се включите! Няма смисъл да пишем едно и също.

Публикувано

Не знам дали е точната тема, но все пак. Айфон 5 при опит за ъпдейт от ios 9.0.2 към 9.1 айтюнс ми дава грешка 14. Изчетох доста по нета, доколкоо разбирам е хардуерен проблем. Опитвах на различни компютри с различни кабели и при ъпдейт или рестор стига приблизително до 20 % и отново грешка 14. Правих опит през рековери и дфу същото. Телефона е без джейл.

Публикувано

Повечето резултати показват това, но се опитвам да разбера дали някой е имал подобен проблем и евентуално решение. Благодаря.

Теглих от различни места ios 9.1 включително изтегления от айтюнс.

Редактирано от skpavlov

Публикувано

Не използавм антивирусни и защитни стени. Преди да напиша поста съм опитал какво ли не, преинсталация на айтюнс + бонжур, смяна на кабели юесби-та изключване на вички други устройства на юесби и тн.

Публикувано

Той ако не е правилния, няма да тръгне изобщо.

Пробвай на друг компютър.

Публикувано

Пробвах на два компютъра и на всички юесби-та.

Публикувано

14 е доста категорична грешка и не е причинена от софтуер по никакъв начин. За сервиз си баце.

Публикувано

4S само плюе 48 или -1

Сервиз?

Утрепах се на три компа и не става...

Публикувано

Източник: http://alekserviz.com , но по обясними причини няма да публикувам материал. Сещаш се.

Пеца, 48 е неработещ бб чип, а -1 е няма никаква връзка с комборда(т.е. с частта в която е бб чипът). Не знам колко е зле и нямам идея ще стане ли. Дай да пробваме?

Публикувано

Ето един хинт на сервиза от мен 48 и -1 са едно и също и единствения начин да се оправят е да се препрограмира eeprom-а.

Публикувано

Колеги, за втори път ми се случва от 50% заряд на батерията да падне през нощта на 10%. Идеи?

Публикувано

Влизаш в battery usage и разбираш откъде идва проблема

Публикувано

И на мен ми се случи на 9.1 вече два пъти. Единият път в 11.00 вечерта беше 52-53 %, а на сутринта беше изгаснал - батерията беше изцедена докрай. Даваше ми Home & Lock screen - 70% за последните 24 часа.

Публикувано

Показваше ми Facebook 35%, но по принцип аз си го ползвам доста, така че не смятам да е от него. По странното беше, че ми показваше 15 часа Usage, но никое приложение не ми изкарваше толкова много да е работило, дори и в background..

Продължава нещо да точи зверски батерията ми.. Днес телефона ми съм го ползвал максимум 10 мин., а usage ми показва над 3 часа.. Прилагам screenshot d11d6bfe8483b25cca1cedb02af57689.jpgcc7caafb573437ae2d303e58a63ef8fc.jpg

Дайте съвет какво да правя :(((

Редактирано от andro89

Публикувано

Bluetooth защо е включен?

Sent from my iPhone 6S

Публикувано

Заради watch-a.

Публикувано

А какъв е проблемът блутут да е включен. Аз от 5-6 години никога не съм го изключвал на никой телефон. Ако не се ползва няма и консумация. Дори и да се ползва, пак е незначителна. Чудя се защо хората си взимат смартфон, а му изключват всичкo "смарт" за да не им изхаби свещената батерия? :biggrin:

Публикувано

Със сигурност идеята на въпроса e да се изчистят въпросителните около проблема и да не стане така че , там е имало няква консумация и това да е причинило проблема, а не да се постави под въпрос това , че някой е превъртял смарт-а още преди години ...

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Минутите горе/долу излизат, а и там си пише, че е за последните 24 часа. Можеш да пробваш да спреш background updates на фейсбук и viber освен ако не държиш много да си спестиш чакането 1-2 секунди докато заредят нови данни при пускане. Може да пробваш и да рестартираш телефона ако не си досега.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.