Публикувано Декември 8, 201510 гд Не знам дали е проблем, но като отворя сетингс и после цъкна на батери анимацията от прехода на единия прозорец в другия сякаш се дърпа за момент нагоре и после се връща! Това се появи след ъпдейта към 9.2, с 6+ съм! Трудно се забелязва, но ако се загледаш се вижда! Редактирано Декември 8, 201510 гд от Dimitrov71
Публикувано Декември 9, 201510 гд Не знам как да го обясна цъкам settings после battery и във времето, в което ми отваря подменю battery (имам предвид там статистики, лол пауър мод и т.н.) сякаш придръпва картината леко нагоре при самото премиване от самите настройки към тези на батерията....
Публикувано Декември 9, 201510 гд При 6+ има проблем при преходните анимации, не при всеки се вижда, но пък който е търсил е видял проблема
Публикувано Декември 9, 201510 гд Не знам как да го обясна цъкам settings после battery и във времето, в което ми отваря подменю battery (имам предвид там статистики, лол пауър мод и т.н.) сякаш придръпва картината леко нагоре при самото премиване от самите настройки към тези на батерията.... И аз го пробрах след като видях коментара ти. При мен също се забелязва, но съвсем леко, не е болка за умиране, не прави впечатление.
Публикувано Декември 9, 201510 гд Да трудно се забелязва, но все пак исках да видя дали го има и при други!
Публикувано Декември 9, 201510 гд Като, че ли живота на батерията е оптимизиран сериозно. Днес нямах много време да ръчкам, но сега се прибирам на 85%. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 9, 201510 гд Подобрения във функционирането на клавиатурата при използване на Quick Reply Това не са го оправили, въпреки, че го има в списъка. Преди малко пробвах и клавиатурата пак се прецака! Редактирано Декември 9, 201510 гд от venciradkov5
Публикувано Декември 10, 201510 гд Бих желал да отправя запитване към вещите във форума, а именно дали все още се подписва 9.1? И възможно ли е iPhone 5 да бъде даунгрейднат от 9.2 към 9.1.
Публикувано Декември 10, 201510 гд Защо ти е да даунгрейдваш 5 на 9.1 при положение че 9.2 е по-добър! Sent from my iPhone 6s by Tapatalk!
Публикувано Декември 10, 201510 гд При мен с 9.2 качен преди два дни, кара 4 дни. Не знам как става ама невероятно се държи :tooth: Като почнете кара повече, кара по-малко. Кара колкото го ползвате. Ако няма проблем с инсталацията на софтуера, няма да кара по-малко. И все пак не забравяйте, че времето си минава и циклите на зареждане на батерията се трупат и намаляват капацитета и. Така че - кара същото време ако го ползвате по същия начин както при предишните версии.
Публикувано Декември 10, 201510 гд Не знам но за първи път при едно също използване не се наложи да до заредя(20/30%дозареждане). На 9.1 имах 14-14.30часа станд бай с 4/4.30часа юсидж. На 9.2 вчера имах 18.32 часа станд бай и 4.50 часа юсидж. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 10, 201510 гд Здравейте, може ли някой да ми каже как да си направя бекъп на едно приложение което не е платено, но не го намирам в апп стора (playtube). Защото в момента съм с джейл и мисля да ъпдейтна на 9.2 и после ако е възможно да си го кача пак.
Публикувано Декември 10, 201510 гд Явно са го забранили от епъл,защото нарушава авторски права.Единствения начин,за който се сещам да се инсталира нещо на неджейлнат телефон от външен източник е pp25.
Публикувано Декември 10, 201510 гд Ами протюб не тръгва, пробвах го ама не става. Не знам ако направя бекъп и после с бекъп екстрактор дали няма да мога някакси да го инсталирам?
Публикувано Декември 10, 201510 гд Свали си го от у-вото с iTools. После пак с него можеш да си го качиш обратно.
Публикувано Декември 10, 201510 гд Да същото пробвах но от апп кейка не платеното от аппстора, с това можеш ли да си слушаш плейлиста без интернет?
Публикувано Декември 10, 201510 гд Е не съм пробвал за плейлиста, но има бекграунд аудио! Sent from my iPhone 6s by Tapatalk!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.