Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Не знам дали е проблем, но като отворя сетингс и после цъкна на батери анимацията от прехода на единия прозорец в другия сякаш се дърпа за момент нагоре и после се връща! Това се появи след ъпдейта към 9.2, с 6+ съм! Трудно се забелязва, но ако се загледаш се вижда!

Редактирано от Dimitrov71

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

Ко ъ?

Sent from my iPhone 6s by Tapatalk!

Публикувано

Не знам как да го обясна цъкам settings после battery и във времето, в което ми отваря подменю battery (имам предвид там статистики, лол пауър мод и т.н.) сякаш придръпва картината леко нагоре при самото премиване от самите настройки към тези на батерията....

Публикувано

При 6+ има проблем при преходните анимации, не при всеки се вижда, но пък който е търсил е видял проблема :)

Публикувано

Преходно мнение не се цитира!

Именно за това говорих и аз!

Публикувано

Не знам как да го обясна цъкам settings после battery и във времето, в което ми отваря подменю battery (имам предвид там статистики, лол пауър мод и т.н.) сякаш придръпва картината леко нагоре при самото премиване от самите настройки към тези на батерията....

И аз го пробрах след като видях коментара ти. При мен също се забелязва, но съвсем леко, не е болка за умиране, не прави впечатление.

Публикувано

Да трудно се забелязва, но все пак исках да видя дали го има и при други!

Публикувано

Като, че ли живота на батерията е оптимизиран сериозно. Днес нямах много време да ръчкам, но сега се прибирам на 85%.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

• Подобрения във функционирането на клавиатурата при използване на Quick Reply

Това не са го оправили, въпреки, че го има в списъка. Преди малко пробвах и клавиатурата пак се прецака!

Редактирано от venciradkov5

Публикувано

Бих желал да отправя запитване към вещите във форума, а именно дали все още се подписва 9.1? И възможно ли е iPhone 5 да бъде даунгрейднат от 9.2 към 9.1.

Публикувано

Да.

Публикувано

Защо ти е да даунгрейдваш 5 на 9.1 при положение че 9.2 е по-добър!

Публикувано

Според мен батерията държеше повече с 9.1.

Публикувано

Според мен не!

Публикувано

При мен с 9.2 качен преди два дни, кара 4 дни. Не знам как става ама невероятно се държи :tooth: :tooth: :tooth:

Като почнете кара повече, кара по-малко. Кара колкото го ползвате. Ако няма проблем с инсталацията на софтуера, няма да кара по-малко. И все пак не забравяйте, че времето си минава и циклите на зареждане на батерията се трупат и намаляват капацитета и. Така че - кара същото време ако го ползвате по същия начин както при предишните версии.

Публикувано

Не знам но за първи път при едно също използване не се наложи да до заредя(20/30%дозареждане). На 9.1 имах 14-14.30часа станд бай с 4/4.30часа юсидж. На 9.2 вчера имах 18.32 часа станд бай и 4.50 часа юсидж.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Здравейте, може ли някой да ми каже как да си направя бекъп на едно приложение което не е платено, но не го намирам в апп стора (playtube). Защото в момента съм с джейл и мисля да ъпдейтна на 9.2 и после ако е възможно да си го кача пак.

Публикувано

Явно са го забранили от епъл,защото нарушава авторски права.Единствения начин,за който се сещам да се инсталира нещо на неджейлнат телефон от външен източник е pp25.

Публикувано

Ок, благодаря!

Публикувано

Има протюб!

Публикувано

Ами протюб не тръгва, пробвах го ама не става. Не знам ако направя бекъп и после с бекъп екстрактор дали няма да мога някакси да го инсталирам?

Публикувано

Свали си го от у-вото с iTools. После пак с него можеш да си го качиш обратно.

Публикувано

4bb2235bc879146278fe43215b901bce.jpg

Имах в предвид това!

Публикувано

Да същото пробвах но от апп кейка не платеното от аппстора, с това можеш ли да си слушаш плейлиста без интернет?

Публикувано

Е не съм пробвал за плейлиста, но има бекграунд аудио!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.