Публикувано Декември 10, 201510 гд Ок и с Itools не става, дава че все още е несъвместимо с ios 9, отказвам се и благодаря за съветите!
Публикувано Декември 11, 201510 гд Kопирай приложението без данните. После пробваш с туулса или го местиш в тюнса и оттам. Ако туулсът не може да го копира, пробвай iExplorer.
Публикувано Декември 11, 201510 гд Това вероятно е от тъпия Viber при бърз отговор. Първо иска да отключа, което обезмисля "бърз отговор", после излиза още по тъпата клавиатура, която се маха след рестарт само.
Публикувано Декември 11, 201510 гд Току що пробва при мен бързоя отговор работи и на viber-a и без да отключвам телефона. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 11, 201510 гд Не цитирай. Същото се получава и при мен. Преди ъпдейта поне можеше да се отговаря без да се налага да се окл. телефона. Още повече са го прецакали, а уж беше в списъка с фикснатите работи.. Редактирано Декември 12, 201510 гд от arm11
Публикувано Декември 11, 201510 гд Изтрийте кеша после Вайбър и инсталирайте пак! Sent from my iPhone 6s by Tapatalk!
Публикувано Декември 11, 201510 гд При мен се получава и при WhatsApp. Ще пробвам и с двете приложения.
Публикувано Декември 12, 201510 гд Може би ще се наложи чист Рестор. Мен ме интересува, как се държи 5-ца с последната версия. Има ли лагове и забавяне? Ще се радвам ако сподели някой.
Публикувано Декември 12, 201510 гд Перфектно се държи! Откакто съм го купил само OTA ъпдейтвам и нямам никакви ядове. При 9.1 нещо много ми ядеше батерията, сега с 9.2 не мога да я изтощя! Редактирано Декември 12, 201510 гд от ludiamax
Публикувано Декември 12, 201510 гд Мерси за информацията. След ъпдейта си забравил да коригираш iOS версията в профила.
Публикувано Декември 28, 201510 гд От известно време не ми показва бадж с цифрата на Message App. Телефона е iPhone 5s с iOS 9.2. Вади ми нотификации на екрана за съобщения, който като ги слайдна ме праща да ги прочета, но когато отключа телефона нямам цифра за непрочетено съобщение. Някой с подобен проблем при 9.2? Мисля, че се появи преди около седмица. Преди това ми ги показваше!
Публикувано Декември 28, 201510 гд Трябва да игнорираш самата нотификация.. Ако плъзгаш по самото съобщения.. значи си го прочел и няма как да имаш бадж .. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 28, 201510 гд Когато имам съобщения и отключа телефона, без да прочитам съобщенията го няма баджа. После като влезна вътре в съобщенията имам непрочетени, без да има бадж отвън. Ясно ми е, че като слайдна по съобщението и го прочета, баджа ще изчезне. Не говоря за този случай.
Публикувано Декември 28, 201510 гд Iphone 5 9.2-не ми показваше снимки в camera roll,нито заснети,нито свалени.След рестарт показа само заснетите Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 28, 201510 гд При мен взе да се получава един странен проблем. И то откакто качих 9.2. При интензивно използване ( примерно разглеждам 10-15 минути снимки във Flickr) екрана си замръзва за около 5-6 секунди и телефона е неадекватен. После се оправя естественно. Лошото е, че започна да го прави все по често. Направих рестор на чисто и след известно време пак същото. Свободна памет има. Вече нямам идеи. Почна да го прави и със Фейсбук и други подобни.
Публикувано Декември 28, 201510 гд И при мен екрана замръзва понякога, но предполагам, че е от джейла и v.9.0.1.
Публикувано Декември 28, 201510 гд Е аз не джейлвам вече от година поне , но проблема си го има. Факт.
Публикувано Декември 28, 201510 гд На мен ми е замръзвало при приключване на обаждане, просто потъмнява и не мога да натисна червената слушалка и това няколко пъти само, преди пък имаше един два случая, когато не можех да вдигна, просто неактивен екран - свети си, индикира обаждане, но не отчита приплъзването. Иначе смея да кажа, че доста го товаря и не ми е правил проблеми така в приложения.
Публикувано Декември 28, 201510 гд Деси при мен го прави само , когато съм в приложение. Когато разцъквам примерно менюта няма проблем. По едно време се бях притеснил , че проблема е хардуерен. Затова си мисля , че е нещо софтуерно . Имам още два Айфона в къщи на жената и на големия ми син и със тях проблеми няма.
Публикувано Декември 28, 201510 гд Приложенията, които си споменал ползват доста рам, а фейса винаги е бил зле, може би да ги преинсталираш като видиш проблема, така поне кеша се чисти, да видим пък дали следващите версии няма да го оправят. Не мисля че е хардуерно, защото щеше да го прави и при друго натоварване... И друго се сещам, затваряш ли приложенията или ги оставяш в бекграунд, аз по стар навик ги чистя. Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.