Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Ок и с Itools не става, дава че все още е несъвместимо с ios 9, отказвам се и благодаря за съветите!

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

Kопирай приложението без данните. После пробваш с туулса или го местиш в тюнса и оттам. Ако туулсът не може да го копира, пробвай iExplorer.

Публикувано

Ок, ще пробвам довечера, благодаря.

Публикувано

Това вероятно е от тъпия Viber при бърз отговор.

Първо иска да отключа, което обезмисля "бърз отговор", после излиза още по тъпата клавиатура, която се маха след рестарт само.

BrEvxhv.jpg6OUjKRN.jpgEDlRP6U.jpg

Публикувано

Точно

Публикувано

Току що пробва при мен бързоя отговор работи и на viber-a и без да отключвам телефона.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Не цитирай.

Същото се получава и при мен. Преди ъпдейта поне можеше да се отговаря без да се налага да се окл. телефона. Още повече са го прецакали, а уж беше в списъка с фикснатите работи..

Редактирано от arm11

Публикувано

Изтрийте кеша после Вайбър и инсталирайте пак!

Sent from my iPhone 6s by Tapatalk!

Публикувано

При мен се получава и при WhatsApp. Ще пробвам и с двете приложения.

Публикувано

Може би ще се наложи чист Рестор. Мен ме интересува, как се държи 5-ца с последната версия. Има ли лагове и забавяне? Ще се радвам ако сподели някой.

Публикувано

Перфектно се държи! Откакто съм го купил само OTA ъпдейтвам и нямам никакви ядове. При 9.1 нещо много ми ядеше батерията, сега с 9.2 не мога да я изтощя!

Редактирано от ludiamax

Публикувано

Мерси за информацията. След ъпдейта си забравил да коригираш iOS версията в профила. ;)

Публикувано

Apple Pay може ли да се активира ,ако съм с Бг локация и Store?

Публикувано
Публикувано

Не.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

От известно време не ми показва бадж с цифрата на Message App. Телефона е iPhone 5s с iOS 9.2. Вади ми нотификации на екрана за съобщения, който като ги слайдна ме праща да ги прочета, но когато отключа телефона нямам цифра за непрочетено съобщение. Някой с подобен проблем при 9.2? Мисля, че се появи преди около седмица. Преди това ми ги показваше!

Публикувано

Трябва да игнорираш самата нотификация.. Ако плъзгаш по самото съобщения.. значи си го прочел и няма как да имаш бадж :) ..

Публикувано

Когато имам съобщения и отключа телефона, без да прочитам съобщенията го няма баджа. После като влезна вътре в съобщенията имам непрочетени, без да има бадж отвън. Ясно ми е, че като слайдна по съобщението и го прочета, баджа ще изчезне. Не говоря за този случай.

Публикувано

Iphone 5 9.2-не ми показваше снимки в camera roll,нито заснети,нито свалени.След рестарт показа само заснетите

Публикувано

При мен взе да се получава един странен проблем. И то откакто качих 9.2. При интензивно използване ( примерно разглеждам 10-15 минути снимки във Flickr) екрана си замръзва за около 5-6 секунди и телефона е неадекватен. После се оправя естественно. Лошото е, че започна да го прави все по често. Направих рестор на чисто и след известно време пак същото. Свободна памет има. Вече нямам идеи. Почна да го прави и със Фейсбук и други подобни.

Публикувано

И при мен екрана замръзва понякога, но предполагам, че е от джейла и v.9.0.1.

Публикувано

Е аз не джейлвам вече от година поне , но проблема си го има. Факт.

Публикувано

На мен ми е замръзвало при приключване на обаждане, просто потъмнява и не мога да натисна червената слушалка и това няколко пъти само, преди пък имаше един два случая, когато не можех да вдигна, просто неактивен екран - свети си, индикира обаждане, но не отчита приплъзването. Иначе смея да кажа, че доста го товаря и не ми е правил проблеми така в приложения.

Публикувано

Деси при мен го прави само , когато съм в приложение. Когато разцъквам примерно менюта няма проблем. По едно време се бях притеснил , че проблема е хардуерен. Затова си мисля , че е нещо софтуерно . Имам още два Айфона в къщи на жената и на големия ми син и със тях проблеми няма.

Публикувано

Приложенията, които си споменал ползват доста рам, а фейса винаги е бил зле, може би да ги преинсталираш като видиш проблема, така поне кеша се чисти, да видим пък дали следващите версии няма да го оправят. Не мисля че е хардуерно, защото щеше да го прави и при друго натоварване... И друго се сещам, затваряш ли приложенията или ги оставяш в бекграунд, аз по стар навик ги чистя.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.