Публикувано Януари 19, 201610 гд Аз ъпдейтнах, не виждам особени разлики! 9.2.1Кога успя да прецениш?
Публикувано Януари 23, 201610 гд Някакви наблюдения над 9.2.1 и най-вече как е батерията там? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 23, 201610 гд Моля, не цитирай предходен пост, счита се за спам! имам предвид батерията по добре ли е при 9.2. Редактирано Януари 23, 201610 гд от dessyteneva
Публикувано Януари 23, 201610 гд Супер е! Сега си търся кабел за телефона, с който да подавам ток на колата сутрин. Все пак тук става -20 и акумулатора макар и нов, се чуди какво искам да направи. Ако някой знае от къде мога да си намеря такъв кабел, че ми е спешно, дават го да се затопля. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 23, 201610 гд Супер е! Сега си търся кабел за телефона, с който да подавам ток на колата сутрин. Все пак тук става -20 и акумулатора макар и нов, се чуди какво искам да направи. Ако някой знае от къде мога да си намеря такъв кабел, че ми е спешно, дават го да се затопля. Sent from my iPhone using Tapatalk Сваляш от Cydia reverse power booster tweak и със кабела за зареждане през запалката , обръщаш тока и през запалката си подаваш ток и палиш без проблем.
Публикувано Януари 25, 201610 гд на 9.2.1 аз имам голям проблем не мога да говоря нито на слушалка нито на високоговорител ако някой може да помогне ще бъда много благодарен
Публикувано Януари 25, 201610 гд Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...
Публикувано Януари 27, 201610 гд Ще си купувам iPhone 5 , та да ви питам как се държи с iOS 9.2 ? Мултитаскинга на какво ниво е? Батерията как е? Аз така или иначе, ако не дойде с iOS8 или 9 няма да го барна, но ако е с по-ниска (знам ли каква бройка ще улуча) ще ъпдейтна до наличната в iTunes (9.2 мисля), и директно ще го reset-на, за да знам,че всичко е на чисто. Това е правилно, нали? Също да попитам с Jail-а как е? На 4S /8.3 или 8.4 не си спомням) след Jailbreak с Pangu телефона спря да се зарежда от зарядно, и можеше само от компютър. И Restore не му помогна. Да не стане нещо подобно? Редактирано Януари 27, 201610 гд от alkosali
Публикувано Януари 27, 201610 гд Няма джейл за 9,2, на другите въпроси няма как да ти отговоря, защото нямам такъв апарат, но предполагам че се държи добре.
Публикувано Януари 27, 201610 гд 1. Пишеш пълни глупости за джейлбрейка. 2. Задаваш налудничави въпроси. Как е мултитаскингът? Ами като на всички айфони. Батерията държи ако е здрава, иначе се сменя. П.П. "Хубавия" град е като прокситата на гугъл, а, Аско?
Публикувано Януари 27, 201610 гд Защо да са налудничави? Аз питам конкретно с iOS9 как е мултитаскинга, защото може със по-стара да е по-добър, или обратното. Питам , защото веднъж вече съм си изпатил и не искам да се повтори някоя грешка. Извинявам се, ако на теб ти се струват налудничави въпросите, ти с това се занимаваш, но аз-не, за мен явно не са налудничави. Искрени извинения отново. Просто няма да ми е първия iPhone а видях какво стана в един от ъпдейтите на 4S-а, от 8.2 към 8.3 ли, към 8.4 ли беше , онзи, с Apple Music , където иконката от червеникава става бяла на плейъра, ами мултитаскинга направо се развали отвсякъде, отваряш две приложения, после трето, и предишните 2 умряли-стои им preview-то, но като го цъкнеш започва да зарежда приложението наново. Преди този ъпдейт не го правеше това и спокойно си сменях Face, Messenger, Skype, Music. След него Отваряш две, после трето и първите две умрели. Само е ако музикалния плейър не спира. Затова питам конкретно с 9-ка как ще се държи? А за батерията-да, то остава да си купя нов телефон да 500-600 лв. и да му сменям и батерията. Евала, това ще да е ситуация. Питам , защото има ъпдейти, които имат отношения към батерията-негативно, или позитивно. Пак пример-4-ка с iOS6 видимо ми е издържала повече от тази с 7-ца, при положение, че всякакви визуални ефекти са минимизирани до край. За джейла пак питам от личния си опит-ами така ми се е случило, че след джейла се прецака зареждането, то просто спря и от там насетне само от компютър и restore не помогна, така си остана и го продадох. Затова питам. Не виждам да е лошо,че питам, особено като имам негативен опит с jail или ъпдейти (на 4-ка ios7 джейла със същия pangu беше безпроблемен пък). P.S.: Какво е това "проксита на гугъл"? Редактирано Януари 27, 201610 гд от alkosali
Публикувано Януари 27, 201610 гд Здравейте, с 9.2.1 съм и не мога да ъпдейтвам приложения над 100Mb през 3G. Какво трябва да "цъкна" за да стават нещата но ръчно не автоматично? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 28, 201610 гд Или 3G unrestrictor от сидиа П.П. Алкосали, я четни правилата на форума, да не се чудиш после.
Публикувано Януари 31, 201610 гд Приятел за да разбереш как се държи, напиши в тубата Iphone 5 ios 9.2 и ще видиш как се държи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.