Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

От 3ч е live този ъпдейт. :)

77890b0d238d05de66aad783fa328ad4.jpg

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

9.3 стабилна, батерията пада видимо повече.

Публикувано

Аз ъпдейтнах, не виждам особени разлики! 9.2.1

Публикувано

То разликите си ги пише на шота, по-горе.

Публикувано
Аз ъпдейтнах, не виждам особени разлики! 9.2.1
Кога успя да прецениш?
Публикувано

Някакви наблюдения над 9.2.1 и най-вече как е батерията там?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Като при 9.2.

Публикувано

А това по добре ли е от 9.0.

Публикувано

Моля, не цитирай предходен пост, счита се за спам!

имам предвид батерията по добре ли е при 9.2.

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

Супер е! Сега си търся кабел за телефона, с който да подавам ток на колата сутрин. Все пак тук става -20 и акумулатора макар и нов, се чуди какво искам да направи.

Ако някой знае от къде мога да си намеря такъв кабел, че ми е спешно, дават го да се затопля.

Публикувано

Потвърждавам!Ползвам я за хибрида,че и той издъхва в студа;)

Публикувано

Супер е! Сега си търся кабел за телефона, с който да подавам ток на колата сутрин. Все пак тук става -20 и акумулатора макар и нов, се чуди какво искам да направи.

Ако някой знае от къде мога да си намеря такъв кабел, че ми е спешно, дават го да се затопля.

Сваляш от Cydia reverse power booster tweak и със кабела за зареждане през запалката , обръщаш тока и през запалката си подаваш ток и палиш без проблем.

Публикувано

на 9.2.1 аз имам голям проблем не мога да говоря нито на слушалка нито на високоговорител ако някой може да помогне ще бъда много благодарен

Публикувано

Това с паленето е програма ли е някаква?

Публикувано

Ахааа ясно!

Как по-точно?

Публикувано

Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

Публикувано

Ще си купувам iPhone 5 , та да ви питам как се държи с iOS 9.2 ?

Мултитаскинга на какво ниво е?

Батерията как е?

Аз така или иначе, ако не дойде с iOS8 или 9 няма да го барна, но ако е с по-ниска (знам ли каква бройка ще улуча) ще ъпдейтна до наличната в iTunes (9.2 мисля), и директно ще го reset-на, за да знам,че всичко е на чисто. Това е правилно, нали?

Също да попитам с Jail-а как е? На 4S /8.3 или 8.4 не си спомням) след Jailbreak с Pangu телефона спря да се зарежда от зарядно, и можеше само от компютър. И Restore не му помогна. Да не стане нещо подобно?

Редактирано от alkosali

Публикувано

Няма джейл за 9,2, на другите въпроси няма как да ти отговоря, защото нямам такъв апарат, но предполагам че се държи добре.

Публикувано

1. Пишеш пълни глупости за джейлбрейка.

2. Задаваш налудничави въпроси. Как е мултитаскингът? Ами като на всички айфони. Батерията държи ако е здрава, иначе се сменя.

П.П. "Хубавия" град е като прокситата на гугъл, а, Аско?

Публикувано

Защо да са налудничави? Аз питам конкретно с iOS9 как е мултитаскинга, защото може със по-стара да е по-добър, или обратното. Питам , защото веднъж вече съм си изпатил и не искам да се повтори някоя грешка. Извинявам се, ако на теб ти се струват налудничави въпросите, ти с това се занимаваш, но аз-не, за мен явно не са налудничави. Искрени извинения отново.

Просто няма да ми е първия iPhone а видях какво стана в един от ъпдейтите на 4S-а, от 8.2 към 8.3 ли, към 8.4 ли беше , онзи, с Apple Music , където иконката от червеникава става бяла на плейъра, ами мултитаскинга направо се развали отвсякъде, отваряш две приложения, после трето, и предишните 2 умряли-стои им preview-то, но като го цъкнеш започва да зарежда приложението наново. Преди този ъпдейт не го правеше това и спокойно си сменях Face, Messenger, Skype, Music. След него Отваряш две, после трето и първите две умрели. Само е ако музикалния плейър не спира. Затова питам конкретно с 9-ка как ще се държи?

А за батерията-да, то остава да си купя нов телефон да 500-600 лв. и да му сменям и батерията. Евала, това ще да е ситуация. Питам , защото има ъпдейти, които имат отношения към батерията-негативно, или позитивно. Пак пример-4-ка с iOS6 видимо ми е издържала повече от тази с 7-ца, при положение, че всякакви визуални ефекти са минимизирани до край.

За джейла пак питам от личния си опит-ами така ми се е случило, че след джейла се прецака зареждането, то просто спря и от там насетне само от компютър и restore не помогна, така си остана и го продадох. Затова питам. Не виждам да е лошо,че питам, особено като имам негативен опит с jail или ъпдейти (на 4-ка ios7 джейла със същия pangu беше безпроблемен пък).

P.S.: Какво е това "проксита на гугъл"?

Редактирано от alkosali

Публикувано

Здравейте, с 9.2.1 съм и не мога да ъпдейтвам приложения над 100Mb през 3G. Какво трябва да "цъкна" :) за да стават нещата но ръчно не автоматично?

Публикувано

Над 100 Мб приложенията изискват Wi-Fi свързаност.

Публикувано

Или 3G unrestrictor от сидиа ;)

П.П. Алкосали, я четни правилата на форума, да не се чудиш после.

Публикувано

Приятел за да разбереш как се държи, напиши в тубата Iphone 5 ios 9.2 и ще видиш как се държи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.