Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

От едно просто Review на 9.2 си е прецакал телефона? Възможно е :)

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

Аз редовно си гледам ревюта в youtube преди да купя нещо и винаги получавам това, което съм видял преди това в клиповете :)

Ако купуваш нова стока ще получиш това, което ти показват и в ревютата, но ако е втора ръка... по-дяволите, кой ще ти гарантира какво ще вземеш ?

Не забравяй, че може би сравняваш втора ръка устройство с тези устройства от клиповете които гледаш, а там са новички ;)

Може би за това ти се разминават нещата :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Apple пуска нова версия на 9.2.1, с която могат да се оправят бликнатите устройства с грешка 53, достъпна е само през iTunes

http://www.macrumors.com/2016/02/18/apple-ios-9-2-1-error-53-fix

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

А някой чул ли е тази 9.3 кога ще излезе?

Публикувано

Скоро!

Скоро!

Публикувано

86eda1a925e85a6046e1eef5e5825075.jpg

iOS 9.2.1 бъгче от преди малко

Публикувано

Този бъг е от iOS7 насам и съм писал три мейла до Епъл. Нулев ефект. Можеш да го репликираш по всяко време - отваряш контактс, започваш създаването на нов контакт и затваряш с хоум бутона без сейв(в реална ситуация ти звъни някой, например). Отваряш отново, опитваш се да създадеш контакта пак и се стига до тук.

Публикувано

Здравейте!

Въпросът ми е следния - в момента съм бета 3 на 9.3! Искам да даунгрейд-на до 9.2.1, защото смятам че батерията ми пада по-бързо, а и не намирам разлика между 9.3 и 9.2.1, поне с тази бета версия... Та, както разбрах от по-горен пост, това може да стане с рестор през ДФУ. И да се върна на въпроса - имам бекъп на компятъра - ако го върна след рестор-а, само приложенията ли ще се възстановят или и цялата iOS 9.3?!?

Публикувано

Не можеш изобщо да го върнеш.

Публикувано

Ако бекъпа не е правен с по горна вресия от тази на която искш да я сложиш, може. От 9.3 на 9.2.1 неможе, ако ти е от 9.2 може.

デシスラブ

Публикувано

Ясно, а контактите как да възстановя?

P.S Къде се запазва бекъп–а през iTunes?

Редактирано от Търновеца

Публикувано

Контактите се възтановяват в телефона, след като въведеш apple ID в iCloud.

Незнам, предполагам за уиндос питаш.

デシスラブ

Публикувано

Да, за уиндоус питах!

Благодаря за бързите отговори, утре ще го “опраскам“...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Някой да е има следния проблем. iPhone 6 с ios 9.2 при входящо позвъняване не се появява слайдера за отговор.

Публикувано

Това когато е заключен екрана, или когато е отключен?

Публикувано

При заключен екран.

Публикувано

При заключен екран и входящо повикване не се появява слайдера за отключване на практика не може да се приеме обаждането.

Публикувано

Може да пробваш като за начало едно рестартиране със задържане на двата бутона.

Публикувано

Преди да напиша поста съм опитвал и ребот с двата бутона. Въпроса е че не го прави всеки път. Ясно е че е без джейл.

Публикувано

Опитвал ли си въпреки липсата на слайдър да плъзнеш пръста си там където трябва да е слайдъра?

Публикувано

Не съм опитвал, но ще опитам. Благодаря.

Редактирано от skpavlov

Публикувано

Пробвай също да натиснеш хоум бутона. Често това помага при проблеми с нереагиране на тъчскрийна.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

За първи път ми се случва такова нещо, откакто ползвам iOS устройства:

Screen_Shot_2016_03_08_at_15_32_37.jpg

Колкото пъти да му давам пак да провери, пак си дава нов ъпдейт. Дали няма връзка с това, че айпадът ми е на по-стара версия, но той дори не е свързан с кабел (само по wifi)? 

През телефона като проверя за ъпдейт, ми казва, че съм с последния... Значи си е бъг на туньо най-вероятно. Рестартирах го, малко преди да ми изскочи уведомлението за ъпдейт.

Публикувано

Това е update заради Error 53 (умиращи 6-ци след смяна на home button или flex cable). Само през туньо е пуснат. Не е бъг.

Публикувано

Аха, четох за този ъпдейт, но ме изненада това, че е пуснат отново под 9.2.1, а не 9.2.2. 

Тъпото в случая беше, че туньо не искаше да ми синхронизира телефона (за да кача един рингтон), дори след рестарт на мак-а и приложението. Чак след ъпдейта всичко е наред. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.