Публикувано Февруари 4, 201610 гд Аз редовно си гледам ревюта в youtube преди да купя нещо и винаги получавам това, което съм видял преди това в клиповете Ако купуваш нова стока ще получиш това, което ти показват и в ревютата, но ако е втора ръка... по-дяволите, кой ще ти гарантира какво ще вземеш ? Не забравяй, че може би сравняваш втора ръка устройство с тези устройства от клиповете които гледаш, а там са новички Може би за това ти се разминават нещата
Публикувано Февруари 18, 201610 гд Apple пуска нова версия на 9.2.1, с която могат да се оправят бликнатите устройства с грешка 53, достъпна е само през iTunes http://www.macrumors.com/2016/02/18/apple-ios-9-2-1-error-53-fix Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 19, 201610 гд Този бъг е от iOS7 насам и съм писал три мейла до Епъл. Нулев ефект. Можеш да го репликираш по всяко време - отваряш контактс, започваш създаването на нов контакт и затваряш с хоум бутона без сейв(в реална ситуация ти звъни някой, например). Отваряш отново, опитваш се да създадеш контакта пак и се стига до тук.
Публикувано Февруари 20, 201610 гд Здравейте! Въпросът ми е следния - в момента съм бета 3 на 9.3! Искам да даунгрейд-на до 9.2.1, защото смятам че батерията ми пада по-бързо, а и не намирам разлика между 9.3 и 9.2.1, поне с тази бета версия... Та, както разбрах от по-горен пост, това може да стане с рестор през ДФУ. И да се върна на въпроса - имам бекъп на компятъра - ако го върна след рестор-а, само приложенията ли ще се възстановят или и цялата iOS 9.3?!?
Публикувано Февруари 20, 201610 гд Ако бекъпа не е правен с по горна вресия от тази на която искш да я сложиш, може. От 9.3 на 9.2.1 неможе, ако ти е от 9.2 може. デシスラブ
Публикувано Февруари 20, 201610 гд Ясно, а контактите как да възстановя? P.S Къде се запазва бекъп–а през iTunes? Редактирано Февруари 20, 201610 гд от Търновеца
Публикувано Февруари 20, 201610 гд Контактите се възтановяват в телефона, след като въведеш apple ID в iCloud. Незнам, предполагам за уиндос питаш. デシスラブ
Публикувано Февруари 20, 201610 гд Да, за уиндоус питах! Благодаря за бързите отговори, утре ще го “опраскам“...
Публикувано Март 1, 201610 гд Някой да е има следния проблем. iPhone 6 с ios 9.2 при входящо позвъняване не се появява слайдера за отговор.
Публикувано Март 2, 201610 гд При заключен екран и входящо повикване не се появява слайдера за отключване на практика не може да се приеме обаждането.
Публикувано Март 2, 201610 гд Може да пробваш като за начало едно рестартиране със задържане на двата бутона.
Публикувано Март 2, 201610 гд Преди да напиша поста съм опитвал и ребот с двата бутона. Въпроса е че не го прави всеки път. Ясно е че е без джейл.
Публикувано Март 2, 201610 гд Опитвал ли си въпреки липсата на слайдър да плъзнеш пръста си там където трябва да е слайдъра?
Публикувано Март 2, 201610 гд Не съм опитвал, но ще опитам. Благодаря. Редактирано Март 2, 201610 гд от skpavlov
Публикувано Март 2, 201610 гд Пробвай също да натиснеш хоум бутона. Често това помага при проблеми с нереагиране на тъчскрийна. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 8, 201610 гд За първи път ми се случва такова нещо, откакто ползвам iOS устройства: Колкото пъти да му давам пак да провери, пак си дава нов ъпдейт. Дали няма връзка с това, че айпадът ми е на по-стара версия, но той дори не е свързан с кабел (само по wifi)? През телефона като проверя за ъпдейт, ми казва, че съм с последния... Значи си е бъг на туньо най-вероятно. Рестартирах го, малко преди да ми изскочи уведомлението за ъпдейт.
Публикувано Март 8, 201610 гд Това е update заради Error 53 (умиращи 6-ци след смяна на home button или flex cable). Само през туньо е пуснат. Не е бъг.
Публикувано Март 8, 201610 гд Аха, четох за този ъпдейт, но ме изненада това, че е пуснат отново под 9.2.1, а не 9.2.2. Тъпото в случая беше, че туньо не искаше да ми синхронизира телефона (за да кача един рингтон), дори след рестарт на мак-а и приложението. Чак след ъпдейта всичко е наред.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.