Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

4192d3d2e2bc5343b9582e71990bc9c5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

Също така уочОС 2.2 ОТА

Публикувано

Инсталирах ОТА. Засега върви много мазно.

Публикувано

Нещо не ми сработва заключването на ноутс... Направих парола, активирах отпечатъка, но не става - влизам си и не ме пита за парола.

Едит: оправих се, странно защо пак ми поиска да ги преместя в iCloud, но след това вече работи заключването.

Публикувано

Не е странно. Като поискаш заключване, всичко в клауд драйв-а се трие(във въпросния дял), криптира се дялът с паролата и после качваш наново.

Публикувано

@dessy като кажеш "A", кажи и "Б", как става заключването на бележките, питам щот и аз сложих парола, но влизам без нея.

Публикувано

4d374632de3a54501be9135df86fbd67.jpge55ef25b0cffe054d9e7ce7a30900de3.jpg

Публикувано

При мен беше малко странно, аз също настроих всичко, но не се задействаше и не се задействаше, тъкмо реших, че днес ще се ресторва на чисто и какво бърках по опциите, видях, че на преместване има да отидат в айклоуд, все си мислех, че са там, но явно не са били, та мушнах ги там и веднага се появи опцията, която колегата по-горе е показал, с катинарчето.

Публикувано

Спотлайт започна ли да работи коректно при търсене на контактите?

Публикувано

Мерсаж. Мислех, че паролата е, за да се влезе в приложението, а не за отделни бележки.

Публикувано

Pe6o666, какво точно имаш предвид под коректно? — при мен си ги намира. Имената са на кирилица.

Публикувано

Спотлайта винаги е работил коректно. Имаше един дерт при един от ОТА ъпдейтите, ако не се лъжа от 9.1 към 9.2/9.2.1. Трябваше след ъпдейта да се ресетнат настройките и спотлайта започва да търси отново.

Публикувано

Деси, според мен си имала проблем със синхронизирането на бележките в облака или изначално не си ги била настроила да се качват там.

При мен без да пипам настройки заключването проработи веднага като при заключването на бележката iOS ми изведе съобщение, че след като отключа някоя бележка мога да я заключа или с катинара в самата бележка - горе в дясно или като заключа телефона.

Публикувано

Можеш да заключиш и всички бележки, за които е активирано заключване, едновременно от текста "Lock now" в дъното на екрана под надписа с броя бележки.

Редакция: Извинете за двойната публикация. Новата версия на форума явно позволява двойна публикация, а не добавя текста към предходната.

Редактирано от Anton

Публикувано

От гледната точка на потребител на 6s, това е най-големият "." ъпдейт пускан някога (или поне в последните години :) ) от Епъл. Много подобрения, много оправени недоразумения (някои от които лично report-вах по телефон и имейл), свързани с iCloud Photo Library, Apple Music, Live Photos, 3D Touch... Акцентите са ясни (Night Shift + Notes Lock) и те също работят изключително добре. 

Публикувано

На Теленор вече не пише LTE, a 4G. Същото е и в Cellular data ( 2G, 3G и 4G)

Публикувано

Да и не иска потвърждение при включване на 4g.

Публикувано

Нищо подобно при мен!

Публикувано

Не ми сработва night shift и конкретно това от залез до изгрев, включи се чак като влязох в менюто и прехвърлих между него и това по часове.Утре ще пробвам с часовете, но предпочитах да се е така спрямо залеза.

Публикувано

Къде е тази опция от залез до изгрев?

На мен ми дава само да избирам по часове или ръчно до сутринта.

Апаратчето е 5S

Публикувано

Трябва да са ти активни опциите в Location Services:

1.Open the Settings app.

2.Tap Privacy.

3.Tap Location Services.

4.Scroll down and tap System Services.

5.Find the toggle for ‘Setting Time Zone’. Enable it if it is disabled.

Return to Night Shift settings and the Sunrise/Sunset schedule will now be available!

Това днес случайно го намерих, при мен си бяха активни и си се появи веднага,ето линк към статията:

Night Shift automatic Sunrise/Sunset schedule missing in iOS 9.3? Here’s the fix

Публикувано

Благодаря, там беше проблема :)

Публикувано

Някой с мтел,може ли да ми каже какви настройки ползва за Personal Hotspot,защото сега забелязах,че споделения нет е адски бавен на устройството,което го ползва.Нямах проблем със същите настройки на 6 plus с ios 8.Благодаря предварително.

Публикувано

За първи път от много време не ми иска ръчни настройки за ммс, хотспот и т.н. - мтел.

Публикувано

Най-тъпата и безсмислена функция за мен. Само ми заема още една икона в контрол центъра и така другите, които ги ползвам, стават по-малки и неудобни. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.