Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

67cb881c49e227102c4406166553eb17.jpg

040f6715e4c5f82c382f4825287c362c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 1.1k
  • Прегледа 111.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз право хвърлих стартовите устройства на колите и накупих аЙфони...

• Скачай народе. Pangu Untethered Jailbreak iOS 9.0 - 9.0.2

• Или да мрънка за щяло и нещяло! Ако направят, батерията да държи една седмица, ще се намерят такива, да хленчат, че не кара месец и виждаш ли било голям проблем. Мен ме дразни колата че я зареждам в

Добавени снимки

Публикувано

Внимание, според този източник 9.3.2 бриква 9,7 инчовия iPad Pro, ако има някой с такова устройство, може би е по-добре да поизчака с ъпдейта!

Публикувано

Леко бъгче !

c3bcd6fe46648d8e4dc01c3dde208e81.jpg

Публикувано

И на мен ми се случвало + замръзване на камерата при пускането и.

Публикувано
И на мен ми се случвало + замръзване на камерата при пускането и.

Това беше редовно преди този ъпдейт. Камерата замръзваше с изображение , което е получено в момента на включването и.

Публикувано

С 9.3.1 съм и имам двата бъга.

Публикувано

Аз, съм с 9.3 и май нямам ядове. Хъм.

Публикувано

image.png

Публикувано

Товя явно е фикса за проблема с iPad, на мен не ми излиза.

Публикувано

Е как?Снимката е от телефон

Публикувано

Видях, но ъпдейтът излезе в понеделник, единия вариант колегата да не е разбрал и да го вижда сега, другият е - да е фикса, при мен няма нищо, затова предположих че може да е фикса.

Публикувано

Снимките са идентични. Снимката от Деси е от iPhone 6, а на Миро от 6s Plus. Затова са на различен ред. Ъпдейта е един и същ. На мен лично ъпдейта ми излезе тази сутрин като нотификация.

Редактирано от Asen_77

Публикувано

Ясно, значи ако не проверяваш ти излиза няколко дни по-късно, честно казано никога не ми е излизало съобщение, но аз си проверявам редовно като прочета, че се очаква и го хващам веднага. Това ме навежда на мисълта, кога ли ще ми бъгне телефона с тия проблеми напоследък... Май трябва да чакам отзивите първо.

Публикувано

Малко търпение никога не е излишно, особено като са такива малки ъпдейти. Когато има нещо голямо като ъпдейт, всичко гърми и няма как да се пропусне ;)

Публикувано

Някой може ли да ми каже как да изтрия кешове от приложения като facebook,massanger, viber, messages и други подобни, само варианта с изтриване и инсталиране отново ли има?

Нещо ми се напълни телефончето и десетина програми заемат доста памет с кеш дата, но не виждам опция за изтриване на кеш... а не ми се разправяше да ги изтривам и инсталирам наново

Публикувано

Използвай Battery Doctor. Иконата му е с оранжева батерия.

Публикувано

Не намерих с оранжева иконка, може ли линк, когато имаш възможност?

Публикувано

Няма я вече в стора...

Публикувано

Да и аз забелязах, че я няма вече. Battery Saver - Manage battery life изглежда доста подобно.

Публикувано

Излезе фикса за iPad, странното обаче е че ми излиза и на телефона.

Публикувано

Наистина странно, дай шот. Навсякъде пише само, че е изтеглена версията за iPad, няма нищо за нова.

Публикувано

Monro, за чистене на кеша, лично аз прилагам следния начин (важи за устройства с по-малко памет): 

Влизаш в iTunes Store през телефона и си харесваш филм, който е по-голям от свободното ти място в телефона. Натискаш BUY и чакаш. Просто докато се подготвя за сваляне, устройството ви си освобождавя място за да може да запази филма. Филма НЕ трябва да се плаща!  Това е. Не че съм открил топлата вода, но аз по тоя начин го правя. :) 

fd7ae70f09b0bd88296720b0994b9f5a.jpg970eea8af5c89d58da415675ff98b204.jpgd0bc70d6128edaf7699619957a1f9713.jpgfd7ae70f09b0bd88296720b0994b9f5a.jpg

Публикувано

А какво трие за да освободи място за този филм? Интересно е от каква информация се лишава?

Публикувано

Ами нямам представа, за 2-ри път го правя тоя номер и не съм забелязал никакви аномалии.

П.С. Сега забелязвам че някой приложения като Vibe и Youtube не зареждат на 3G , може и проблема да е при мен, може и от местоположението ми да е, така че имайте едно на ум все пак.

Едит: Сега видях че съм ги изкл. от тогълчетата в settings-> cellular т.е. всичко е наред.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Пуснаха 9.3.3, но странното е,че ми излиза само през iTunes.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.