Публикувано Май 17, 20169 гд Внимание, според този източник 9.3.2 бриква 9,7 инчовия iPad Pro, ако има някой с такова устройство, може би е по-добре да поизчака с ъпдейта!
Публикувано Май 18, 20169 гд И на мен ми се случвало + замръзване на камерата при пускането и. Това беше редовно преди този ъпдейт. Камерата замръзваше с изображение , което е получено в момента на включването и.
Публикувано Май 19, 20169 гд Видях, но ъпдейтът излезе в понеделник, единия вариант колегата да не е разбрал и да го вижда сега, другият е - да е фикса, при мен няма нищо, затова предположих че може да е фикса.
Публикувано Май 19, 20169 гд Снимките са идентични. Снимката от Деси е от iPhone 6, а на Миро от 6s Plus. Затова са на различен ред. Ъпдейта е един и същ. На мен лично ъпдейта ми излезе тази сутрин като нотификация. Редактирано Май 19, 20169 гд от Asen_77
Публикувано Май 19, 20169 гд Ясно, значи ако не проверяваш ти излиза няколко дни по-късно, честно казано никога не ми е излизало съобщение, но аз си проверявам редовно като прочета, че се очаква и го хващам веднага. Това ме навежда на мисълта, кога ли ще ми бъгне телефона с тия проблеми напоследък... Май трябва да чакам отзивите първо.
Публикувано Май 19, 20169 гд Малко търпение никога не е излишно, особено като са такива малки ъпдейти. Когато има нещо голямо като ъпдейт, всичко гърми и няма как да се пропусне
Публикувано Май 20, 20169 гд Някой може ли да ми каже как да изтрия кешове от приложения като facebook,massanger, viber, messages и други подобни, само варианта с изтриване и инсталиране отново ли има? Нещо ми се напълни телефончето и десетина програми заемат доста памет с кеш дата, но не виждам опция за изтриване на кеш... а не ми се разправяше да ги изтривам и инсталирам наново
Публикувано Май 21, 20169 гд Не намерих с оранжева иконка, може ли линк, когато имаш възможност? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 22, 20169 гд Да и аз забелязах, че я няма вече. Battery Saver - Manage battery life изглежда доста подобно.
Публикувано Май 23, 20169 гд Наистина странно, дай шот. Навсякъде пише само, че е изтеглена версията за iPad, няма нищо за нова. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 23, 20169 гд Monro, за чистене на кеша, лично аз прилагам следния начин (важи за устройства с по-малко памет): Влизаш в iTunes Store през телефона и си харесваш филм, който е по-голям от свободното ти място в телефона. Натискаш BUY и чакаш. Просто докато се подготвя за сваляне, устройството ви си освобождавя място за да може да запази филма. Филма НЕ трябва да се плаща! Това е. Не че съм открил топлата вода, но аз по тоя начин го правя.
Публикувано Май 23, 20169 гд А какво трие за да освободи място за този филм? Интересно е от каква информация се лишава?
Публикувано Май 23, 20169 гд Ами нямам представа, за 2-ри път го правя тоя номер и не съм забелязал никакви аномалии. П.С. Сега забелязвам че някой приложения като Vibe и Youtube не зареждат на 3G , може и проблема да е при мен, може и от местоположението ми да е, така че имайте едно на ум все пак. Sent from my iPhone using Tapatalk Едит: Сега видях че съм ги изкл. от тогълчетата в settings-> cellular т.е. всичко е наред.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.