Публикувано Юли 18, 20169 гд При мен през телефона е ок и от раз ми се показа.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 18, 20169 гд На какво ли може да се дължи този бъг, около половин час пробвах и не ми се показа, рестартирах - пак същото, накрая вързах с iTunes и веднага излезе, аз знаех че го има от 20ч, защото видях в туитър.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 19, 20169 гд Телефона работи осезаемо по-бързо, направо не се удържа. Батерията кара с около 7.47 % повече. Това е при iPhone 5S при пуснати всички благини и опции.
Публикувано Юли 19, 20169 гд Е как ги изчисли тия 7% повече, като не си изкарал и 24 часа с новата версия??? EDIT: Никой ли не забелязва, че мнението на Асен липсва, при десктоп версията на компютър? Само на тапатолка се вижда
Публикувано Юли 19, 20169 гд Понеже постоянно се задават тези въпроси, как е тази версия и как е онази. Отговора ми беше такъв, точно защото не са минали и 12 часа от пускането на тази версия. Няма какво невероятн да се очаква при ъпдейътване от 9.3.2 на 9.3.3. В повечето случаИ се оправя някакъв дребен бъг. Не се променя цялата версия.
Публикувано Юли 19, 20169 гд Асене съгласни сме с теб, въпроса беше, че като отвориш сайта от компа, твоя отговор го няма ама, че майтап...
Публикувано Юли 20, 20169 гд на 19.07.2016 г. at 9:23, Asen_77 написа: Телефона работи осезаемо по-бързо, направо не се удържа. Батерията кара с около 7.47 % повече. Това е при iPhone 5S при пуснати всички благини и опции. Мерси, изключително полезен отговор !!
Публикувано Юли 20, 20169 гд преди 9 часа, MMJ написа: Асене съгласни сме с теб, въпроса беше, че като отвориш сайта от компа, твоя отговор го няма ама, че майтап... Странно, при мен се вижда и в десктоп версията.
Публикувано Юли 20, 20169 гд Но днес, а вчера го виждах само през телефона, както колега е описал по-горе
Публикувано Юли 21, 20169 гд Здравейте, от време на време на заключен екран в долния ляв ъгъл ми се появява иконата на часовник. Някой ще подскаже ли защо се случва. Редактирано Юли 21, 20169 гд от skpavlov
Публикувано Юли 21, 20169 гд Опитва се да ти осигури бърз достъп до най-използваното приложение от теб.
Публикувано Юли 21, 20169 гд Изключва се от(ако искаш)Settings->General->Handoffs & Suggested app->Installed app даваш на off.
Публикувано Юли 23, 20169 гд Здравейте! Имам много странен проблем и искам да го споделя с вас ако можете да ми помогнете. Имам някаква нередност с видеоклиповете в телефона ми - искам да си пусна дадено видео, но не успявам - забива на зареждане, все едно го свалям отнякъде :/
Публикувано Юли 23, 20169 гд Това е целта на облака- качва всичко там и при по- късно гледане го сваля. Ако искаш да ти е всичко на телефона, трябва да спреш iCloud Photo Library в Photos & Camera.
Публикувано Юли 24, 20169 гд Не е задължително да го спираш, можеш да избереш "download and keep originals" - тогава ще ги имаш и в облака, и локално.
Публикувано Юли 24, 20169 гд Лошото е,че когато изтриваш от телефона,трие и от облака!Това си остава загадка за мен
Публикувано Юли 24, 20169 гд Чак се чудя да връщам ли 9.3.3, баси! Sent from my iPhone 6s using Tapatalk!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.