Публикувано Юни 25, 201510 гд Автор За увисване не знам, но като е заключен телефона не звъни. Вибрира 1 път и дотам... Понякога даже и не светва.
Публикувано Юни 25, 201510 гд При мен няма проблем със звъненето при заключен екран. Само като вдигна продължава да вибрира около 1-2 секунди. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 25, 201510 гд от WULAS
Публикувано Юни 25, 201510 гд Автор Мисля, че открих от къде идваше проблема ми със звъненето. Вчера ми звъннаха докато телефона беше свързан с колата и оттогава се случва. Спрях блутуута, рестартирах телефона и се оправи.
Публикувано Юни 25, 201510 гд Това е нова функция на iOS9. Просто трябва да си вземеш часовник, ако искаш да знаеш дали ти звъни телефона. Не знам от какво е, ама блутуута нещо се гъбарка и при мен в последните седмици (на iOS8). Бързо изключване и включване от контрол центъра оправя нещата.
Публикувано Юни 26, 201510 гд При мен ме иска да синкне нова музика както и арт уърка към музиката. Рестарти на телефона и на мака не помогнаха, някой друг с подобен проблем? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 26, 201510 гд от midnight
Публикувано Юни 27, 201510 гд На мен батерията ми пада двойно по-бързо от 8.3, а и няма уау ефект този път с тази ос. Ще пробвам да върна назад като имам време.
Публикувано Юни 27, 201510 гд Бета! Бета! Тoва трябва да си пoвтаряте, кoгатo срещнете прoблем и решите да пишете тук. Иначе сме благoдарни за спoделянетo!
Публикувано Юни 27, 201510 гд Бета ползвам от както ги има и не е нужно да ми го казваш за проблемите. Все пак темата е за това, едни се радват на батерията други не! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 27, 201510 гд Каквo е нужнo и каквo не, да казвам, решавам аз! Сега пoгледни пoстoвете назад и виж кoлкo батерии падат "двoйнo пo-бързo"! Иначе се радвам, че ни инфoрмира за намерението си да се върнеш "назад"!
Публикувано Юни 27, 201510 гд Ами трий тогава и направи статичен сайт, за какво аджеба е тоз форум. Аз от цялата тема останах с впечатление, че повечето батерии държат повече и за това се "качих". И си споделям мнението, че не е така. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 27, 201510 гд Аз проблем с батерията нямам на бета 2, държи се повече от прилично зарждам го веднъж на ден и свичко си е включено дори и синия зъб. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 27, 201510 гд Пак ми казваш каквo да правя! Тoва за статичния сайт сме гo слушали. Не съм ти казал да не пишеш а самo oт къде идва "прoблема" ти. Ти oбаче реши да се направиш на сърдит
Публикувано Юни 27, 201510 гд Сърдити няма, просто пишем не по темата Живи и здрави и време за рестор!
Публикувано Юни 28, 201510 гд Не знам дали е бъг но нещо не мога да си избера уолпейпър за бекграунд. Като селектна нов ми дава лок скрийна. Като селектна бакграунда ми дава само да наместя снимката, но не и да си избера. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 28, 201510 гд от midnight
Публикувано Юли 1, 201510 гд Автор Бета 3 с поддръжка на Apple Music ще бъде налична следващата седмица.
Публикувано Юли 1, 201510 гд Както казах по горе проблемите с батерията не са фрапантни. Включих пауър моуд като падна на 20% Сега видях че е бил включван в зарядното, но да уточня че бях го вързвал с колата 5-6 мин да се закарам до магазина Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юли 1, 201510 гд от midnight
Публикувано Юли 7, 201510 гд По скоро послъгаха малко. Защото Ед кю беше туитнал, че ще има ъп ърли дис уийк. Ама йок Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 7, 201510 гд Автор Затова казвам, че решиха да ни разочароват. Не че е голяма работа, но в последно време хич не могат да си спазват сроковете. Несериозна работа...
Публикувано Юли 7, 201510 гд Автор Eddy Cue писа в туитър, че щяла да излезе през "ранната част" на тази седмица. Като се сетя, че и за часовника говориха така, нищо чудно бета 3 да излезе в петък.
Публикувано Юли 7, 201510 гд UPDATE: The iOS 9 beta 3 reportedly released today but has disappeared -- possibly due to a glitch.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.